- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- boli me ...
poneje s priqtelkata mi ne go pravim ili samo az q zadovolqm...i poneje dosta vreme sum vuzbuden i nakraq penisa mi zapo4va da me boli,i nad polovite organi stomaha li neznam...vredno li e...normano li e...moga li da si navredq taka mnogo?
До колкото съм започнат преокомерното задържане на спермата и както опсиваш болезнените спазми водят до импотентност, но не знам точно колко трябва да задържаш и другуто, което не съм запознат на 100%, но от много места съм го чувал това.
trqbva da si udari6 edna zlobarka![]()
, i as imah edin priqtel koito vse taka vika6e 4e kato ne svur6i i go boli, no ne e ni6to stra6no :wink:
значи преди да почнем с моето гадже да го правим тои каза че ако стои надарвенпримерно 4ас после го болят много топките и пениса така че това е нормално не се шашкаи.просто като стане така си удряй по една чикия
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
i az sam go 4uvala tova 4e ako im stane i ne svar6at po4vat da gi bolqt topkite taka, 4e 6te trqbva kakto kazaha da odarq6 po edna "zlobarka" za da ne te boli
ne e verno che vodi do impotentnostПървоначално написано от joro_tev
za da si impotenten trqbva da nqmash prok na kruv do penisa
i da ne moje da ti erektira
prosto tova stava taka zashtoto ne si se izpraznil
kogato si vuzbuden si masturbirai dokato svurshish, zashtoito inache shte te boli vinagi ako ne si svurshil!
shte ti e po priqtno
nedei zadurja belite agenti vutre,![]()
uspeh
Първоначално написано от e4o
Първоначално написано от lubimata93
Абе животно, спри да вдигаш антични теми, не си интересен/ на...
Oстави го да почине и той е пичагаПървоначално написано от hate_me
![]()
Подробности...Първоначално написано от Abigoria
![]()
Напоследък форумните некрофили са във фаза и има повече теми от 2005 отколкото от 2009.![]()
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 :P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.