.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Kakvo mislite za Jennifer Lopez?

Zdraveite!
    Iskam da vi popitam kakvo mislite za J-LO!Li4no na men mi haresva i kato pevica i kato aktrisa!Ako mojete da mi dadete i nqkakvi neini pic-4eta 6te sam vi mnogo blagodarna!
    Sajelqvam ako e imalo ve4e takava tema!
    Blagodarq vi predvaritelno!!!
    НЕ ГОВОРИ ВИНАГИ КАКВОТО ЗНАЕШ,НО ЗНАЙ ВИНАГИ КАКВО ГОВОРИШ!!!
    КЛАВДИЙ

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    1vo temata wiob6te ne e za tuk i naistina we4e ima takawa w musika itv!
    ina4e wiob6te ne mi hareswa nito kato pewica nito kato aktrisa........bla....bla nikyf smisyl w musikata i !
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Oops! Sajelqvam!Malko sam obarkala mqstoto na temata!
    Mn sorry!
    НЕ ГОВОРИ ВИНАГИ КАКВОТО ЗНАЕШ,НО ЗНАЙ ВИНАГИ КАКВО ГОВОРИШ!!!
    КЛАВДИЙ

mdam temata ne e za tuka ma ko tri puka :P

mene me kefi mno !

Ми бива. Готина мадама е. :P Страшно мн ми допада не само като певица, но и като актриса

Guest
    Много са и раширени вените на краката бре

Голям фен
    Град
    sofia
    kato pevica mai ia biva pove4e izpipwa vsi4ko do nai-malkata podrobnost dobre izglejda mackata 4udesna horeografia ima kwo powe4e i trqbva na edna zvezda v muzikalnia biznes aktiorstvoto hmmmm.... pove4eto filmi na jenny-to sa absolutni bozi edinstvenia po seriozen film nein e kletkata neznam.... ne mislq 4e ima koi znae kakwi roli i koi znae kakwi filmi Vij Anjelina Jolie e druga tema! Mejdudrugoto razglejdah proletnata kolekcia na J LO i ima zabavni dreshki

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mojesh da nameish neini snimki kato i napishesh imeto v google.com i dadesh na izobrajeniqA ina4e e nqkva gotina daMen me kefi

men me kefi adski mnogo vinagi e nqkakva dski la4ezarna i vesela i e hubavo a tva 4e imala ujasen golqm zadnik sa klykarski gluposti spored men e mnogo hubavo idori dupeto i da e malko tratlesto to i e 4ar i vaobshte ne i stoi grozno

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Голям г*з увиснали ц*ц*!
    Иначе песните и много ми харесват хубаво пее
    МеI Love girlpower

Като цена - няма да я върна
    Като певица - sorry!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    naty
    Am sam0 da te pitam kf0 6te re4e 4e nqma nikaf smisyl v muzikata i ?? Nai-ver0qtn0 simetyl/ka i zaradi tfa li ??? Kaji mi k0i sega6en pevec ima smisyl v pesnite mu ??? Ni6tu li4n0 ama...
    Ina4e Jenifer Lopes ak0 tyi se pi6e iska ve4e da ne i vikat J-l0 6t0t0 se bila pr0menila! Vqrvam i me kefi 6t0t0 e uspqla i ne e kat0 nqk0i edn0dnevki det izpee nqk0q pesen i aide.... Ima glas igrae d0bre r0lite si vyv filmite .. I zadnika i e qk pyk m0ga da vi kaja! \/

Голям фен
    Град
    sofia
    nikoi ne i usporva mqstoto v shoubiznesa na Jenny-to v kraina smetka vseki si ima swoi sobstwen kriterii pod dumata ka4estwen ako na nqkoi i hareswat filmite i - na men ne ako nqkoi se kefi na segashnia i muj - az opredeleno ne v po gornoto si mnenie pod4ertah koe mi hareswa v J lo i koe ne

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    naty
    Am sam0 da te pitam kf0 6te re4e 4e nqma nikaf smisyl v muzikata i ?? Nai-ver0qtn0 simetyl/ka i zaradi tfa li ??? Kaji mi k0i sega6en pevec ima smisyl v pesnite mu ??? Ni6tu li4n0 ama...
    Ina4e Jenifer Lopes ak0 tyi se pi6e iska ve4e da ne i vikat J-l0 6t0t0 se bila pr0menila! Vqrvam i me kefi 6t0t0 e uspqla i ne e kat0 nqk0i edn0dnevki det izpee nqk0q pesen i aide.... Ima glas igrae d0bre r0lite si vyv filmite .. I zadnika i e qk pyk m0ga da vi kaja! \/
    вече по нагоре написах че я харесвам и сам сагласна с твоето мнение

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Jennifer Lopez??? Mnooogo qka. Nai-mnogo me kefi ot pop izpulnitelite. Az po princip takava muzika ne slu6am, oba4e Jenny from da block mnoo q uvajavam.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Супер много ме кефи

Супер фен
    1ва точка от правилника!!!
    Moderated by aBeP4eTo
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Jennifer Lopez??? Mnooogo qka. Nai-mnogo me kefi ot pop izpulnitelite. Az po princip takava muzika ne slu6am, oba4e Jenny from da block mnoo q uvajavam.
    Az sam na absolutno sa6toto mnenie!

Голям фен
    Кво да мисля за нея ..тя с нищо не ми фаща ухото.Нито има някви кой знае кви гласови данни,нито нищо!Като визия бива,ама песните й са страшно тъпи ..

Ми да може да се каже,че ме кефи горе-долу!
    shht

Супер фен

:)

dobur glas ima no kakto si4ki tupi lakomi zadnici po4na dap ravi muzika s nqkvi lanenca rapari ako izob6to moje taka da se nare4at teq piklikvci det pred vida na pistolet 6te revnat i 6te po4nat da se molqt

istinskata muzika e 4istata e ne remiksite i drugite takiva bozi !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си