Цитирай Първоначално написано от grafinka
Цитирай Първоначално написано от Не Мога
Значи въпроса ми е следният(към момичетата:Искрено ПЛС)как показвате че някои не ви е безразличен.по какво мога да разбера има ли някакви определени жестове които са незабележими за нас момчетата.Например:Ако приказва пред теб кои харесва и колко е ладък и такива работи или нз просто кажете как вие го показвате защото ми е много интересно аааа ако се питате как момчетата го показват почти всички със закачки.Моля ви се кажете някакви ваши случки които вие сте правили или каквото и да е.
Ами постоянно му се усмихваме с някакви жестове примерно...някакъв по - особен поглед или движение. В училище се разхождаме все по коридора , на който е момчето или там където ходи ... Ако сме на кафе и той в същото .. гледаме да излезем до тоалетната или просто си намираме повод да минем покрай неговата маса. А на дискотека какво по - просто освен да танвъваш предизвикателно някъде близко до желания обект . А това да кажем пред някое момче, колко сладко е някое друго - или искаме да го накараме да ревнува или просто го имаме за приятел и споделяме с него...Но в повечето случай споделяме това с приятелки така че остава първият вариант. За мои случки...еми има много , повечето са били на разни дискоетеки и клубове..с танци много се постига, или пък както смятат много - къса поличка,секси топ и хубав грим ... Сещам се за много преживявания в момента - на кафе или на футболен мач даже (тогава ми е много забавно да слвалям някого), също в училище, из парковете ...на екскурзии и къде ли не.Не че правя нещо особено...то си идва от самосебе си.Даже някога до толкова не се усещам , че чак прекалявам с флиртуването
Незнам какво друго да ти кажа освен - Успех с разгадаването на момичешките характери