- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как бихте кръстили своето дете?
ako izob6to imam deca nqma da gi kry6tawam na rodniniIskam da e nqkwo po goti4esko ime ama za twa ima mn wreme da go mislq
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Като изключим имената : Москвич, Кондом, Идиот, Х*й, Психар, Кенеф, Тъп-келеш, Мрактор и Мангал, момчето може да се казва : Стенли, Родни, Морган, ДиДжей, Айзък, Килър и може би българско име... Слави(Слай)
За момиче изключвам : Слива, Курва, Зазолина, Аналина и Тъп-келеш... момичето ще е : Мира, Стела, Миси(МС), Анджелика, Дейзи, Мила, Джеси(JC), Кристина или Цоца*
-
Не съм такъв съдист, не бих тормозил така дъщеря си![]()
![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Електра на дядото Лампи, за момче не знам :P
ne bih gi krastila na rodnini za6toto posle vinagi ima sarditi babi i dqdovci 4e e s tqhnoto ime
ina4e za momi4e me kefqt- Lilqna, Bilqna, Klara, Eva
za mom4e Pavel, Plamen Aleksandar(ama vijdam 4e mn hora sa go poso4ili 6te stanat mn deca s tova ime)
Винаги много са ми харесвали имената Мирослав,Момчил, Албена, Александра, Ася...обаче за децата си нз...ще дойде време, ще му мисля.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ами ако е момиче ще се казва : Мария-Александра (Мари или Алекс)
Ако е момче: Александър (Алекс или Сашо)
Ами за момиче-Теодора
ЗА момче-Мирослав,Павел,Александър, артин или Пламен..
Който пее зло не мисли!
momi4e-vanessa
mom4e-Kristiqn
Много ми харесва името Теодосия![]()
а иначе - Добромир , Мирослав/a и всякакви такива свързани с мир,добро и пр.
HaPpiLy EvEr AfteR
момиче Десиславамомче............
![]()
ако имам момче ще го кръстя Торбалан я пък ако имам момиче- Яга
като одъртеят ще им викат Дядо Торбалан и Баба Яга
![]()
![]()
![]()
![]()
бла бла блааааааааааааааааааааааа ....... само простотии казах!
Ооо да ти кажа не знам!Трябва и двамата да го решим до някаква степен иначе момче:Велислав,Александър, еодор,Цветомир
момиче:Бригита,Десислава,А ександра![]()
МеI Love girlpower
Ne ne bih si krastila deteto na niakoia moia rodnina.Tova e tapo.Bih iskala,ako e momichence da se kazva Aia. Mnogo gotino ime.A zamomchence neznam oshte ne sam izmislila.Ima vreme
:P
Абе всички ме имат за луда ама мн искам си кръстя детето, ако е момиче Арвен...даааммм в превод звучи много хубаво и красиво, ама ае да се върнем на реалността значи Камелия, а ако е момче Георги
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Няма да го кръщавам на никакви роднини и тем подобни. Името ще е нещо, което тогава ще ми хареса и ще избера, няк'во готино! За момиче ми харесва Мелинда, но до тогава не знам какво ще ми хрумне! Всеки случай няма да е някакво име, което има всеки втори!![]()
she go krystq Dodge, a ako se rodqt dve ili po-kysno ima brat4e, vtoroto 6te se kazva Charger.:P
![]()
Ако е момче (дано) - Георги или Любомир
Ако е момиче - Анелия или Елизабет
Е, ще гледам да се съобразявам и с имената на роднините(свекървата, свекъра)...Абе има време.
"Hominem te esse memento"
За момиче най ми харесва Ая, а пък за момче незнам още
Why are we here ?
az iskam da imam momi4ence i bih go krastila ivelina ili iliana
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
За момче -> Иван
За момиче -> още не съм го измислила
за момиче ми харесваЛили,Ема,Елеонора(може би) ,Кейти,Ейми,Ани,Кейли,Ким
за момчеИвайло,Тихомир(защото всички тихомировци който съм срещала са страхотни ,не знам дали е общо с името) , Vlado,MLaden,
Аз се казвам Радост!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Наистина мн. си харесвам името!
Ако имам момиче(надявам се) - може би Мария, но то е доста често срещано...затова като му дойде времето ще гледам да измисля нещо оригинално...
А за момче...незнам...харесват ми Георги, Любомир и Мартин!
Аз за сега съм мислила само за това, ако е момиче и съм решила да го кръстя Емили( на баща ми), но все пак това няма да зависи само от мен![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Iordan i Viktoria
vinagi namiram tova,koeto iskam.lo6o e 4e kogato go nameria-ve4e ne go iskam
за момиче-джована,алесандра,анне,ана, стефания
за момче-петър