- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Молба към Администраторите и Модераторите
Не съм влизал тук от преди 7/8 месецаНещата не са се променили ,че даже и по-зле са станали .
ИСКАМ ДА МИ СЕ ИЗТРИЕ ПРОФИЛА !!!
Като гледам сам няма да мога та за това има админи и модератори![]()
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
Не можеш ли просто да спреш да влизаш ?? Защо пък трябва да ти се трии профила. Да не те е срам, че си влизал тук![]()
a za6to trqbva da ti se iztrie profila,vmesto da spre6 prosto da vliza6?!
tolkova li e slojno ili trqbva6e da pusne6 tazi tema,za da se napravi6 na vajen/vajna![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
очаквах да не е чак толкова голям проблем за админите ала като гледам е проблем за усерите![]()
Не мисля ,че съм поискал нещо кой знае какво ...
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
Аз мисля, че не е проблем
по-голям проблем ми се струва това, че губим user![]()
Но все пак всеки може да прави каквото си поиска![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
oFf Q MEKIQ ... mahai se kato iskash - kvo sa ti napravili userite ?Pak oshte 1 nedovolen!Vtrysna mi ! NE vlizai v saita i t'va e ... kvo obqvqvash na vseusloshanie 4e iskash da se maha6.Първоначално написано от Nathan
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
и що да не обяснява, тва тебе нещо притеснява ли теПървоначално написано от tedo_davis
ц ц от кога нагъзъре и ти толкова![]()
Give me your best shot motherfucker!
mi nagyzarehmeПървоначално написано от fire_of_satan
porasnahme.
nito go znam koi e - ne sam go sreshtal.e verno 4e trqq si kaje de ... ama nvm!!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Nathan, ако беше някой друг, щях да му тегля наредбите и да не ме занимава.. или нямаше да пиша нищо в темата...
Но понеже ти влизаш много отдавна във форума и си ми спечелил уважението няма да го направя.
Каквото и да си говорим много отдавна форума не е това, което беше, имам чувството, че вече няма и да бъде...
Не мисля, че трябва и да те упреквам за това, че си решил да не ни посещаваш. И аз, ако можех щях да се разкарам от тая "краста". То не бяха и баннвания, то не беше и чудо... Ама просто не мога да спра да влизам тук, и това си е.
Ако искаш просто спри да влизаш тук, но не се и съмнявам след като някой админ прочете темата, с удоволствие ще ти изтрие профила (и ще заличи от лицето на сайта, хах) ...
Но все пак ти предлагам да останеш и да продължаваш да се ядосваш с нас... Нали знаеш - от лошо, по-лошо винаги има.
Остани при нас![]()
Целта Оправдава Средствата!
Просто спри да влизашПрофила ти да стои, ако някой ден решиш да се върнеш да си го имаш
Плс, недей се отчайва, форумът много се е променил, бил е и по-зле, сега положението даже твърдя, че е задоволително
Ти си решаваш, аз реших само да вмъкна какво мисля...
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Айдеее пак почнахме да ревем колко е било хубаво преди и какво е сега
Мисля, че LunaTriCk го каза най-добре:Първоначално написано от LunaTriCk
Животът е прекрасен