.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Хах..ей тия изказвания са ми мноо интересни - вярвам само в себе си!Е как стават тия неща?В какво вярваш?Какво зависи от теб?
    То е ясно,че няма да седнеш да си клатиш краката и да викаш "Бог ще ми помогне".Ама верно разяснете ми какво означава това,щото не схващам!
    Да аз вярвам в Бог!
    А това да вярваш не е само да ходиш на църква,да палиш по свещичка и вече да си "пречистен"..това е тъпо!Християнството е нещо по-различно - преди всичко доброта!
    Ами вярвам, че аз съм господар на себе си. Аз решавам кое как и кога да става. Вярвам, че само аз и приближените ми могат да ми помогнат. Ае просто не вярвам в измислици. Това е. За мен изобщо религията е една приказка с добри и лоши герои, а да и поука накрая на всяка глава.

Cyberdyne_101
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk

Ами вярвам, че аз съм господар на себе си. Аз решавам кое как и кога да става.
    Добре де, ако утре те блъсне 20 тонен Камаз (да не дава Господ ) това ти ли ще си го решил Просто не всичко е подвластно на човека

Супер фен
    Град
    София
    Аз съм християнка и съм вярваща...не постя,не ходя често на църква,но истински вярвам,че има нещо

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Супер фен
    Град
    някъде...
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Ами вярвам, че аз съм господар на себе си. Аз решавам кое как и кога да става. Вярвам, че само аз и приближените ми могат да ми помогнат. Ае просто не вярвам в измислици. Това е. За мен изобщо религията е една приказка с добри и лоши герои, а да и поука накрая на всяка глава.
    Абе да не споря..ама да не би Господ да ти казва какво да правиш или не?Секи си има право на избор и сичко си решава сам.Ако не вярваш в себе си или във възможностите си то за къде си.Но има неща,кото не ти ги решаваш или определяш(а повечето са такива)..природните бедствия,болестите,нещасти ята,някои събития....
    Религия и вярване в Бог са доста различни неща само да кажа.Православни,католици.. ..нали уж вярват в един Бог и там Дева Мария а пък обичаите им са различни,църквите и т.н.така че вярата или ралигията не е "приказка" а те учи на много неща,някои дори и от литературата можеш да научиш.
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Re: Религиозни ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Niilo
    Религиозни ли сте и ако да - коя религия проповядвате и защо?
    Много. Едва ли бих постигнал нещо в живота си без Бог. Аз съм му благодарен за всеки път когато ми е помогнал, сигурен съм, че на никой невярващ не му се е случвало да му кажат, че единият му тестис 100% е загубен и трябва да се ампутира, но след като се помоли на Господ за минути да спадне от 4x до нормален размер без операция. Много пъти ме е спасявал. Аз съм евангелист . Още от малък съм възпитан така. До преди година и половина се бях отдалечил от Бога, лъжех, успехът ми беше 4.40-4.50, бягах от училище...животът ми бе ужасен, но когато се върнах към него всичко се промени. Успехът ми сега е 5.50+, нямам счупвания от тогава, а отсъствията ми са 2-3 и то от закъснения. Слава на Бога аз се промених. Аз се надявам, че повече млади хора ще повярват.
    -
    Аз съм евангелист, не подкрепям покланянето пред икони- все пак в библията се казва да не си създаваш идоли и да не се кланяш пред такива. Дали ще се молиш на Исус или на негова рисунка е все едно, пак ще те чуе И все пак всички христяни са еднакви - на един Господ уповават - православни, католици, протестанти, евангелисти...!
    [/b]
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

[AvLee`u4i]
    Guest

Re: Религиозни ли сте?

[quote="Sk8er4o"]
    Цитирай Първоначално написано от Niilo
    не подкрепям покланянето пред икони- все пак в библията се казва да не си създаваш идоли и да не се кланяш пред такива. Дали ще се молиш на Исус или на негова рисунка е все едно, пак ще те чуе [/b]
    Точно !Ей това мноо ме дразни..икони,глупости е на кой му се занимава с такива неща.Какво аз да не би да зема да се моля на една картина..хаха направо тя ще ми помогне.
    А пък и те направо ги целуват и слагат пари пред тях..най-много да хвана някоя болест.То тия рисунки направо се едно са Бог!

az ot satanizum minah na ateizum,religata e neshto glupavo,suzdadeno za da vodi glupavia narod za nosovete

Супер фен

:)

as sum hristqnin i vqrvam tvurdo v bog i gledam da ne gre6a mnogo poneje znam posle kak nakazva ot li4en opit

Guest
    аэ съм атеистка .вярвам в себе си.

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mi az sym pravoslavna hristiqnka.ne moga da kaja 4e mnogo vqrvam,ne hodq na cyrkva vsqka nedelq,a samo na cvetnica i mnogo rqdko po nqkoe dr vreme.ne se molq 4esto a samo kogato mi se e slu4ilo ne6to lo6o ili mnogo iskam ne6to da stane ,no ne s molitvite v bibliqta-predpolagam vsi4ki v truden mometn sa go pravil.abe hubavo e da vqrva6 v ne6to.v u4ebnika ima6e edin citat neznam ve4e ot koi filosof be6e,no glase6e ne6to ot roda,4e tozi filosofa vqrva i e praveden i 6te otide v raq,a ako nqma rai ni6to ne gubi,a horata koito ne vqrvat v raq i jiveqt nedopostimo za cyrkovnite kanoni gubqt i v dvata slu4eq-ako ima ad 6te otidat tam,pyk i nqmat nadejda v syrcata si.ne6to takova be6e sq ne si spomnqm to4no

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Az viaravam v Bog

do kolkoto e vazmojno
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Guest
    Бог е само един !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    da az sam hristiqnka..zashtoto taka sa me nau4ili maika tatko baba dqdo vsi4ko ot semestvoto mi
    То е почти ясно ,че си християнка, но каква си по-точно? Източно православна, католичка, от "педесятниците" ли си или пък от "децата" на незнам си к'во беше?

Аз се водя изпочно православан християнин

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    ne sym mnogo religiozen...ne hodq na cyrkva i ne se propovqdvam...ne se molq na Gospod ..vapreki 4e ponqkoga mi se e iskalo da povqrvam 4e ima naistina i 4e toi moje da mi pomogne v ne6to....no sled tova si namiram pi6tovite po Himiq...i vsi4ko minava

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    ммм много съм религиозен
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си