- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Морската звезда
Това е любимата приказка!За вас може да не е кои знае какво, но за мен е много красива и истинска!Не съм я писала аз!
ПРИКАЗКА ЗА МОРСКАТА ЗВЕЗДА
Някъде, далеч от тук, на брега на океана, един възрастен човек правеше своята обичайна разходка по плажа на залез слънце. До неотдавна бе бушувала страшна буря. Небето преливаше от ярко червено в оранжево, а вълните, сякаш вече уморени, нежно галеха брега. Възрастният човек се наслаждаваше на гледката, с удоволствие вдишваше морския въздух, който сега изглеждаше сякаш още по-чист.
Беше се замислил за нещо свое, може би много важно нещо, когато забеляза по-нататък на плажа едно дете, което взимаше нещо от пясъка и после го хвърляше във водата. Възрастният човек предположи, че това е може би по-различно от игра и воден от любопитството си се запъти към детето. Когато приближи, той забеляза, че момчето взима изхвърлените от бурята на брега морски звезди и ги хвърля обратно в океана. Едва сега старецът забеляза, че целият плаж бе обсипан със стотици, може би хиляди морски звезди.
Момчето сякаш не го забелязваше. Старецът си помисли нещо и попита:
- Какво правиш? Ти си само едно малко момче и не би могъл да промениш нещата?!
Момчето го погледна, взе една морска звезда от пясъка, хвърли я в океана и каза:
- Ами аз току що промених нещата за тази морска звезда!
Ми кой тогава?
dam...mnogo e qka-4uval sum q nqkude ama ne moga da si spomnq,no naistina e mn qka
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Ами да много е хубава.Ама хайде няма ли кой да оправи заглавието на темата ,че така е много смешно
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ei naistina mnoo qka prikazka super e [/img]
aaa,nasitina e mnogo hubava nakara me da se zamislq!
stra6na e,koi q e napisal?
No MaN, No CrY!!!
\m/
hubava e
Любовта е най-висшата степен на омразата
Хах..естествено,че този разказ ми е любимия :P
Бях пускала такава тема
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Qka e
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
много е яка,макар и кратка е супер смислена
Koito ne 4ete izto4na filosofiq, 4ete prerazkazana izto4na filosofiq v prikazki...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
mmm t'va e strahotno.Imam q tazi knijka v nas ... samo kadeto ne pomnq na koi avtor beshe.Vytre ima super mnogo razkazi - a toq ima oshte prodyljenie do kolkoto si mislq.Imashe edin razkaz za 2 mom4eta koito se sreshtat na ulicata - ednoto pomaga na drugoto za da zanese nqkakvi knigi vyv kyshti.Taka te cql den se zabavlqvat v doma na 1-to mom4e ... stavat super dobri priqteli i t.n. na kraq sled ... nqkolko godini mom4eto s knigite kazalo na drugoto 4e e promenil jivota my zashtoto v syshtiq den toi e bil reshil da se samoubiva ... i ako ne e bil toi - sega nqmalo da byde jiv.Naistina gotina knijka.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Трябва да ми я дадеш на заем!ХЕХЕХ!Майтап!Ако ти остане свободно време напиши ни най-хубавият разказ или приказака!Първоначално написано от tedo_davis
ami ... dobre ... no toq kadeto go napisah nai si mi haresva.Първоначално написано от Tedi_sheep
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Готина е ...хареса ми