- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Били ли сте на среща на форума?
Интересно ми е колко от вас се познават лично с някой друг от форума. Аз се познавам с Bimper-ska, DeSsi, pinK_Baby и Nekasa4a, като с последните трима се запознах преди броени часове. Мога да ви уверя, че всички са много весели и готини хорица![]()
emi az ne sma bila na sre6ta na foruma..ama 6te e gotino da otida nqkoi put,ako imatakava v pldina4e ot foruma poznavam LoONeyGirl
Е ти пук баш в плд и да не се срещате...то поне там има мн готини форумци (няма да споменавам имена, че ще кажете, че се мазня)Първоначално написано от pLaMa4eTo
![]()
Ходила съм 2 пъти...Познавам :
Miloto girl4e ,bogicata ,elitooo,coki,ceco,aia,prosto az f,traffic,kellybundy,methtical,etrusca ,vra4ka,още един френд на methtical
Май имаше и още ма не ги помня![]()
^I don't give a fuck^,poznava6 elitooo![]()
![]()
az li4no poznavam bogicata,coki,ceco,alex,aia,vra4ka,
Deathrow_rec-f,Traffic,foursquare,Murderdoll,
npocTo^a3^f,DarthRevan,^I don't give a fuck^,kellybundy,methtical,etrusca,
final_fantasy_fan,Momchence,NoEx,Jamalska,KillZone ...
moje da sam izpusnala nqkogo![]()
![]()
Опа и аз изпуснах финал фантази фена.Баси лудото момче![]()
miloto_girl-4e - познавам се с елито лично![]()
![]()
и аз съм бил на срещи на форума, но вече не помня кой точно познавам и кой не. със сигурност мога да кажа, че познавам kellybundy (то оставаше и да не я познавам :P ), саня, храчка, момченцето, ренито (БСГ), банед, админа на форума ииии... ми тея се сещам ся.![]()
Ходила съм точно на 4 срещи на форума.А иначе много хора познавам лично: Aia, ceco, coki, alex, Ignis, Traffic, Blu, Dance_princess, Devilkin, ^FainT^f^, kellybundy, DarthRevan, miloto_girl-4e, vra4ka, Deathrow_rec-f, ^I don`t give a fuck^, etrusca, NoEx, final_fantasy_fan, MeThTical, Momchence, Kill Zone, Jamalska, Murderdoll, de_mikke, letti_cherry...Ох, дано не съм изпуснала някой...
![]()
Аз не съм била на среща и лично не познавам никой, н осмятам скоро да я поправя тази грешка![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
И аз никога не съм ходила.Просто се нямах тази възможност.
И аз за жалост никога не съм ходила![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ходил съм на 4 срещи. Познавам лично Utopia, Гал, roskata, BluE`FairY, Грахче, Тед, Ollas, MaD*CaT. Туй бяха май...
Мне3ее3ее3еее3ее...
Ще Фиим дали някой ще ми напрай такоФа ФпечАтление, че да поискам да му дам девствеността си... (На тая тема)
Имаме някакви надежди в 4-5 момченца, но ще видим, кой ще грабне голямата награда (ако се някой я грабне)(и ако още я иска). Няма да е лесно
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
mm bila sum na..lele moita pamet...mai 2-3 sre6ti
i poznavam tiq koit e izborila miloto ili pone 90% trqa se pripokrivat 4e me murzi da mislq sa
spored men tiq sr6ti4ki sa mn qki pri polojenie 4e nqkoi ot nas prekarvam po tolkova mn vreme s ostanalite forumci online, za6to da ne se subirame ponqkoga i face to face![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
ami az ne sam hodila na nito edna sre6ta na foruma, za koeto me e qd super mnogo![]()
prosto jiveq mnogo dale4 ot gradovete, v koito si pravite sre6tite i nqmam vyzmojnost da doida![]()
ina4e 6tqh da otida na edna sre6ta v burgas, ama vsi4ki re6iha, 4e zadaljitelno trqbva da e v nedelq, a az togava nqmah s kakvo da otida do burgas
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ne sym hodila na takiva sre6ti,no poznavam :
Baby_sexy_girl
baned
zElEnA^mAsLiNkA
Pink_baby
elven_princess
nekasa4a
az sym bylgar4e
ходила съм само на 1
познавам Murderdoll, Momchence, BLu, npocTo^a3^f, Traffic и тва са май![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
A be, Mila, ти по жял ден тука...неска нали щеше да си с оня пич? Аре ако искаш пак да излезам? Айде че няам ко дъ праяПървоначално написано от DeSsi
Пък да знаеш Меги колко е щастлива днееессс....
ЕЕеее.....адски много искам да се запозная с Фъки и "Бат_Кат", но да видим...
аз искам да се запозная с ай донт гив а фъкПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
а за мойта работа.чакам го да се върне и ще излизаме някъде..
Az li4no sam novak i ne se poznavam s nikoi ot foruma no triabva da se zamislia po vaprosa!!!!Seriozno!!!![]()
Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi
не съм ходил щото живея в Англияи се връщам в България само за по 1-2 седмици 1-2 пъти в годината
![]()
Е закво не се видиш с някоя от плд? Толкова ли нямаш 5мин за тях? Те там поне са веселяци (не че по другите градове не са, но..)Първоначално написано от Pe666o
ааааааааа къде ми е пилетооооооо защо съм с този аватар
mi to kva sreshta beshe v pld nqmam dumi bqxme 5 choveka na kryst, ta znachi znam tedo_davis, BAT_GIRL , LEGALIZE`BLONDY[ mn rqdko vliza v foruma] i s oshte edno momi4e se zapoznax ama ne i pomnq nicka.....