.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Унижение

Повече от фен

Унижение

Карали ли са ви да се чувствате унижени и нищожни ?
    Някой потискал ли е същоността ви ?
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

ami da slu4valo se e
    ama ine4e,ne 4e az ne sam gi onijavala
    ama nz

Mmm poprincip mnogo rqdko mi se slu4va ne6to takova...no 4esto az unijavam horata,za koeto malko se mrazq polse no... No poprincip spored men tva 4e ako nepozvoli6 na nqkoi da te unijava nqma na4in kak da go napravi e mnogo prvailno...

mnem ma e kofti kut se zamislq kako bi bilo

Re: Унижение

Цитирай Първоначално написано от Myrcheto
    Карали ли са ви да се чувствате унижени и нищожни ?
    Някой потискал ли е същоността ви ?
    ami da,slu4valo se e.noo 4ovek se u4i ot gre6kite si vse pak.
    vinagi si imam edno na um.ii ne bih pozvolila na nikogo pove4e da se podigrae s men i s 4uvstvata mi.
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Супер фен
    О да случвало ми се е и беше много гадно
    Попринцип имам достоинство и трудно се убиждам
    както и унижавам! Обаче като бях 8ми клас ме изкараха на дъската по Англ. и аз изтървах тебешира м/у дъските и нямаше друг и някой от последния чин извика "хаха егати нещастницата бе" олеее направо пооооотънннах в дън земя в крайна сметка на тоя дето го каза това му го върнах
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

НЕ съм искал ,но несъзнателно може да съм го правил!
    Унижавали са мен един два пъти и то само ЖЕНИ!!!
    МеI Love girlpower

Град
    in u mind !!!!
    mnemm mnokoftii e tui ako nqkoi te unijava a i ako e nqkoi dobur priqtel stava spe4ec malko ma !

оо случвало ми се е
    ако е добър приятел/ка ще ми е малко кофти..ама ако е човек с който съм на "здрасти";"чао" хич не ми пука..неможе да ме унижи по никакъв начин..просто не ми пука

Да, когато ме обидят дори и да е безпочвено И когато някой добър приятел или познат ми забие нож в гърба при условие, че е бил мил с мен до вчера
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Имало е и такива случаи...не е приятно..,но мисля ,че всеки е бил унижаван до някаква степен
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mai nikoi zasega ne e posmql....
    ina4e i da me unizat ne6to ne 4e 6e mi drem osobeno
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    da-unijavali sa me no gledam da ne obra6tam vnimanie......kato gledam niama takav na koito da ne mu se e slu4valo...ama nali znaete-Vsi4ko se vra6ta.....i to 2no niakoi pat

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    да и беше голям спек за мен

Guest
    унижението е единственото нещо което
    може да ме накара да ревна...естествено не пред
    хората де
    дали са ме унижавали-да, даже до 6 клас непрекъснато
    бях обект на нечии подигравки...после всичко се промени
    подиграваните станаха подиграващи се

Супер фен

:)

ne i nikoga nqma da go pozvolq :P ako nqkoi posmee e 6to ponese mnogo seriozni povredi nezavisimo momi4e mom4e

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Bila sym unijavana....znam kolko e gadno za tova ne go pravq s drugite hora.... Ama....tva edno vreme....sq nqkoi da posmee...puk da vidi kvo 6e stane

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami da... kolkoto po-razli4en si i se izvisava6 nad drugite- tolkova pove4e iskat pak da te drapnat i da te napravyat kato tyah... i izvoda mi e , 4e kogato iskat da te unijavat- togava tryabva da si si nai-mnogo TI
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    nikoga ne sum pozvolqval na nikogo da e ma4ka!Do momenta nikogo ne sum unijaval ili pone taka si mislq...no ne pozvolqvam da se opitvat da me unijavat

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Унижена съм се чувствала точно два пъти в живота си.Първият път бях много малка и си спомням само,че исках да си играя с едни деца,които бяха с 1-2 години по-големи от мен,но те не ми позволиха,а само ми казаха -> "Абе виж се к'во си лапе,не можеш да играеш с нас".Тогава определено се почувствах много унизена.Вторият път беше преди 2-3 години.Бяхме на една екскурзия с класа и аз много си бях харесала едно момче от по-горния випуск.Една вечер се престраших да ида и да го заговоря,и след като си поговорихме известно време на него му стана кристално ясно,че си падам по него и ми каза,че съм голяма сладурана и изобщо,че съм много готин човек,но съм много малка за него.Това беше вторият път,когато се почувствах унизена.А нищожна се чувствам доста често за съжаление.Редовно се питам на ум какъв е смисъла на живота ми и никога не откривам отговора.Тогава ми става много кофти и се чувствам нищожна и безполезна.Нищожна се чувствам и без бившия си приятел,защото ужасно много ми липсва,но това е друг въпрос,който няма да обсъждам в момента.А дали някой ме е подтискал - ами да,случвало се е веднъж,два пъти.Подтисната ме накара да се чувствам например веднъж майка ми,когато след като се скарахме жестоко,заради успеха ми,ми каза,че незнае какво ще излезе от мен с този,мой мързел.Тогава наистина ми стана много тежко,въпреки,че в последствие тя ми се извини и се сдобрихме.Подтисната съм се чувствала и по други причини например - оценките ми,поведението ми,понякога дори ме е подтискал живота.Напоследък подтисната ме кара да се чувствам фактът,че с не дотам близки хора нямам много общи теми за разговор и като цяло с повечето хора,нямам общи теми на разговор,което никак не е хубаво...

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ooh, kato si pomislq, kato bqh malka... Napravo ne iskam da si sppomnqm. Oba4e ve4e imam ne6to kato imunitet ot unijeniqta i ne mi puka kvo govorqt ili pravqt drugite. Oba4e, kogato nqkoi ot semestvoto mi naro4no me uniji ili narani, napravo ne moga da go ponesa i mnogo krivo mi stava, daje 4esto i pla4a zaradi takiva ne6ta.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    Seki ima takiva momenti - i az sigurno no v momenta nqmam spomen. Spored men e po kofti ti kato unijish i sled tva ti e kofti kato sa zamislish kvo ti bi bilo na teb.
    Maika mislq che me e unijavala 1-2 pati kolko da mi zatvori ustataludete okolo men kazvat che sum `nevijdan nepukis` i taka trqbva da e - kolkoto poveche chovek iska da e haresvan tolkova poveche glavata mu se palni s bullshit.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    ne i nikoga nqma da go pozvolq :P ako nqkoi posmee e 6to ponese mnogo seriozni povredi nezavisimo momi4e mom4e

Ако нямаш бокс да ти дам назаем..последния път някъв отворко се опита да ме унижи пред приятелите ми....извадих бокса и без да се замисля го ударих в устата със всичка сила...явно съм му такова ченето...щото после бях малко в полицийката а оня беше в болница и си смучкаше супичката със сламка...когато тръгна да удрям някой не мисля за последствията....и много лесно се вбесявам а вбеся ли се няма спиране трябва някой по-як от мен да ме спре
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^
    унижението е единственото нещо което
    може да ме накара да ревна...естествено не пред
    хората де
    da i az sam to4no taka!!!
    ina4e predpolagam 4e sa me unijavali, mislq 4e bi bilo mnogo glupavo ot moq strana da kaja 4e absoliutno nikoga ne sa me unijavali za6oto predpolagam 4e e imalo takiva bilo to i po4ti nezna4itelni.az oba4e ne gi pomnq i se opitvam da gi zabravq i da prodalja napred sas visoko vdignata glava.ako se povtori i vinovnikat e sa6tiq, togava otma6tavam jestoko

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Чак да ме унижават незнам, но са ме карали да се чувствам гадно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си