.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Внимателно с високите обувки!

Високите токчета не са от вчера.

Нарочен едикт в Италия от 1494 г. определя 3-месечен затвор за обущар, който направи обувки с токове, по-високи от 30 см. Мярката целяла да предпази дамите от осакатяване.
    А иначе модата на високите токове в ония времена се родила, за да помогне на жените да не мокрят краката си по наводнените венециански улици. Тя обаче била в услуга и на съпрузите - да затруднява нежните им половинки да се впускат в извънбрачни авантюри, и на духовенството - като не позволява на дамите да се включват в настъпващия „танцов бяс".
    С височината си дамските токове съперничели на кокилите. Тъй като покачените върху тях жени били нестабилни, подкрепяли ги две слугини. Въпреки това те често падали, получавали навяхвания и счупвания. А поради продължителното носене на високите обувки гръбначният стълб и краката им се деформирали.

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Абе да му мислят жените аз такива екстри не носа!
    А моля те кажи на кучето от подписа ти да не ме гледа толкова страшно
    МеI Love girlpower

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dageto
    А моля те кажи на кучето от подписа ти да не ме гледа толкова страшно
    ami 6to da gleda stra6no...mene pak mi e mnogo sladko ku4eto v podpisa i

a pak az ne nosq visoki tok4eta za6oto sam si dostata4no visoka i ne vijdam smisala da si izma4vam krakata.ina4e im se kefq za6oto izglejdat qko...no da ne gi nosq az !!!

Голям фен
    Град
    sofia
    vseki da si precenqwa vuzmojnostite mnogo me draznqt razni hlapa4ki naka4ili se na tokowe i samo si kriwqt krakata

Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    vseki da si precenqwa vuzmojnostite mnogo me draznqt razni hlapa4ki naka4ili se na tokowe i samo si kriwqt krakata
    saglasna sam s teb sme6no e nqkvi malki momi4enca ili po-to4no hlapa4ki,kakto ti kaza,da se obli4at ili se obuvat (v slu4aq) po na4in,koito izob6to ne im prilqga.mislqt si,4e sa gotini,am mai postigat to4no obratniq efekt.
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Хм... не нося обувки на високи токчета.. кецовете рулят!
    Иначе понякога е доста смешно, когато наистина малки момиченца се качат на едни високии токчета

Голям фен
    Град
    sofia
    zavisi si ot principite na dadena jena lichno az predpochitam obuvki na tok stoiat mnogo elegantno i pod4ertavat jenstvenostta maratonki nikoga ne sum nosila nai mnogo nqkakvi sportni obuvchici kakto spomenah predpo4itam tokovete

i visoki obuvki sam nosila ama si e ma4enie maraton4icite sa si za ejednevieto ili dori i obuvki no ne s mn visok tok

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    I az sam vis0ka za vyzrastta si i ne n0sq takifa rab0ti! Marat0nskite RulZzZ :P

Цитирай Първоначално написано от manq4kata{P}
    saglasna sam s teb sme6no e nqkvi malki momi4enca ili po-to4no hlapa4ki,kakto ti kaza,da se obli4at ili se obuvat (v slu4aq) po na4in,koito izob6to ne im prilqga.mislqt si,4e sa gotini,am mai postigat to4no obratniq efekt.
    Все пак живеем....в свободна държава всеки се облича така както сметне за най-добре....а и какво искате момиченцата се правят модерни..за да можем ние големите...батковци да ги заглеждаме от време на време да им свирнем така и да си повдигнат настроението и самочувствието!!!
    МеI Love girlpower

Голям фен
    Град
    sofia
    dammm vie golemite batkovci kakwo ?!?!? padate si po broikata ne gledate ka4estvoto? Eto zatowa ikonomikata na durjawata ni e v edno dosta nepriatno polojenie

dammm vie golemite batkovci kakwo ?!?!? padate si po broikata ne gledate ka4estvoto? Eto zatowa ikonomikata na durjawata ni e v edno dosta nepriatno polojenie
    Няма значение сега
    МеI Love girlpower

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Dosta sum rasla i visokite tokove me karat da se pregurbvam. Ina4e i maratonki ne haresvam, zatova kato trugna obuvki da si tursq e golqma muka...

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен

:)

dam 4el sum 4e pri4inqta nekvi isrivqvaniq kakto i da e as ne sum vinoven za tva as i za tva ne nosq nqkvi durveni obuvki ami nosq kecove na konvers gvkavi ta guvkavii mnogo zdravi

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    toya ne samo v zatvor tryabva6e da visi- ami naprao da go ekzekutirat. vseki pat kato mi se naloji da nosya tok4eta se vra6tam s tyah v race
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    S o F i A
    mi az sum si dostatu4no visoka, tai 4e ne nosq takiva obuvki
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Кученцето е страшно сладинко!:PАм...Dageto сериозно ли ти си на снимките ?!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от SimpleGirl
    Хм... не нося обувки на високи токчета.. кецовете рулят!
    Иначе понякога е доста смешно, когато наистина малки момиченца се качат на едни високии токчета
    s 2 ruce podkrepqm

Любовта е най-висшата степен на омразата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си