- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Liubim parfum
syjalqvam , ako ima takava tema...
no koi e liubimiqt vi parfum?
По принцип се пръскам само с маркови, а любимите ми са:
ARROGANCE, ardenbeauty, CHIC, Poem...
"Hominem te esse memento"
Parfiumite sa moqta strast.
Obojavam PREMIER JOUR na Nina Ricci.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
На мене пък ми харесват женските парфюми и май по-често се пръскам с такива.... на майка бързо и свършват
А и доста жени се радват на това
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
mnogo mi haresva MANGO![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
obojavam go tozi parfium...Първоначално написано от Chiana
sashto taka D&G Light BLue i Cristina Herera 212
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
sa6tite + DivineПървоначално написано от sladkoto_mime_
ahahaha
Light Blue RulZz!!!! също Celine е хубав....и Krizia ама те са по-женствени(майка ми ги използва) а за мен Light BLue си е супер![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Aquawoman, D&G Light Blue и "Couture" на MOSHINOМаркови са и ухаят божествено
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Divine, Serene, Little Black Dress, Nature i t.n. mai sa mnogo![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Еее ама кусур ако не кажете ,че не са маркови...тцтцт..
Иначе на мене ми харесват Red Jeans на Versace, 212 на Херера ..
ami po princip se sas majki parfumi..jenskite sa mnou ligavi. Davidoff- cool water e velik... sa6to taka y hugo boss... onaya srebarna topka s oranjevko hihihihkenzo e yak... dosta sa
we'll die alone like a stone ^^
J.LO.Glow i Britney Spears:Curious
MANGO , Envy me na GUCCI i Into the Blue na GIVENCHY
ohoo kolko sa mnogo samo...az sam luda fenka na markovi parfuim4eta no nai nai nai liubimiq mi parfium e
Amor na Cacharel![]()
em..az sa6to polzvam markovi, 6tot prosto ka4estvoto si kazva dumaina4e nai-mnoo me radva na sergio taccini- stile donna.. lele, toq parfum e ubiec
a, i krizia ne e lo6
![]()
DiD YoU ThInK It'S CoOL To WaLk RiGhT Up, TaKe My LiFe AnD FucK It Up?!?!
samo ne moga da razbera za6to vav vsi4ki otgovori prisastva dumata "markov"...to se razbira ot imetoTemata e da se napi6e lubim parfum a ne dali e markov ili mente
![]()
Night She Emporio Armani и MEXX Pure Life![]()
Това са 2та ми любими парфюма !!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
miii ...
1. Amor Amor na cacharel
2.Pure Poison na Dior
.J`adore na Dior
аа..и аз да си кажа ... аз всъщност си нямам парфюми , ама не ми трябват , щото мама има 1 000000000 парфюми ..начи...
новите на ескада са мн хубави...нещо беше Island kiss ..той е мн нежен..друго...начи Живанши Very Irresistible парфюма истинския... 7 , 5 милилитра...плаче ми се...свърши за 3 дни
,Gicci rush ...Chanel Allure , Love in Paris na nina ricci ...Лакост - touch of pink ...тези май са...и Адикт на Диор ...в момента съм с Ескада- магнетизъм или там квото е..и е мн тежък аромата...ще го изхвърля някоя сутрин..толкова е сладникав , че ме боли главата от него
![]()
L'eau Bordeaux
леко сладникъв,но много приятен![]()
той ми е любим
също харесвам и little black dress на Avon
Boissiere e много приятен...
има и още много,но не ми се изрежда сега![]()
ALLURE na CHANEL![]()
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
Polzvala sum malko markovi parfumi - ne znam to4no koi, oba4e imam spomeni za Hugo Boss, Givenchy i nqkakuv tam, mai be6e Gabriela Sabatini i nz, mislq 4e se kazva6e COOL/Hot, ma ne znam na koi, oba4e nito edin ne mi dopada6e, vse ne6to iz4an4eno mi se vijda6e v tqh. Ina4e s nai-golqm kef na Oriflame - Sun i ima6e mnogo otdavna edin, det ve4e ne go pravqt Izmya. Kato cqlo haresvam citrusovite aromati i po-tejkite, s orientalski notki.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Моя аромат е на адидас афтършейвите и тоалетните води или там как се водат, обаче са по стечение на обстоятелствата се фъткам с един СТРЕЙТ и ме кефи, некъв мъжествен аромат вади. Обаче ако говорим за върха на гъзарията имах един истнски СС Дюпонт за сто и нам си колко лева с аромат на ПЪПЕШ !!! Е такъв парфюм няма беше страшен е, звучи като дамски ама елате го помиришете де
уникален е, жените около мене направо припадаха, пфуу па точно тогава имах некво гадже заспало и немаше аванта от цялата раота
. За дамските парфюми признавам само Пюр Пойзън на Диор (не че ги ползвам, ама нали излизам с тия жени и трябва да знам как ухаят, малее как може да познавам женски парфюми
)