.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Религиозни ли сте?

Религиозни ли сте и ако да - коя религия проповядвате и защо?
    Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!

Guest
    Само една забележка. не се казва "проповядвате". Аз да не съм свещеник че да проповядвам. Само те проповядват. А вярващите изповядват дадена религия. Иначе да, вярващ съм и изповядвам източноправославно християнство. Въпреки това много се интересувам от католицизма, интересно ми е да чета книги, в които се описват събития от историята на Римо-католическата църква.

Всъщност умишлено използвах "проповядвам", защото днес никой не се придържа на 100% към каноните на религията, на която е 'доверил себе си'.
    Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    da az sam hristiqnka..zashtoto taka sa me nau4ili maika tatko baba dqdo vsi4ko ot semestvoto mi

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Хаха ебати въпроса. много ясно, че 'сички сме християни. е тук таме има и некои резани пушки...
    и Интер

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Хаха ебати въпроса. много ясно, че 'сички сме християни. е тук таме има и некои резани пушки...
    така ли било и по кво се разбира
    аз не съм никаква, води се че съм христянка ама не съм, щото грам не вярвам в каквото и да е
    а иначе се радвам на Коледа и Великден защото е весело, а не заради нещо друго

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    sofia
    fire_of_satan pravilno go kaza towa 4e spazvame tradiciite i hodim na velikden na curkwa ne ni prawi hristiani za towa se iziskwa mnogo powe4e

Бог е само един, братя! Исус Христос е нашият водач!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Напоследък съм станал доста по-религиозен от преди.
    Левски шампион але але!

mi vodi se, 4e sum hristiqnka...ama hi4 ne sum religiozna

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    София
    miii poprincip se vodi 4e sam hrisiqnin no ne sam mn religiozna daje hi4
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    opredeleno ne!Dano gniq w ada....
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Цитирай Първоначално написано от gazovia
    много ясно ли?? защотото може би ти и всичките ти връсници ходят всяка неделя за църква нали освен по коледа и великден сешташ ли се да отидеш на църква...защото аз само тогава...но въпреки това си държа на религията и вярвам а именно източно православен....според мен това си е чест да се наречеш християнин :P

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Аве по-спокойно, просто не бех разбрал въпроса. Имах предвид, че почти 'сички сме християни, а то било дали сме вЕрващи. Извинявам се за некомпетентното мнение
    и Интер

Голям фен
    az sam hristiqnka. vazpitana sam da vqrvam v,4e Isus Hristos e na6iat Bog naposledak hodq po-4esto na carkva i kato vlezna v nqkoq cyrkva se 4uvstvam nqkak si po-spokoina...prosto mi se slu4iha mnogo lo6i ne6ta i naistina sam blagodarna na Bog,4e vsi4ko zapo4va da se opravq a i regilqta e vajno ne6to! vse pak tq e edno ot osnovnite ne6ta,koito sa krepeli bulgarite vav vremeto,kogato sme bili pod tursko robstvo,naprimer
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Никак не съм религиозна. Не вярвам в богове и в още много неща. Но иначе съм кръстена в църква. Но това е било все пак желание на майка ми, когато съм била на годинка.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Единственото нещо в което вярвам е себе си

Cyberdyne_101
    Guest
    Вярвам, че има някаква висша сила.....

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Po princip sum hristiqnka, pravoslavna. Oba4e tiq gluposti za Hristos, ne6to ne mi se vruzvat. Ina4e sum ubedena, 4e Gospod ima. A naposleduk ne6to vzeh da se uvli4am po induizma, no ne spodelqm vsi4kite mu tvurdeniq. Mai sum religiozna, oba4e s neopredelena religiq.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Аз съм атеистка
    Вярвам в себе си и тази вяра ми помага да съществувам, което според мен е по-важно!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Бог е само един, братя! Исус Христос е нашият водач!

религията е за слабите ....аз вярвам само в себе си...
    иначе се интересувам от сатанизъм..мнооого

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Определено да!
    Е, не съм особенно примерна християнка, но съм вярваща! Отдавна не съм ходила на църква и много искам да отида в най-скоро време!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Хах..ей тия изказвания са ми мноо интересни - вярвам само в себе си!Е как стават тия неща?В какво вярваш?Какво зависи от теб?
    То е ясно,че няма да седнеш да си клатиш краката и да викаш "Бог ще ми помогне".Ама верно разяснете ми какво означава това,щото не схващам!
    Да аз вярвам в Бог!
    А това да вярваш не е само да ходиш на църква,да палиш по свещичка и вече да си "пречистен"..това е тъпо!Християнството е нещо по-различно - преди всичко доброта!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

az sam hristiqnka i moj ed se kaje 4e hodq ot vreme na vreme na carkva vsashtnost ne e otvreme na vreme a tri ptai v godinata na velik dne na cvetnica i na koleda tova .tai 4e mai ne sma religiozna

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си