- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vodite li si dnevnik???
mi az si vodq dnevnik ot 5ti klas o6te oba4e do sega sum pisala nqkude 5-6 puti 6oto pi6a samo v momenti kogato se 4uvstvam super kofti(zaradi mom4eta nai ve4e) i nqma s kogo da pogovorq-ne pi6a vseki den nqkvi ne6ta ot sorta na "dnes hodih na kafe sus edi koi si" 6oto mislq 4e nqma smisula kogato pi6a pi6a nqkvi tskiva mnogo pro4ustveni ne6ta koito v obiknovenno sustoqnie ne bih mogla da izmislq
no otdavna ne sum pisala za6toto naposleduk sum happy i prosto mislq 4e nqma za kakvo da pi6a
![]()
![]()
Аз преди си водих ама мама ми го набара и имаше доста крясъци и от тогава нем :P
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Ами, аз преди си водех дневник, ама съм много несериозна в такова отношение и се отказах. От писане до писане минават поне 6-7 месеца![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
do minalata godina si vodih dnevnik. imam dva,mai 4e![]()
golqm smqh pada,kogato go 4etano ve4e ne pi6a,za6toto me marzi,a i ve4e ne mi se struva tolkova zabavno i interesno
No MaN, No CrY!!!
\m/
ami ne tva e mnogo detsko :P![]()
![]()
иам блог
HE![]()
И аз така.Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
i az mnogo pati sam po4vala...pi6a pi6a
ama i mene mn me marzi a i vreme ne mi ostava...
ami az si vodih edin v produljenie na okolo 3 god.. ama kaF sram posle da pro4ete6 kvo si pisal.![]()
we'll die alone like a stone ^^
emi do edno vreme pisah pisah ... ama ve4e nqam vreme
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
am da imam si, no pi6a mnogo, mnogo rqdkoi posle kato si go 4eta otnovo mi e super stranno-sqka6 ne sum gi pisala az teq raboti
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Dobrite momicheta si vodqt dnevnici , a na loshite ne im oStava vreme ! :P~
az si nqmam ot 4 klas :P mama mi go prochetei az go isgorih
![]()
Za sveta moje da si prosto edin chovek,no za edin chovek moje da si celiqt svqt!
ne, no kato malka da
![]()
Mi az ne si vodq 6ot mama samo sha go gleda kadeto i da si go sloja tq e mnogo nahalna i za tova!!!Ama ina4e mnogo ibh iskala zashtoto strashno gotino i nqkak si se otpuskash kato spodelish s lista!
Ми когато имам време пиша... Днвеника си го имам от 8 години.. сега като чета какви работи съм писала ми става много някакво...готиноМисля, че ще ми е от полза , когато порастна.
Обаче е цяло чудо ,че още не съм го загубила
Ami kak da kaja edin put v godinata si pi6a v dnevnika ama kato po4na se otnasqm pi6a po 7,8 stranici![]()
no time....puk i kvo da pi6a......ne mi se slu4va ni6to osobeno vseki den...
![]()
Da-jestoko e...6toto sled godina dve razlistvash i gledash kakyv glupak si bil i si se smeesh...=)
аз си водя дневник и исля че е супер човек да има спомен в който всеки ден от живота му да е записан
Ox...ami predi si vodix, dokato ne doide momentyt az da izbqgam ot nas i maika mi da go nameri i da prochete neshto, koeto ne e za neq!ANYWAY...razbrax 4e po-dobre DNEVNIK da nqma!
E ponqkoga si spodelqm s dnevnika,no pyrvo e mn rqdko i 2-ro si izmislix svoi ezik[ieroglifi], estestveno samo az i bra4ed mi znaem kakvo znachat!![]()
t'aq rabota ne e za mene.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Mi az si vodq,i pisha po vednuj na sedmica...
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive