- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
Намерете и чуйте ARSIS. Истинска група!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Okay4e, но би ли намалил лееекичко аватара си, защото е наистина големичък?Първоначално написано от hateface
![]()
"Hominem te esse memento"
e naskoro 4uh tragic black i mn me izkefiha mn qka grupa prosto...nqkoi 4uwal li e?kwo mu e mnenieto?
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Nz tqh ne sum gi 4uvala...Abe naskoro slu6ah nqkolko pesni na Wednesday 13,nqkoi slu6al li gi e?Mene adski mn mi haresaha,ama nz ot kude moga da si izteglq neshto tqhno...Nikude ne mojah da namerq.A i daje ne znam kuv stil to4no se vodqt...![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Аз тези смешници ги видях по Фрактура, ама просто ми се доплака от отчаяние. Колко тъпи групи се навъдиха...просто не знам.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
Hi! Нова съм, както се забелязва) Ще стоя в тоя сайт само заради тази тема сигурно..Дано да ме приемете в компанийката
Домързя ме да прочета всички изписани страници ии не съм видяла дали сте писали нещо за ОТЕР..Та кфо мислите за тях?
Oops..Sorry. Тоя гост бях аз![]()
*FeiTiCeiRa rolling on the floor laughingПървоначално написано от mazoxista
![]()
Прав си,че Рамщайн са си някфа шльокавица,ама чак техно!!Е НЕ![]()
![]()
Този немец е бил на градус,като ти е обяснявал,да знаеш
![]()
Рамщайн са индъстриал метъл.
Мацка,според мен ОТЕР са зле,не се сърди,но лично на мен въобще не ми харесват...Първоначално написано от Анонимко
Няма защо да ти се сърдя, даже ще ти благодаря, че ми отговори, щото не го направиха много хораПървоначално написано от FeitiCeiRa
..Няма да те разубеждавам, ама и на мен не ми харесаха в началото..Бях чула само 2 песни, но сега имам дооста повече и вече имам друго мнение за тях
Бай за сега, аз излизам..че и закъснявам ..А тогава за Kittie??
![]()
Някой слушал ли е CONVERGE?
Aко не сте, попълнете пропуска ТУК!!!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
Sega si svalqm edna tqxna pesenПървоначално написано от Анонимко
Otep-Otep-Blood Pigs i zvuchi dosta dobre.![]()
otep sa mn zle!!!
Респект! Яка е песничката, ама не ми е от любимите..Изтегли си Emtee илиBuried Alive и ми кажиПървоначално написано от The girl with rainbow eys
..А за другите..няма смисъл да защитавам групата, ама аз като не харесвам нещо просто казвам, че не ме кефи, а не да казвам, че е зле..!!!
Otep sa super!Първоначално написано от naty
prieta si ve milichka ne se pritesniavai,vsiako sushtestvo koeto malko ili mnogo chuvstva metala v venite si e prietoПървоначално написано от Анонимко
ave az ot tolkova vreme ne sum idvala tuka i kat gledam toia forum e zaprelichal na magazin za rozovi fashion muhli,izgledja ujasno...e kakto i da e...
ama naskoro chuh edna banda eminence,shte si kajete li tejkata duma za tiah,ako izobshto gi znaete!!!
^ звучат ми познато, но нещо не мога да се сетя. няква идея къде мога да ги чуя![]()
eminence sam gi 4uwala ne zwu4at zle ..ama wokala im ne mi dopada mn mn
Mai sega e sezonut na novite
Nakratko - interesno mi e da 4eta tova, koeto ste napisali, po-specialno v tazi tema. Zatova bih iskala da se prisuedinq! *otdava 4est*
Hubavo e, 4e tazi muzika ima po4itateli. Suvsem ne tvurdq, 4e q poznavam izcqlo, a i mislq, 4e ne v tova e vuprosut. Ima mnogo ne6ta, koito ne moga da obsujdam s pove4eto, koito poznavam; kak moje da se provede inteligenten razgovor za hard rock ili metal, kogato subesednikut ti, pri spomenavane na Led Zeppelin, vuzklikva: 'Uh? Kakuv led te goni?' (tova, za sujalenie, naistina e citat)...
Kakto i da e, kakvo 6te kajete za bulgarskiqt metal, za hard rock-a u nas? Kakvo vi e mnenieto?
Na men mi dopada da slu6am Er Malyk, Ahat, razbira se...
Golqmo vpe4atlenie mi napravi pesenta 'Bylgari'...slu6ali li ste q?![]()
"Really don't mind if you sit this one out, my words but a whisper, your deafness - a shout."
Thick As A Brick
Да българсият метал и хард рок са си напочит удома но до тях се нареждат и други бруталийки(Cradle of Filth, Dimmu,OTEP,Rammstein SlipKnot NightWish и много други) но тъпото е че в моя град повечето са чалгариПървоначално написано от magrat_jt
Освен че не може да се говори с тях не мога да си намеря и дама от там но затова пък си има и чат
![]()
Oo, tova s 4algarite daje nqma da go komentiram...uj vseki ima pravo da slu6a tova, koeto mu haresva, no vinagi sum se 4udela kak e vuzmojno nqkoi da haresva imenno 4algata, pri tozi izbor ;p
Ti ot koi grad si?
"Really don't mind if you sit this one out, my words but a whisper, your deafness - a shout."
Thick As A Brick
а най-бруталното е, когато някой чалгар почва да ти говори за Nightwish все едно е бати спецачул е Nemo и вече е супер металяга...дебиш! но междувременно не му пречи да слуша Кондьо. но такъв е животЪ.
иначе от българските групи слушам много малко. предпочитам класическите и рядко suffer h.
da, imenno...ili kombinaciqta pop/metal ;p pod pop imam predvid tova, koeto sega e nai-populqrno - komersialni rap pesni4ki i drugi ot sorta, samo i samo da sa s textove na razvalen angliiski;p. ne mi se vijda mnogo suvmestimo, ama kakto i da e. Dali 6te e 4alga, dali 6te e mtv - nali vajnoto e stadoto da vurvi, kakvo zna4enie ima cvetut na trevata?
Thick As A Brick
A ot edno grad4e Gorna Orqhovica kojto ne se se6ta blizo e do TurnovoПървоначално написано от magrat_jt
![]()
@magrat_jt^напълно вярно. другото, което ми е забавно:
питаш некой си-" абе ти кво слушаш?"
той/тя (гордо)-"МЕТЪЛ И ГОТИК,MAAA FAKAAA \m/!!!!"
ти-"аааааууууу, ооооууу, иииии къв по-точно?"
той/тя (още по-гордо)-"мииии...linkin park, evanescence, pod, limp bizkit и т.н!"
ти-"...умираш...RIP"![]()
а ти какво още слушаш? (внимавай какво ще кажеш)