- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- tursq hubava kniga!
Hi na vsi4ki,iskam da vi pomolq da mi preporu4ate nqkoia hubava kniga,interesna,s koiato moga da si obogatq malko kulturata,a i da vzema ne6to za jivota...Na vas koia vi e liubimata kniga!Spodelete i pomognete...![]()
Едва ли ще се навиеш да я четеш, но все пак ако искаш си дръпни "Моята борба" на Хитлер
Ето ти линк: http://www.nsdap.biz/bulgarisch/
![]()
![]()
и Интер
Паулу Коелю - 11 минути и Петата планина - много са добри книгите!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
6ifuryt na leonardo- mn. golqm besttailer i malkata ve6tica
ne im znam avorite sorry
nadqvam se da ti haresat ako gi 4ete6![]()
"Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev
Kruvta na chernoto lale
uauuu mi az bih ti preporu4al harry potter :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Властелина на пръстените, Пътеводителя, Хрониките на Амбер, операция хаос
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Една книга която като я почнеш няма да искаш да я затвориш - Томас харис - Червения Дракона и да не забравя - Хари потър :P ляля ляля ля
.
4ove4e dobro predlojeni ...Първоначално написано от gazovia
kato se ima na predvid 4e tazi kniga e zabranena ... malko e trudno da se nameri - edin priqtel me4tae da q pro4ete - tova shte mu izpalni me4ticata - edno golqmo BLAGODARQ ot negovo imedove4era kato doide v zalata - shte ima da 4ete
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
И сега всички се опитаха да покажат колко са учени и колко невероятни и смислени книги са прочели, а някой може би дори не е отварял книга от тук пишещите. А и момичето иска интересни книжки, за сега по-добре да прочете някой приключенски роман от творчеството на Емилио Салгари или Жул Верн.Примерно може цялата поредица от шест книги за Сандокан на Салгари. Поне ще има какво да си четеш по-дълго време. Като ги свършиш ела да ме питаш пак да ти кажа още и по-интересни.
![]()
От BG книгите най досега ми е допаднала Тютюн. Просто много и се накефих, но последното издание, което е на в-к ТРуд.
Е, радвам се, че съм помогнал. Аз сега я почнах.Първоначално написано от tedo_davis
![]()
![]()
и Интер
ima edna poredica `Prejivqno` i ot tam `Razbulena`,`Fulan Devi - kralicata na banditite` tiq sa za islqma,za mqstoto na jenite v tqhnata kultura,v jivota i taka
a inache `Imeto na rozata`, i edna naistina strashno hubava na Daniel Stiil - `Dylgiqt pyt kym doma`
koqto i da hvanesh ot tiq nqma da syjalqvash![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Иначе най-добрата книга, която някога съм чел е "Огненият човек" на Емилио Салгари - страшна книга! Подобна е на Робинзон Крузо, само че е доста по-добра![]()
![]()
![]()
и Интер
Pro4eti nqkoq kniga na Stephen King!
ima mnogo qki knigi! prepora4vam ti Keri ili Siqnie. samo tezi 2 sam 4ela na Stephen Kingkazvali sa mi,4e e dobra i To pak na sa6tia avtor ili Grobi6te za doma6ni liubomci.
edna ot liubomite mi knigi e Drakularazko6na kniga,neveroqtna e!
No MaN, No CrY!!!
\m/
BLAGODARQ VI tolkova mnogo na vsi4ki!Nqkoi ot knigite,koito ste mi predlojili sum gi 4ela i naistina sa WAWWWimate stra6en vkus...Az su6to se kefa mnogo na prikliu4enski knigi,na Harry Potter a i na "Alhimikat"...hehe
Iskam da vi pitam i za mnenieto vi za knigite za cebepoznanie i samoosuvur6enstvane(mai taka gi vodqt).Edna priqtelka mi kaza da hvana nqkoia takava...na neq mnogo i pomagali!No na men nqkak si imenata,koito tq mi izredi mi se struvat "stranni".Ne sum zapoznata i ne iskam da se izluja da si pulnq glavata s gluposti.Ako nqkoi e 4el ne6to dobro,koeto naistina mu e pomognalo neka pi6e!
10x na si4ki!!!![]()
Не е забранена. Най-спокойно си се продава на Славейков, цената е 20 кинта. А иначе аз няма да препоръчвам книги, защото се убедих, че никой не се интересува от образователна литература, а от предимно фантастични простотии.Първоначално написано от tedo_davis
Левски шампион але але!
pro4eti " zlove6tata ky6ta" i nqma da sajalqva6 samo 4e ne znam na koi e
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
kakvo po-to4no bi mi preporu4al ot obrazuvatelnata literatura?Napi6i mi nqkolko imena.10x predvaritelno![]()
Волен Сидеров, Никола Николов, Виктор Суворов - това ти стига.Първоначално написано от here but usually silent
![]()
Левски шампион але але!
am... The Da Vinci Code ot Dan Brown e mnoo yaka... vlastelina sa6to e velika... no sa6to ti prepora4vam i edna na Ken Follett- The Pillars of The Earth...niznam im prevoda na bg ... ama ssa veliki knijki![]()
we'll die alone like a stone ^^
Искаш книга, от която можеш да натрупаш обща култура? Пробвай с "Шифърът на Леонардо", ако не си я чел/a! Много хубава книжка!
Be happy,that's my secret
В момента чета 'Етюд в червено"Знакът на четиримата от Артър Конан Дойл горещо ти я препоръчвам ако не си я чел.Уотсън описва случките си със Шерлок Хоумс![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away