- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Религиозни ли сте?
Религиозни ли сте и ако да - коя религия проповядвате и защо?
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
Само една забележка. не се казва "проповядвате". Аз да не съм свещеник че да проповядвам. Само те проповядват. А вярващите изповядват дадена религия. Иначе да, вярващ съм и изповядвам източноправославно християнство. Въпреки това много се интересувам от католицизма, интересно ми е да чета книги, в които се описват събития от историята на Римо-католическата църква.
Всъщност умишлено използвах "проповядвам", защото днес никой не се придържа на 100% към каноните на религията, на която е 'доверил себе си'.
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
da az sam hristiqnka..zashtoto taka sa me nau4ili maika tatko baba dqdo vsi4ko ot semestvoto mi![]()
Хаха ебати въпроса. много ясно, че 'сички сме християни. е тук таме има и некои резани пушки...
![]()
![]()
и Интер
така ли билоПървоначално написано от gazovia
и по кво се разбира
![]()
аз не съм никаква, води се че съм христянка ама не съм, щото грам не вярвам в каквото и да е
а иначе се радвам на Коледа и Великден защото е весело, а не заради нещо друго![]()
Give me your best shot motherfucker!
fire_of_satan pravilno go kaza towa 4e spazvame tradiciite i hodim na velikden na curkwa ne ni prawi hristiani za towa se iziskwa mnogo powe4e
Напоследък съм станал доста по-религиозен от преди.
Левски шампион але але!
mi vodi se, 4e sum hristiqnka...ama hi4 ne sum religiozna![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
miii poprincip se vodi 4e sam hrisiqnin no ne sam mn religiozna daje hi4![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
opredeleno ne!Dano gniq w ada....
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
vqrvam
много ясно ли?? защотото може би ти и всичките ти връсници ходят всяка неделя за църква налиПървоначално написано от gazovia
освен по коледа и великден сешташ ли се да отидеш на църква...защото аз само тогава...но въпреки това си държа на религията и вярвам а именно източно православен....според мен това си е чест да се наречеш християнин :P
Аве по-спокойно, просто не бех разбрал въпроса. Имах предвид, че почти 'сички сме християни, а то било дали сме вЕрващи. Извинявам се за некомпетентното мнение![]()
![]()
![]()
и Интер
az sam hristiqnka. vazpitana sam da vqrvam v,4e Isus Hristos e na6iat Bognaposledak hodq po-4esto na carkva i kato vlezna v nqkoq cyrkva se 4uvstvam nqkak si po-spokoina...prosto mi se slu4iha mnogo lo6i ne6ta i naistina sam blagodarna na Bog,4e vsi4ko zapo4va da se opravq
a i regilqta e vajno ne6to! vse pak tq e edno ot osnovnite ne6ta,koito sa krepeli bulgarite vav vremeto,kogato sme bili pod tursko robstvo,naprimer
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Никак не съм религиозна. Не вярвам в богове и в още много неща. Но иначе съм кръстена в църква. Но това е било все пак желание на майка ми, когато съм била на годинка.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Единственото нещо в което вярвам е себе си
Вярвам, че има някаква висша сила.....![]()
![]()
Po princip sum hristiqnka, pravoslavna. Oba4e tiq gluposti za Hristos, ne6to ne mi se vruzvat. Ina4e sum ubedena, 4e Gospod ima. A naposleduk ne6to vzeh da se uvli4am po induizma, no ne spodelqm vsi4kite mu tvurdeniq. Mai sum religiozna, oba4e s neopredelena religiq.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Аз съм атеистка![]()
Вярвам в себе си и тази вяра ми помага да съществувам, което според мен е по-важно!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Първоначално написано от Baccara
религията е за слабите ....аз вярвам само в себе си...
иначе се интересувам от сатанизъм..мнооого
Определено да!
Е, не съм особенно примерна християнка, но съм вярваща! Отдавна не съм ходила на църква и много искам да отида в най-скоро време!
Хах..ей тия изказвания са ми мноо интересни - вярвам само в себе си!Е как стават тия неща?В какво вярваш?Какво зависи от теб?
То е ясно,че няма да седнеш да си клатиш краката и да викаш "Бог ще ми помогне".Ама верно разяснете ми какво означава това,щото не схващам!
Да аз вярвам в Бог!
А това да вярваш не е само да ходиш на църква,да палиш по свещичка и вече да си "пречистен"..това е тъпо!Християнството е нещо по-различно - преди всичко доброта!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
az sam hristiqnka i moj ed se kaje 4e hodq ot vreme na vreme na carkva vsashtnost ne e otvreme na vreme a tri ptai v godinata na velik dne na cvetnica i na koleda tova .tai 4e mai ne sma religiozna
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....