yo kakvo mislite za Tupac Shakur mene mnogo me kefi i mislia 4e istinata za hip hopa e v nego aide peace all
Не знам дали има някой истински рапър, който да не се кефи на 2Pac и да не го признава! Ако има такъв той просто не разбира нищо от музика. 2Pac е велик!
R.I.P.
Respekt!!!!
tozi 4ovek go obojavam! ima strahotni pesni,mnogo mu se kefq!
dosta sam 4ela za nego i spored men e bil qk 4ovek. mnogo e jalko,4e sega e myrtavako be6e jiv 6te6e da e nomer 1 zaedno s Eminem(pone spored men). i izob6to ne vqrvam,4e e jiv! tova sa samo nekvi 6ibani izmislici
no,ako e jiv zna4i se e podigral s vsi4kite si fenove...
R.I.P. Tupac Amaru Shakur!!!!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
mnogo qsno,4e me kefi. toi e nai-dobriqt.
ahahaha
to4no kazanoПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
toi e bil, e i 6te bade velik!!! obojavam go! ima strahotni pesni!! R.I.P. !
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Tupac e velik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I az taka mislq!Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
НЕ ГОВОРИ ВИНАГИ КАКВОТО ЗНАЕШ,НО ЗНАЙ ВИНАГИ КАКВО ГОВОРИШ!!!
КЛАВДИЙ
Някък не ми допада стила му...Предпочитам музика, която те кара да се чувстваш жив....а именно ТЕХНО !!
![]()
Смело мога да твърдя че имам претенцията кво е рап и че съм наясно с тая музика, обаче не харесвам ТуПак и не го слушам, заради това гласувах с НЕ. Ей са очаквам някой да ме оплюва че нищо не разбирам от тая работи и може да вкараме малко кавга да се тестваме кой знае повече, фена на ТуПак или другия който не го харесва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Харесвам рап и хип-хоп..така че няма смисъл от тоя въпрос![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
kefi ma pi4aa pesnite mu de !
Za6to li v anketata ima izob6to otgovorili s "NE"....
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ne ne niama da te opluvam vob6te 6toto seki si ima pravo na mnenie ama pone mi kaji pri4ina zasto ne go haresva6
Не ме кефи хич,даже ми е супер противен като рапър.Само Hit'em Up
стаа донякаде.
Който не слу6ал 2Рас не разбирал от музика агхахгахгхахгахгхахга.
Ееее 6том най-заклетите фенове на рапа така мислите и казвате че е така 6и замъл4а...![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Ужасно много ме кефи,всичките му песни са невероятни.За мен той е един от най-добрите рап изпълнители,да не кажа и най-добрият. R.I.P.
Чисто и просто, не ми харесва музиката му, както не ми харесват и неговите приятелчета Dre, Snoop, Outlaws, Ice Cube и така нататъка. Има каде каде по-добри изпълнители според мен. Разбира се секи с неговото си предпочитание, за това и хип-хоп-а е толкова разнообразен. Аре Peace и чаоПървоначално написано от ^2Pac^
Аз го слушам и ми харесва,но не е само той де,има си и други много добри изпълнители
Еми...не е зле!![]()
shht
da ima mnogo dobri pesni4ki![]()
![]()
Prisaedinqvam seПървоначално написано от DanGeR^F
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Ami по скоро мнението ми е малко неутрално. Но не смятам, че е толкова велик. Не съм останала кой знае колко впечатлена от негови песни, значи НЕ, не го харесвам.