.
Отговор в тема
Страница 12 от 19 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 464

Тема: temata za metali

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    6to metulite ve4no se zaqjdat koi slu6a po hard ne moga da rezbera?I az slu6am ama ne po4vam da govorq are sa vijte kvo slusham az i vie kvo slu6ate,vie ste bokluzi

Град
    Велико Търново
    Аз просто ще си напиша кво слушам а пък чувствайте се свободни да ме псувате (който иска не е задължително )Така от как се помня съм си фенче на Металика (ей сега чакам големите псувни),кефя се на Judas Priest,Kiss,.... и харесвам Rammstein и Marilyn Manson, кефя се и на Monster Magnet.Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot. Напоследък се отворих и за Nightwish. Преслушвам разни неометъл парчета, но там ме кефят по-скоро отделни песни.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Guest
    Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot

Това ме разби!!!!!!!!!

Слипнот са адски яки, Металика също, Монстър магнет и те.
    Обаче Кенибъл Корпс, Дед, Сепултура, Слейтър, Морбид Енджъл....и още купища за ЕКСТРА.
    Дийсайд някои да харесва?

Цитирай Първоначално написано от Метълката
    Дийсайд някои да харесва?
    ъхъм...аз...ама не съм някфа мега
    фенка, тфа дето си го имам ф нас на
    РС си ми харесфа(2 албума са ми)

Град
    somewhere around nothing...
    Аз лично много се кефя на Anathema, някои тяхни песни дори и към самоубийство могат да те подтикнат...
    харесвам също и The 69 eyes и To Die For.
    МРАЗЯ комерсиалното !!!
    When hearts listen, angels sing...

Цитирай Първоначално написано от Da_go_duha_skapaniq_svqt
    Аз просто ще си напиша кво слушам а пък чувствайте се свободни да ме псувате (който иска не е задължително )Така от как се помня съм си фенче на Металика (ей сега чакам големите псувни),кефя се на Judas Priest,Kiss,.... и харесвам Rammstein и Marilyn Manson, кефя се и на Monster Magnet.Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot. Напоследък се отворих и за Nightwish. Преслушвам разни неометъл парчета, но там ме кефят по-скоро отделни песни.
    i az sum goliama fenka na metallica,ne goliama a moje bi ogromna,mnogo me kefiat tia tipove,ne se pritesniavai nikoia niama da te psuva,a i tia koito psuvat prosto obichat da pokazvat kolko nisko inteligentni vsushtnost sa,makarche edinstvenite koito stavat za prismeh sa samite te.
    Cruel,vseki kazva che mrazi komersialnoto,ili pone az taka si mislia makar che ako pitash fen na britney shte ti kaja che i toi mrazi komersialnoto,the 69 eyes sa vurha,mahle vokalista ako go nabaram niakude na tiasno.....
    VirginPunk koiato mojebi suvsem sluchaino mi napomnia na Murderdoll avatara e trepach tfa e vokalistkata na Stratovarius nal tui,tia taia neekfa shampionka po gimnastika li beshe kva beshe...e kakto i da e mnogo e iaka
    Ave hora poduchuvam che Megadeath(ako taka se pisheshe) sa se zaputili kum bg zaedno s jalkia david,niakoi shte hodi li i izobshto kefiiat li vi.az mnogo se draznia na david,mojebi zaradi cialata istoria s metallika li ili de da znam ama ne me kefiat.chetoh edna statia,za koncerta i v nachaloto pisheshe che megadeath bili ot ranga da metallica i maiden,mahle prepovrushta mi se kak moje da gi sravniavat,e kakto i da e az po leko da ia karam che razbirachite i fenovete na megadeath pak shte me napsuvat

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Абе верно ли е че Оэи Оэбърн ще идва в Бг в София на 23ти?

Той верно не е метъл,а рок ама все пак питам дали някой е чул нещо такова

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    аха аха Ози ше идва
    аз ще ходя иее
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

niakoi si
    Guest
    Satanas_daughter: da, viarno e,Megadeth sa tazi vecher v Sofia/t.e. 20.06/ i dori veche moje bi sa zapochnali, a Sabbath sa v cheturtuk/23/ sus Black Label Society/na Ozzy grupata/

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ааааа я кажете кво мислите за NILE?мене лично мн ме радва тая дет групичка...а и се говори че ше идват на 23 септември в бг

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от Da_go_duha_skapaniq_svqt
    i az sum goliama fenka na metallica,ne goliama a moje bi ogromna,mnogo me kefiat tia tipove,ne se pritesniavai nikoia niama da te psuva,a i tia koito psuvat prosto obichat da pokazvat kolko nisko inteligentni vsushtnost sa,makarche edinstvenite koito stavat za prismeh sa samite te.
    Cruel,vseki kazva che mrazi komersialnoto,ili pone az taka si mislia makar che ako pitash fen na britney shte ti kaja che i toi mrazi komersialnoto,the 69 eyes sa vurha,mahle vokalista ako go nabaram niakude na tiasno.....
    VirginPunk koiato mojebi suvsem sluchaino mi napomnia na Murderdoll avatara e trepach tfa e vokalistkata na Stratovarius nal tui,tia taia neekfa shampionka po gimnastika li beshe kva beshe...e kakto i da e mnogo e iaka
    Ave hora poduchuvam che Megadeath(ako taka se pisheshe) sa se zaputili kum bg zaedno s jalkia david,niakoi shte hodi li i izobshto kefiiat li vi.az mnogo se draznia na david,mojebi zaradi cialata istoria s metallika li ili de da znam ama ne me kefiat.chetoh edna statia,za koncerta i v nachaloto pisheshe che megadeath bili ot ranga da metallica i maiden,mahle prepovrushta mi se kak moje da gi sravniavat,e kakto i da e az po leko da ia karam che razbirachite i fenovete na megadeath pak shte me napsuvat
    Ти тъпа ли си или кво? Не знам ама явно нищо не знаеш за металика. Дейв Мъстейн е един от основателите на тази смешна рок група - МЕТАЛИКА и какво получава в замяна? - ИЗРТИВАТ ГО НАЙ-БРУТАЛНО БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ. Гледай ДВД-то на Металика, там я има в подробности тая история. Много ясно че Мъстейн шси напрай негова си група дето е 92083084080358034854 пъти по-яка от комерсиалните смешници металика. В интернет са били сваляни адски много песни на Мегадет, но те не са завеждали дела срещу разни създатели на програми, нали?

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Госта, аре да земеш да заглъхнеш вече а? Не виждаш ли
    че, и ти си тъп като средновековна секира. Иначе на Найл много малко неща съм слушала, но това което чух, определено ми хареса.

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Абе аз работя с факти и а ти с хуйове!

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Ми значи с никой не ща да споря, че мноо се дразня, само кат гледам простите гости кво пишат, пък ако е за мене вече незнам...както и да е, исках само да кажа, че замисъла на тая тема като цяло е супер, ам като почетох и видях, че се е превърнала в помия от "много компетентни" тъпаци...и някой някъде беше споменал за метъл форуми..я кажете някой, плс.
    ...btv Metallica RULZ !...не ме ебе от къде са произлезли, правят невероятна музика, адски им се кефя. За мене само тва е важно...
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    HORA ... kofti novina ... za fenovete na DROWNING POOL ... Razdeliha se s Vokalista si mamka mu ...
    dr. novina - NIGHTWISH shte izdavat album do kr. na godinata sus zaglavie "The Best of NIGHTWISH" do kolkoto razbrah! Shte slushame qko!!!!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    e dano da me zaradvat Nightwish.. 4e ne6to s Once malko razmutiha ne6tata..

Повече от фен
    Град
    Ina4e Him 6tql da izdava album prez septemvri..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    HORA ... kofti novina ... za fenovete na DROWNING POOL ... Razdeliha se s Vokalista si mamka mu ...
    dr. novina - NIGHTWISH shte izdavat album do kr. na godinata sus zaglavie "The Best of NIGHTWISH" do kolkoto razbrah! Shte slushame qko!!!!
    Вокалът им почина! И то преди две години!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Вокалът им почина! И то преди две години!
    ohhhh 4ove4e 4ove4e ... govorq ti za posledniqt im vokalist - sega hem 4e shteli da izdavat album - puk i sa v tursene na nov vokal!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Деба, аз отде да знам? Не слушам нео-метъл лайна, просто така съм чул.

Гледам за Megadeth сте лафили ..
    Концерта във "Фестивална" беше супер ! Много яко шоу напраиха на Мъстейн хората ама имаше много хора с тениски на MetaliЦа та си помислих че нема да искат да свирят : )
    Hungry bear doesn't play boogie boogie!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    e dano da me zaradvat Nightwish.. 4e ne6to s Once malko razmutiha ne6tata..
    ami albuma shte e "THE BEST OF NIGHTWISH" neshto takova4ka shte e zaglavieto ... v albuma shte suberat nai-gotinkite si pesni i shte gi plqsnat za razprodajba.
    GOSTA ne me karai da se --> hhaah!
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    та вчера беше концерта на Ози
    някой от вас ходи ли?
    аз бях там и беше супер с малки изключения

Аз не можах да отида на Ози и съжалявам...я разкажете как беше...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си