- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Ring 2
molq vi kajete mi kakvo e mnenieto vi za tozi film!6toto az go gledah skoro i da vi priznaq sum ujasno mnogo razo4arovana!!i se pitah dali sum edinstvenatao4akvah ne6to dosta po dobro ot tova koeto vidqh!!!osobeno kato se ima predvid kolko qka be6e purvata 4ast! no to mai vtorata i tretata 4ast na vseki film ne sa 4ak tolko dobri kato purvata!ne mai se setih za edin film - Home Alone 2 mnogo po me izkefi ot 1 no tva e drug vupros
![]()
време е за party!
Predi dva dena go gledah.1-ta chast naistina beshe mnogo po-interesena no ne sym razo4arovana ot 2ta.Umrqh ot strah dokato go gledah..TOva koeto kaza 4e 2-te i 3-te 4asti sa po-glupavi e vqrno.Primer : Cruel Intentions ..1q film beshe neveroqten.A vtorata i tretata 4ast mnogo glupavi
Keep smilin'
emi ima go v neta!4akame go skoro na kino i u nasneznaeh 4e e rusa no gledah edin making i i slagaha edni takiva gnusni po tqloto kato plik4eta ot sluz samo za da izglejda gadnoooo
blqqh
![]()
време е за party!
Kym 15-19 Mai shte izleze po kinata) A ina4e ve4e go ima v internet
Keep smilin'
a ot kade go izteglihtee!!!![]()
Ами аз скоро го гледах,ама много се смях...и наиситна е тъп....абе все едно пак първата част ама сменили малко сюжета![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
purwata 4ast i mene powe4e me kefi am se pak pak si mi haresa mn film4eto
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
suuuuperrr masa dobro film4e i edno i dve lud fen sum im ako si namerite edind rug film gledaite go saw mno brutalen film trq se gleda a the ring e prosto v guzuu i dvata mno m ekefqt !!!
Mnogo tup film. Oba4e i purvata 4ast mi be6e glupovata. Shto li si gubite vremeto s takiva filmi? Gledaite ne6to po-dulboko, naprimer Momi4e za milion dolara...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Kakyv ring be?? za LOTR li stava vypros??Lord of the rings demek??
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
6toto az samo za LOTR 1 2 i 3 se se6tam....samo deto edva li tolkoz ne moje da se nameri 2 4ast
ta kajete de za koi film stava vypros 6toto ne sym 4yval za film The Ring 2!!
The ring-predizvestena smyrt. za tozi film stava vapros :P
No MaN, No CrY!!!
\m/
da
Keep smilin'