- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kotki ili ku4eta?
cats rulzZzZZzzzzZZZzzzZZzzzZ![]()
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
Оооо, обожавам кучетата! Всички са адски сладки...до сега съм имала няколко кучета, но нито една котка.![]()
Най ме кефят ротвайлерите и шарпейчетата. :P
А колкото до предимствата: Аз мисля, че кучетата имат мн. повече - можеш да си ги разхождаш на вън и "случайно" да се запознаеш с някой пич (правила съм го хахахаха). Също така можеш да си играеш с него, да го караш да гони пръчка и т.н. Ако се наложи и имаш по-злобничко куче можеш и някой път да го насъскаш срещу някой.А котките? Тях можеш само да ги мачкаш, но...същото можеш да правиш и с кученцата.
![]()
Еееее трябваше да включиш още един отговор в анкетата - И двете
Така че - и дветеаз по принцип обожавам животните :P
HaPpiLy EvEr AfteR
na mene li4no po mi haresvat ku4etataimam si edno sladur4e i e po dobre 6toto si go razhojdam s nego si bqgam,sportuvam :P,a kotkite i te sa sladki amaa...drugo e sega ku4enceto
![]()
ku4etata
Аз като малка харесвах котета обаче се разболях от котешка тения и ги намразих...иначе убожавам кучетата даже си имам едно в нас![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Добре защо няма възможен отговор и двете...и двете ги предпочитам ....обаче имам ротвайлер в нас...![]()
МеI Love girlpower
Naskoro bqh pro4ela slednoto:
Ku4eto si misli: Gospodarqt me hrani, kupe, razhojda. Zna4i toi e BOG.
Kotkata si misli: Gospodarqt me hrani, kupe, igrae si s men. Zna4i az sum BOG.
Ei tva e istinata. A az po princip obojavam kotkite. V momenta oba4e za doma6ni liubimci imam kotarak, ku4ka i mishka. Nai si obi4am kotaraka, poneje toi vinagi si ima sobstveno mnenie. Ku4eto pravi kvoto az kaja, a mishkata mi e baq strahliva. Tova e - KOTKITE RULZZZ!!!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Кучета!Винаги съм си мечтала да имам едно![]()
С кучето можеш да си игреш,да го възпиташ,да те защитава...
Котките само ги милваш и храниш.Те това изкат,не се привързват толкова.
Любимате ми породи кучета са голдън ретривър и немска овчарка.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Страшно много се кефя на котки. Като по-малка като видех някоя котка на улицата и все в нас си я носех. Направо в чудо се виждаха всички с мен. И сега събирам един куп котки около блока и ги храня. Имам си едно мноо лудо маце. По-луда е и то мен. К'ви ги върши само! Винаги си ходя с издрани ръце все едно до преди 5 мин. съм брала рози в някоя градинка.![]()
Аз обичкам и кучетата и котките, но определено предпочитам Кучетата...направо ги обужавам...жалко че майка ми не дава да си имам щото щяло да направи апартамента на нищо и трябвало да се разхожда и...глупости...![]()
...
Много обичам лабрадори и голденритривъри...те си причличат :P; също и сетери и териери...хъскитата, и овчарките са готини ама имат много коса...
KOTKITE!!!
Ако знаете моето куче как ги хруска тези котки направо не е истина!!!Като солетка![]()
МеI Love girlpower
az obojavam ku4etata mnogo me kefqt a nali i kazvat 4e sa nai dobriq priqtel na 4oveka koetcata sashto gi obi4am no ne tolkova mnogo
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
PiSITATAAAaa RULZZZZ!!!!! Za mene kotetata sa po-hubavi ot KU4etata!!!![]()
:P
mi az si imam edno jensko ku4ence :P ta mn.qsno 4e ku4etata..![]()
mi az si imam edno jensko ku4ence :P ta mn.qsno 4e ku4etata..![]()
pfyy ... che sym typaizvinete me che go pratih dva pyti
![]()
kotkite sa mi lubimite jivotni![]()
![]()
kucetaaaaa