- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kotki ili ku4eta?
mi neznaeh kude da q pusna taq tema.....i zatova re6ih tuk.
ta koe predpo4itate?az ku4eta.po moje6 da si igrae6 sus tqh
.
ae 6to nqma i dvete we na4i az i dvete gi obi4am nemoa izbera pred koe 6oto i dvete s a mi superliubimi !
ku4eta-estestveno
te sa po-predani i tn.
kotkite samo ti se podmazwat, dokato im dade6 hapwaneto....obiknoweno![]()
az si imam ku4e i 3 kotki v nas,no koteta po si me kefqt.Moje bi zashtoto ot kak sym rodena maika mi se zanimava samo s razvyjdane na kotki i xodi po izlojbi!Ami vseki s vkusa si ...de![]()
dolepi si tiq [img] i [/img] plutno do linka i 6e ti goi pokaje !Първоначално написано от Bird
KuChenCa - obojavam gi :P :P :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
ku4etata rulZ![]()
obojavam tezi jivotin4eta,davam milo i svqto za tqh![]()
no vij kotkite ne gi haresvam .. prekaleno sa zlobni![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
predpo4itam ku4eta, vapreki 4e i koteta obi4am (; no ku4etata sa mi po-sladki .. nqkak si sa mi po-dostapni ne nam .. [; pak i az si imam ku4ence (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
догитата къртят![]()
Estestveno 4e ku4eta. Mnou po-qki sa. Az imam frenski buldog![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
xhaxhaxah nit0 edn0t0
Имам котарак, но винаги съм мечтала за кученце. Всъщност по специално за хъскиОбичкам си животинчето, но котките като цяло са доста егоистични и малко гаднички. Кучетата се привързват, верни са и са доста по-общителни.
mda i az obojavam huskitai labradori
.
a kotki prosto ne obi4am....kakva e polzata?nqma da trugne da si igrae s teb ili da se gu6ne v teb ili da te nakara da go po4e6e6 zad u6ite, nali taka?
Kucheta mo qsno! Imam piasychen pitbul, toi po tochno e na brata, ama nqma nishto! Kotkite sa mo typi mraza gi, kat wida kote mi ide da go fana i da go blusna f stenata.![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
Котки - по-чисти са, пъргави, пухени, гъвкави, чисти, абе много предимства имат над кучетата![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ku4eta...po-glupavi sa ot kotkite..no sa po loialni![]()
MRAZQ kotki..Ne moga da gi ponasqm![]()
Estestveno 4e ku4eta...Nqmam ni6to proyif tqh![]()
![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Още един глас за кучетатаПо принцип винаги съм гледал на котките скептично, но от известно време това взе да се променя...
![]()
Ami az poprincip mnogo obi4am jivotni.. I kotenca i ku4enca :P~ Ama glasuvah za pisitaaa...
Btw.. I az iskam huski![]()
leleeeeeeee kak mojete da mrazite kotki we???![]()
tva sa nai-lubimite mi su6testva obojavam gi
ne moga da jiveq bez kotki dori i samo na kartinki
i ku4eta obi4am ama mn trudno se gledat puk i nqkoi ot tqh sa dosta opasni![]()
kotkite mi deistvat mn po-uspokoqva6to i razveselqva6to
vinagi sum me4tala da napravq dom za uli4ni kotki![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Аз определено обичам повече кученцаСупер сладурчета.. И котките не са лоши, но само така да ги следаш на снимка.. да не са ти в къщата
Пък и какво ли правят котките... само мяукат по цял ден и се излежават. Доста мързеливи животинки са си
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
съдейки по подписа ми кво смятате?котки мноо ясно !! въпреки че много се кефя и на кучетата и като цяло на животните;]
Everything around you is HIP-HOP!!!