мдаа само оригинални дрехи!мноо се кефя на марките одибос, рибок, бетон.адски готини са ма са мноо скъпи...ма нищо нали тряа да гъзареем ще си ги купуваме.....
бтв сега сериозно-не мисля че има чак толкова огромно значение марката на дрехата която носиш.ок може би ще ти е по-хубаво да знаеш че носиш нещо оригинално, ма заслужава ли си да дадеш 100лв за някъв мизерен потник от една кръпка например, в който няма нищо красиво, ми просто го купуват шото е еди ква си марка и струва еди колко си пари...не е ли по-добре да си купиш някви други неща за тия пари иначе мен ме кефят nike,adidas,reebok,globe,billabong,converse, мисля че правят наистина супер готини удобни и спортни неща )))))
pazi bojeee...ujas!samo za poslednoto sym suglasna...ne mi se vqrva "mdaaa samo originalni drehi" da ima6 6tom kato ti pravqt vpe4atlenie cenite..ako ima6e samo originalni drehi moje bi 6te6e da smqta6 , 4e tva e ne6to normalno za teb ...a ne da se prai6 tuka na interesna....
Kolkoto do markovite drehi imam naistina , no tva NE ME PRAVI PO-RAZLI4NA ot drugite...pri tva se nau4ih da hoda po razni pazari- 6to s mi edni klasi4eski dynki za 140-50 leva kato ot kapitan rai4o naprimer moga da si zema za tiq pari 4 - 5 4ivta????????? pri tva ima razni deto naistina mi haresvat... pri tva edna imitaciq det si q zeh ot tam q byrkat non-stop 4e e originalna , 6tot si mislqt , 4e hoa samo s markovi drehi pyk to ne e 4ak taka...te pove4eto fr sa eksperti po taq tema , ama i te se zablujdavat!kolkoto do sportnite stoki...opredeleno sa samo originalni 6tot tuka stava vapros i za za6tita naprimer...sa Climalite det mi pi6e na pantalonite ...ei takiva materii , koito ti osigurqvat napr.prez zimata da ti e toplo , prez lqtoto-hladni4ko..ei takiva