- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
aide poneje niakolko hora iziaviha jelanie za takava tema ia naprai da vidim dali niama da ia zakliuchat,no smiatam che nikak niama da e redno,shtom v fun fun i pak fun moje da ima tema za tupaci,shto da niama tema i za metali,vse pak metalite sa po vajni ot tupaciteta tuka az predlagam da si obsujdame grupichki novi albumi textove,ili ako shtete niakoia si depresivna metal misul,niakoi rapar ili chalgar ako vi e ignoriral ili kvoto i da e,i vmesto da ima temi za nightwish nirvana i rammstein vsichkite da idvat tuka,aide za da ima niakuv smisul temata ot nachalo mojete da kajete na kuv metal se kefite
az se kefia na goth,black i heavy![]()
![]()
![]()
a az se kefa na si4ko deto e metul-black, goth, heavy, death...![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
От утре минавам на метал вълна!И когато си изградя мнение за метала и изпълнителите ще го изразя точно тук!Вие металите от форума ме вдъхновихте за тва мое решение!Не казвам, че до сега не съм слушала такава музика!Покрай баща ми е неизбежно!И ми харесва, но незнам как се казват групите и песните!От утре ще се снабдя с повече инфо, защото тая музика е хубава!Според мен трябва да има специално форум за метала!![]()
аз съм основно на balck и death
най- омразния метъл ми е heavy- то и neo metal- a![]()
Give me your best shot motherfucker!
zashto puk da ne ti haresva heavy-tto kazvash mi che ne se kefish na klasici kato bon jovi i kiss motorhead king dimond???Първоначално написано от fire_of_satan
Хубава тема наистина. Всъщност си има и форума отделно за метъл...и то не едно. Но това няма значение сега. А пък винаги като си кажеш "Започвам от утре или други ден", нищо не става. Или е от този момент, или му е8и майката. Уффф едва ли ще разберете какво се опитвам да кажа. И все пак...тва ще е темата, която ще посещавам най-много. Хммм. От това, което слушам. АМи до скоро слушах супер тежки неща...траш, дет, блек, гринд, малко хеви, готик(аз съм некво метъл помиарче май излиза)...последно време започнах да се зарибявам сякаш по по-мелодични нещица, не толкова крещящи...гръндж, хард рок...Има определени групички без които не мога да живея, обаче има и супер много, на които им се кефя на по една две песни наример. Ама старата любов ръжда не хваша все пак. Та...готинко ще бъде наистъина да си обсъждаме тука такива интересни нещица. Ето една причина да не ме отказва да влизам във форума
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ми в интерес на истината изобщо, само Бон Джови ме кефят само че теПървоначално написано от Satanas_daughter
за мене не са метъл а са хард рок по-скоро, знаеш ли кое ме изнервя във хеви-то? Вокалите, ужасни са, действат ми умопорачително. А освен тва не се кефя и на Меноуар нито пък особено много на Нирвана...просто не са мой стил, не мога да ги слушам
Give me your best shot motherfucker!
mi hubavo neka zapochnem s obsujdaneto naa....
kvo mislite za novite hitvoe koito izvadiha apocalyptica
men lichno bittersweet ne me kefi mnogo ama primerno Path e vurhovno parche
a na manowar i az ne se kefia i na megadeth sushto ne se kefia ama metallica primerno(makar che ne sa chist heavy) mnogo mekefiat tva mi beshe purvata metal banda koiato chuh i.....Първоначално написано от fire_of_satan
Goth;Black;Heavy & nai na kraq ako mia kajete k'vo sa NIGHTWISh shtoto seki spori (az gi znam kato GOth metal... ama ne mi se vqrva)
+ExiliaBtw sam te kyv stil to4no sa ?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
va nikav goth ne sa,izmislica sa!Първоначално написано от tedo_davis
оФтОпИк: Satanas_daughter има нещо красиво в теб![]()
ОнТоПиК: не че съм голяма металка , но съдейки по Линкин Парк - нео метъл![]()
mi spored men lp ne sa metal ama aide niama da te diskriminirameПървоначално написано от LiNkiN4eTo
mi ... t'va par4e - ne me kefi mnogo to4no ... no path vol 2 ( kadeto ima i vokal - jestoko e ... mnogo si me kefi)Първоначално написано от Satanas_daughter
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ami togava sam kakyv to4no sa ?!seki mi vikashe - GOth ... ama ne mi prili4at na goth-4eta ... kato se ima na predvid 4e Tarja e bila operna pevicaПървоначално написано от Satanas_daughter
Admin-Coki:
Satanas_daughter , наистина си хубавка. Nightwish за мен са някаква странна смесица. Не ги харесва. Мanowar също не харесва. Единствено "Worriors of the world" ме кефи на мах. Иначе Апокалиптика честно казано не слушам и тука май няма да взема отношение. Никога не съм ги и слушала де. Инак Металика са си върха, права си! Абсолютни фаворити. Обожавам ги. А Линкин Парк как въобще могат да се водят метъл само не мога да разбераИли пък гадните Лимп Бизкит
Ама все пак е по-добре от Ивана и Глория де. И тва го има.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Trija se e chudila chudila kude da si probva pevcheskite talanti i gotovo nightwish,ne sum naiasno s nigthwish izobshto obache v edno sum sigurna v Tarija niama i kapka gothicaПървоначално написано от tedo_davis
mi az lichno predpochitam da me iztezavat s ivana ot kolkoto s linkin park,zashtoto tva spored men e naistina niakva podigravka s metalaПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
merssi za komplementa
"Path" verno e qka![]()
ama bittersweet...ve4e ne me kefi tolkova
Любовта е най-висшата степен на омразата
te si svirat Metal+opera ... polu4ava se dobreПървоначално написано от Satanas_daughter
btw kakvo shte kajete za uspeha koito postignaha Apocalyptica sys remixite koito napraviha na par4eta na Metallica ?
btw ... koe za vas e nai-neostarqvashtoto metal par4e ?
Admin-Coki:
nai neostariavashtoto parche za men e na metallicanothing else matters vchera gledah edno predavane za pesni koito sa se zadurjali nai dulgo na svetovnite charts ot 50 parcheta metallica s nothing else matters biaha na 10 s 50 sedmici v chartovete posle doideha guns n roses i posle scorpions posle imash niakvi tupi pesni e ne tupi ama ne metal abba i wham i taka natatuka klasiki
Със или без разрешение се присъединявам към метъл групичката ви!!![]()
И сега какво трябва да кажа..??
![]()
T'va par4e naistina e gotinko.sq slusham Remix-a na Apocalyptica ...
za men nai "neumirashtoto" par4e e Nirvana - smells like teen spirit ( s tova shte zapomnq legendarnata grupi4ka)
Admin-Coki:
po diavolite nedei taka ve tedo!samite nirvana sa kazvali che mraziat tova parche che go nenavijdat a vsichki pomniat nirvana s tva parche,nedei tfa si e chista podigravka za curt. A za gostenkata koiato se prisuedini kum metalite ako naistina e metalka prosto mojesh da siПървоначално написано от tedo_davis
Ми и аз определено трябва да подкрепя мнението на tedo_davis, като отбележа, че едно от най-готините парчета въобще е "Smells like teen spirit"![]()