.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: za blondinkite

za blondinkite

От една страна нестихващия интерес на силния пол към русокосите красавици, а от друга превърналото се в мит схващане, че златните къдри са символ на недотам зашеметяващ интелект…
    Въпреки това обаче, русата грива винаги е била на мода. Това е и причината толкова много известни актриси и певици да предпочетат златистите нюанси за косите си. Русата коса внася светлина в лицето и го обгръща с блестящ ореол – това свежда до минимум шанса да останете незабелязани.
    Ако и вие сте част от голямото семейство на блондинките, следващите съвети ще ви разкрият как да подчертаете русите коси и да изглеждате добре всеки ден.

Лицето

Кожата на естествените блондинки обикновено е много светла, понякога с руменина. Когато нанасяте фон дьо тен внимателно избирайте цвета, той трябва да е един тон по-светъл от вашата кожа. Най-добре го тествайте на ръба на челюстта. Ако цветът му се слее с този на кожата, избрали сте точния нюанс.

Пудрата също трябва да е по-светла, защото когато кожата се омазнява през деня, пудрата потъмнява и понякога става на петна. Използвайте я в много малки количества, за предпочитане в свободна форма.

Ако не сте привърженик на фон дьо тен-ите и пудрите, купете си крем за лице с отразяващи частици. Той овлажнява и подхранва кожата и в същото време й придава блестящ здрав вид като дискретно отразява светлината и прикрива малките недостатъци.

Използвайте руж само ако нямате естествена руменина. Най-подходящи са бледорозовите нюанси.

Очите

Ако искате от погледа ви да струи светлина, използвайте всички бледи нюанси на перлените сенки – бяло, бежово, розово, синьо, зелено/не е подходящо за сини очи/, виолетово. За по-силен грим избягвайте черния молив. Заменете го с тъмнокафяв или тъмнолилав. Седефените сенки с цвят патладжан ще ви направят неотразими на вечерното парти.

За естествен вид очертавайте окото със светлокафяв молив над миглите и от вътрешната страна на долния клепач. По желание можете да сложите прасковени сенки. Завършете с кафява спирала. За оригинален вид през деня съчетайте розови сенки със синя спирала. На кафяви очи чудесно стои зелена и златиста спирала. Ако искате да се превърнете в жената вамп, използвайте черна очна линия и черна спирала. В този случай кожата на лицето трябва да е матирана с пудра, а червилото трябва да е яркочервено, със силен блясък.

Обикновено веждите на русокосите жени са светли и се нуждаят от подчертаване. Това става най-лесно със светлокафяв молив за очи. За най-добър ефект следвайте следните стъпки:
    1.Почистете старателно веждите си от малките косъмчета.
    2.Драснете няколко малки чертички върху косъмчетата на веждите.
    3. Старателно разнесете по цялата вежда с четчица, така че не кожата, а косъмчетата да се оцветят. Можете малко да издължите краищата на веждите, но не излизайте от естествения им контур.

Устните

Най-подходящи за ежедневието са бонбонените нюанси – розово, прасковено, и по-неутралните – бежово, шампанско. Очертайте устните си с бял перлен молив, след това нанесете нюансиращо бледо червило. Особено подходящи са полупрозрачните перлени червила. Бежовите червила също са добър избор, но в никакъв случай не ги съчетавайте с тъмен молив. Вземете молив с телесен цвят или с цвета на устните. Той е подходящ също и ако обичате безцветните гланцове. Ако кожата ви е матова, възползвайте се от ефекта на бронза и златото – използвайте ги за устните и очите.
    Предразсъдъците по отношение на схващането, че шоколадовите момичета не могат да се възползват от предимството на златните кичури вече са история. Блестящ пример за това е новата поп-дива Бионсе. Ако и вие се възхищавате на златогривите дами, но смятате, че русото няма да ви отива, пробвайте с няколко кичура.
    Повярвайте, понякога те вършат чудеса.

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    haha dobre 4e ne sam blondinka
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от naty
    haha dobre 4e ne sam blondinka
    Аз пък се кефя, че съм!

Град
    Madhouse
    I as sym blondy...
    Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
    taka che po-dobre bydi shtastliw!

Az puk ne bix kazala 4e rusoto e vinagi na moda!Ima razlika mejdu tova 4e mnogo momi4eta se boqdisvat rusi neznaino za6to mojebi za6toto si mislqt 4e 6te stanat po gotini mojebi zatova misli6 4e vinagi rusoto e bilo na moda,no v momenta ne e!

Значи искам да ви кажа ,че русото е супер!
    Вчера вървим с един приятел и гледаме няква руса..и той ми вика гледай каква мацка..като се обърна няква баба на 40 години...краси човека подмладява да изброявам ли още ,но си падам и по черни коси
    МеI Love girlpower

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    ами готини са блондинките....ама аз не съм и се радвам,че не съм
    HaPpiLy EvEr AfteR

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    И аз съм блондинка ...

Град
    ............
    az sa6to sam blondinka i mnogo se radvam,4e sam si takava
    ahahaha

Супер фен

:)

ab nai hubavite sa 4ernokosite posle 4ervenosite i nakraq rosokosite

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Е аз пък съм бриунетка ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си