- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
Cradle of Death, az go znam kude e, ba6ta mi e ot raiona![]()
Untoten - to4no! E, za Linkin Park pone...de da znam, az ne to4no gi slu6am, imalo e predi nqkolko pesni, koito sa mi zadurjali vnimanieto, no spored men sa mnogo komersialni (pak starata pesen na nov glas), sinteti4ni nqkakvi...abe 'ne e t'va' ', kakto kazva edin moi poznat;p
Ina4e az kakvo slu6am...ami, razli4ni ne6tane tolkova metal, kolkoto hard rock, no vse pak...Deep Purple, Led Zeppelin, Jethro Tull, Whitesnake, Aerosmith, Metallica, Rammstein, Thin Lizzy (mnogo zdrava grupa)...mnogo sa. Ti?
"Really don't mind if you sit this one out, my words but a whisper, your deafness - a shout."
Thick As A Brick
мдам, и аз харесвах лп (всъщност чрез тях прослушах метъл и едно време си мислех, че с тях започва и с тях свършва метъла..) и стааааарите им неща са доста добри. но нали има некви позьори, дето си мислят, че това е върха и се изживяват като не знам кво...тъпаци, да са живи здрави.
иначе от метъла предпочитам финландски-nightwish, norther, sonata, for my pain, to/die/for (те финладци ли съ?!?).също така и HIM и THE 69 EYES и Entwine (Но те само са минали покрай метъл). умирам за такъв с женски вокали-Epica, After Forever, Xandria, Inkubus Sukkubus...но от всичко най-обичам gothic, darkwave, ambient и подобни. ииии Rammstein.
spokoino, i na tupacite moje da im doide akula v glavata nqkoi den *kogato cufnat nalumite*;p
Interesna muzika...priznavam si, 4e ne znam vsi4kite, ama nali 4ovek se u4i...kakvo 6te preporu4a6 na inkubus sukkubus? iska mi se da poslu6am ne6to gotino
A, da, posledno pitane (mnogo vuprosi dnes, mnogo ne6to;p) znae6 li nqkoi magazin za metal drehi v Sofiq? Stiga da ne stava duma za O4Z (tam vsi4ko mi e golqmo;p)
"Really don't mind if you sit this one out, my words but a whisper, your deafness - a shout."
Thick As A Brick
на Inkubus най-ми харесва албума от '97 и главно това слушам, щото не мога да намеря друго...и няколко песнички:
Sweet Morpheus, Lo Pan, Wild Hunt, All Along The Crooked Way, Wake The Christian Knights, Heart Оf Lilith...абе целия албум направо. култов.
иначе за метъл магазини...има един точно на ъгъла на Хр. Ботев и Неофит Рилски "Адски Кон" се казва и SMF, дето се намира на ул. Парчевич, между ул. Цар Самуил и ул. Цар Борис (как го обясних саму...)
може да фърлиш едно око и на готик шоп Gorgon
http://www.gorgonbg.org
Абе хора кво ви става? Седнали сте тука да ми говорите за чалгите и за тва как метъла била супер яка музика, а никой от вас не е и споменал имена като MORBID ANGEL, IMMORTAL, DARK THRONE, DEATH, BRUTAL TRUTH, THE PROJECT HATE, KREATOR, DESTRUCTION. Седнали сте и обсъждате...ЛИНКИН ПАРК?!?!?!? Групите, които сте изредили не бих казал, че са кой знае каква гордост за метъла. Oсобено онези смешници Cradle Of Filth, които се местиха от издател на издател, кой по-комерсиален от предишния само и само тлъстите пръстенца на Dani Filth да докопат по-голяма пачка.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
да, може би си прав. но тук мисля, че никой няма претенций да е върл метъл...поне аз не се възприемам за такава.![]()
Suglasna sum s untoten.
Az li4no vuob6te ne se opisvam kato metulka...tazi muzika tepurva mi stava interesna.
6to se otnasq do linkin park...tova, 4e gi obsujdame, ne zna4i, 4e sme im po4itateli, nali?
predi tova da stane nenujno dulgo mnenie, 6te popitam:
koe ne e gordost za metula? grupi, bez koito nqma6e da ima metul li? (whitesnake, deep purple, thin lizzy, etc...)
Gornoto mnenie e moe ;p
Thick As A Brick
оф за каква тема за метъл говорим,като авотора е написал "метAл"
Аз,дето много не слушам метЪл,знам как се пише...както и да е.Аз харесвам метЪла,но не го слушам.По-си падам по музика от 60-те,70-те,80-те,слушам хип-хоп (основно)-иначе падам си по хардкор,денс,кънтри...разли но,не се ограничавам(само до чалгата се)
От метъла си падам по Меноуар.Не съм слушала много тяхни неща,но имам приятели метъли,нямам нищо против тях.Не мисля,ЛП за метъл,те се м/у нео метъл и рап(имаше някакво име за такъв стил) и ми става много смешно.когато някой казва,че е голям метЪл като слушам L PEE![]()
ЛБ по-биват на метъл (новият им албум не е зле,добре че смениха китариста)
Благодаря)
every moment is another change
moje bi pi6em metAl tezi, koito pi6at na latinica... ili prosto tezi, koito znayat 4e "heavy metal" se pi6e s A ...
ne e vajno koi kak go pi6e... vajnoto e dali haresva6 tozi tip mukEza (pi6a muzEka e taka napuk....s bukvi4kata E 6toto hi4 ne me E*E....)
metAla si e na4in na jivot prosto...4uvstva...gledna to4ka na vijdane.... ni6to pove4e![]()
neka da ne pobylgarqvame tazi velika grupa, a ?От метъла си падам по МеноуарManowar....
e tva ve4e me razbi....Не съм слушала много тяхни неща,но имам приятели метъли,нямам нищо против тях.![]()
prozvu4a na : MetAl...slu6ai go, poneje drugite go slu6at... hodi v kra4ka s modata...![]()
v ob6ti linii az ne se draznya, kogato 4uvam kometari ot tipa : slu6am linkin- metal sym....
pove4e se draznya, kogato se sblyskvam s hora, koito i predstava si nyama, no vse pak imat mnenie![]()
peace and love ot men...tova e edna konstruktivna kritika...![]()
we'll die alone like a stone ^^
Аз пък не разбирам какъв ти е проблема?
Пс:Наистина не слушам метЪл,а все пак мисля,че форумът е Български и трябва да се пише на кирилица.(поне аз така мисля).
Наистина нямам нищо против метЪлите...това,че съм запозната с manowar,не разбирам какво те притеснява по дяволите!?Никъде не казвам нищо за модата...звучиш объркано
метъл/метал...се едно е.
метЪАлите от manowar са еднообразни позьори (щом и аз го установих)
limp bizkit=shit.
лично мнение естествено..
Оф стига сте се дъвкали за глупости.
От доста време не бях посещавала темата, радвам се че още има кой да пише тука. Чухте ли новите албуми на System of a down и Paradise lost? Мене ме израдваха, особено на систем, поне по мое мнение не са си променили стила прекалено много за да бият на комерс. Верно е че ги няма вече смислените текстове, но пак...
Give me your best shot motherfucker!
Na mene puk na System of a down to4no 3 pesni mi haresaha ot noviq album.Drygoto e nqkuv pulnej
Ква метълка си ти,ма,Сатанинска Щерко?Като останалите дебелогъзи,комплексирани същества,които нощем друсат цици по дискотеките и пускат на чалгари,а денем правещи се на бруталните метъл фенки с малката надежда някоя друга отрепка като тях да ги ебе в пияно състояние!
Edinstvenoto kompleksirano sy6testvo mai si ti, moi 4ovekПървоначално написано от Menschenfeind
. Za da kritikuva6, tryabva pyrvo da se pogledne6 v ogledaloto i posle da govori6, a ne, 4rez obidi, da pokaje6 niskiya si mantalitet i da pretendira6, 4e si na po-visoko nivo ot horata, koito sa cel na kritikite ti.
Porastnete hora... Tova e jalko![]()
we'll die alone like a stone ^^
въййййй! не му обръщай внимание на тоз хулиган.
тъпанар...
Абе нито един от вас ни знае за кво говори ни за кво се бори. Я млъкнете. В тоя форум като гледам метъли няма. Всички метъли умряха...или порастнаха! Ся не ми викайте че съм чалгар, щото и аз слушам тежка музика, но не съм метъл.
А можеш ли да ми го кажеш в лицето бе, разбирача?Първоначално написано от Анонимко
![]()
ЕМИ В ЛИЦЕТО ТИ ГО КАЗВАМ МА! Човек не трябва да е разбирач, за да види че сте зле баси! Вие тука само за Линкин Парк и Систем Оф А Даун си говорите! За некви лигни!
Това ми харесаПървоначално написано от Menschenfeind
![]()
Ама давай по-спокойно...
За какъв метъл искаш да говорим?М/у другото днес отивам да си взема билети за Блек Сабат-пожелайте ми късмет!![]()
tc tc tc hora karaite go po spokoino veeeee
eee ujas ste niakaf!
Bravo pich razkri me!!!!!
kato mi e kef se pravia na metalka inache prez drugoto vreme si kulcha glezenite na edni rozovi tokcheta s bial pantalon i vdignati prashki do ushite i si drusam tialoto na besni chalgi po dolnoprobnite klubove v bulgaria v koito ne sums stupvala ot 2 godini,da ne govorim uhoto da mi e chulo chalga v taia zabita shveicaria.znaish li kvo molila sum se da chuia chalga slucvalo mi e za da moga da chuia malko bulgarska rech,sled katoia chuh se moleh da spre.imash pravo na mnenia misli me za kvat iskash ,pravia se naparvo me razkri...hihihi az sum si takava kakvato sum,tvoe si e reshenieto kak shte me priemesh
Абе смотан, кви Линкин Парк те гонят бе???Първоначално написано от Анонимко
Като ми го казваш на мен, къде си прочел АЗ да им се кефя бе??
Аз под Кенибъл не признавам!!!!- Под тях всичко е лигня и помия...![]()
Tоя па, я оди се пери бе, разбирача.Първоначално написано от Анонимко
Не знам някой да отрича, че Систем оф а Даун са леки, но си в грешка, че са лигни. Тва че най- вероятно не вдяваш грам английски, и не можеш да хванеш и елементарен смисъл в текста е твой проблем. За това ли слушаш дет, щото и без друго нищо не се разбира? Или дед метъла ти е много силен, а? И не знам някой да твърди, че Линкин Парл са метъл. Освен това в метъла има прекалено много стилове, за да твърдиш точно ти, кое е истински метъл или не. Схващаш ли смисъла на това което пиша, или да ти го обясня още веднъж като на малоумен?!?
Give me your best shot motherfucker!
Death слушам ама доста малко предпочитам grindcore или noisecore. За мене текста винаги е бил на първо място и просто при Систем Оф А Даун няма никъв смисъл. Я чуй Shai Hulud и ела пак да си говорим за текстове и за музика.