.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: boli me ...

boli me ...

poneje s priqtelkata mi ne go pravim ili samo az q zadovolqm...i poneje dosta vreme sum vuzbuden i nakraq penisa mi zapo4va da me boli,i nad polovite organi stomaha li neznam...vredno li e...normano li e...moga li da si navredq taka mnogo?

До колкото съм започнат преокомерното задържане на спермата и както опсиваш болезнените спазми водят до импотентност, но не знам точно колко трябва да задържаш и другуто, което не съм запознат на 100%, но от много места съм го чувал това.

Супер фен
    Град
    sofia
    trqbva da si udari6 edna zlobarka , i as imah edin priqtel koito vse taka vika6e 4e kato ne svur6i i go boli, no ne e ni6to stra6no :wink:

значи преди да почнем с моето гадже да го правим тои каза че ако стои надарвенпримерно 4ас после го болят много топките и пениса така че това е нормално не се шашкаи.просто като стане така си удряй по една чикия

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

i az sam go 4uvala tova 4e ako im stane i ne svar6at po4vat da gi bolqt topkite taka, 4e 6te trqbva kakto kazaha da odarq6 po edna "zlobarka" za da ne te boli

Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    До колкото съм започнат преокомерното задържане на спермата и както опсиваш болезнените спазми водят до импотентност, но не знам точно колко трябва да задържаш и другуто, което не съм запознат на 100%, но от много места съм го чувал това.
    ne e verno che vodi do impotentnost za da si impotenten trqbva da nqmash prok na kruv do penisa i da ne moje da ti erektira prosto tova stava taka zashtoto ne si se izpraznil kogato si vuzbuden si masturbirai dokato svurshish, zashtoito inache shte te boli vinagi ako ne si svurshil! shte ti e po priqtno

nedei zadurja belite agenti vutre,

uspeh

Цитирай Първоначално написано от e4o
    trqbva da si udari6 edna zlobarka , i as imah edin priqtel koito vse taka vika6e 4e kato ne svur6i i go boli, no ne e ni6to stra6no :wink:

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от lubimata93
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    Абе животно, спри да вдигаш антични теми, не си интересен/ на...

WaitForMe
    Guest

Re: boli me ...

Цитирай Първоначално написано от hate_me
    poneje s priqtelkata mi ne go pravim ili samo az q zadovolqm...i poneje dosta vreme sum vuzbuden i nakraq penisa mi zapo4va da me boli,i nad polovite organi stomaha li neznam...vredno li e...normano li e...moga li da si navredq taka mnogo?
    Oстави го да почине и той е пичага

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ^ темата е от 2005...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    ^ темата е от 2005...
    Подробности...

Напоследък форумните некрофили са във фаза и има повече теми от 2005 отколкото от 2009.

Е, пича вече би трябвало да се е светнал.. няма нужда от коментари.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си