.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Kak stava?

Kak stava?

Aaa nali v podpisa ima kartinki navsqkade ,puk az kato iskam da si sloja pove4e malki i mi izpisva ,4e podpisa mi e prekaleno dulag,kak da si sloja o6te ot dqsno?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Доколкото знам не зависи толкова от големината на картинката,а от дължината на линка...ако искаш още картинки трябва или да се простиш с някоя друга или с "посланията" в подписа ти...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Абе толкова ли ви е кеф да накачулите всякакви тъпи картинки. Една тема прилича повече на зле подредена галерия с снимки на чалга звезди, поп звезди и разбира се Парис Хилтън.
    Ебати тъпаците.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Aaaaam xslapshotx i Sportexz izvinqvaite mnogo,amaaaa da si bqhte zapazili mnenieto za vas))))))))) Ne sum vi pitala kuv podpis da si sloja,mislq 4e temata e druga!
    Aaa i da otbeleja tova na podpisa mi e Hilary Duff da otbeleja!!!!!!
    Are mnogo vi zdrave!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Аве в моя подпис нямаше кой знае какво - едно коте ама ми го махнаха .... е аз съм нахална и пак си го сложих за подпис де

mi mili4ka bih ti pomognala ama neznam kak..a teq deto mnogo im znaqt ustite da i bqhte pomognaliama kato gledam i vie tolko znaete
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Ми няма начин, освен ако не изтриеш надписите долу, просто подписа си има ограничение от 255 символа (ако си спомням добре ) и ти си си ги израсходвала. Ако подписа можеше да бъде безкраен някой можеше и да напише цял роман, заемащ размера на цяла една страница, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си