- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
6to metulite ve4no se zaqjdat koi slu6a po hard ne moga da rezbera?I az slu6am ama ne po4vam da govorq are sa vijte kvo slusham az i vie kvo slu6ate,vie ste bokluzi
Аз просто ще си напиша кво слушам а пък чувствайте се свободни да ме псувате (който иска не е задължително)Така от как се помня съм си фенче на Металика (ей сега чакам големите псувни),кефя се на Judas Priest,Kiss,.... и харесвам Rammstein и Marilyn Manson, кефя се и на Monster Magnet.Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot. Напоследък се отворих и за Nightwish. Преслушвам разни неометъл парчета, но там ме кефят по-скоро отделни песни.
It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!
Но не си падам по дъскорезници от типа на Slipknot
Това ме разби!!!!!!!!!
Слипнот са адски яки, Металика също, Монстър магнет и те.
Обаче Кенибъл Корпс, Дед, Сепултура, Слейтър, Морбид Енджъл....и още купища за ЕКСТРА.
Дийсайд някои да харесва?![]()
ъхъм...аз...ама не съм някфа мегаПървоначално написано от Метълката
фенка, тфа дето си го имам ф нас на
РС си ми харесфа(2 албума са ми)
Аз лично много се кефя на Anathema, някои тяхни песни дори и към самоубийство могат да те подтикнат...
харесвам също и The 69 eyes и To Die For.
МРАЗЯ комерсиалното !!!
When hearts listen, angels sing...
i az sum goliama fenka na metallica,ne goliama a moje bi ogromna,mnogo me kefiat tia tipove,ne se pritesniavai nikoia niama da te psuva,a i tia koito psuvat prosto obichat da pokazvat kolko nisko inteligentni vsushtnost sa,makarche edinstvenite koito stavat za prismeh sa samite te.Първоначално написано от Da_go_duha_skapaniq_svqt
Cruel,vseki kazva che mrazi komersialnoto,ili pone az taka si mislia makar che ako pitash fen na britney shte ti kaja che i toi mrazi komersialnoto,the 69 eyes sa vurha,mahle vokalista ako go nabaram niakude na tiasno.....
VirginPunk koiato mojebi suvsem sluchaino mi napomnia na Murderdollavatara e trepach tfa e vokalistkata na Stratovarius nal tui,tia taia neekfa shampionka po gimnastika li beshe kva beshe...e kakto i da e mnogo e iaka
Ave hora poduchuvam che Megadeath(ako taka se pisheshe) sa se zaputili kum bg zaedno s jalkia david,niakoi shte hodi li i izobshto kefiiat li vi.az mnogo se draznia na david,mojebi zaradi cialata istoria s metallika li ili de da znam ama ne me kefiat.chetoh edna statia,za koncerta i v nachaloto pisheshe che megadeath bili ot ranga da metallica i maiden,mahle prepovrushta mi se kak moje da gi sravniavat,e kakto i da e az po leko da ia karam che razbirachite i fenovete na megadeath pak shte me napsuvat
аха аха Ози ше идва
аз ще ходя иее![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Satanas_daughter: da, viarno e,Megadeth sa tazi vecher v Sofia/t.e. 20.06/ i dori veche moje bi sa zapochnali, a Sabbath sa v cheturtuk/23/ sus Black Label Society/na Ozzy grupata/
ааааа я кажете кво мислите за NILE?мене лично мн ме радва тая дет групичка...а и се говори че ше идват на 23 септември в бг
Ти тъпа ли си или кво? Не знам ама явно нищо не знаеш за металика. Дейв Мъстейн е един от основателите на тази смешна рок група - МЕТАЛИКА и какво получава в замяна? - ИЗРТИВАТ ГО НАЙ-БРУТАЛНО БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ. Гледай ДВД-то на Металика, там я има в подробности тая история. Много ясно че Мъстейн шси напрай негова си група дето е 92083084080358034854 пъти по-яка от комерсиалните смешници металика. В интернет са били сваляни адски много песни на Мегадет, но те не са завеждали дела срещу разни създатели на програми, нали?Първоначално написано от Satanas_daughter
Госта, аре да земеш да заглъхнеш вече а? Не виждаш ли
че, и ти си тъп като средновековна секира. Иначе на Найл много малко неща съм слушала, но това което чух, определено ми хареса.
Give me your best shot motherfucker!
Абе аз работя с факти и а ти с хуйове!
Ми значи с никой не ща да споря, че мноо се дразня, само кат гледам простите гости кво пишат, пък ако е за мене вече незнам...както и да е, исках само да кажа, че замисъла на тая тема като цяло е супер, ам като почетох и видях, че се е превърнала в помия от "много компетентни" тъпаци...и някой някъде беше споменал за метъл форуми..я кажете някой, плс.
...btv Metallica RULZ !...не ме ебе от къде са произлезли, правят невероятна музика, адски им се кефя. За мене само тва е важно...
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
HORA ... kofti novina ... za fenovete na DROWNING POOL ... Razdeliha se s Vokalista simamka mu ...
dr. novina - NIGHTWISH shte izdavat album do kr. na godinata sus zaglavie "The Best of NIGHTWISH" do kolkoto razbrah! Shte slushame qko!!!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
e dano da me zaradvat Nightwish.. 4e ne6to s Once malko razmutiha ne6tata..
Ina4e Him 6tql da izdava album prez septemvri..
Вокалът им почина! И то преди две години!Първоначално написано от tedo_davis
ohhhh 4ove4e 4ove4e ... govorq ti za posledniqt im vokalist - sega hem 4e shteli da izdavat album - puk i sa v tursene na nov vokal!Първоначално написано от Анонимко
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Деба, аз отде да знам? Не слушам нео-метъл лайна, просто така съм чул.
Гледам за Megadeth сте лафили ..
Концерта във "Фестивална" беше супер ! Много яко шоу напраиха на Мъстейн хората ама имаше много хора с тениски на MetaliЦа та си помислих че нема да искат да свирят : )
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
ami albuma shte e "THE BEST OF NIGHTWISH" neshto takova4ka shte e zaglavieto ... v albuma shte suberat nai-gotinkite si pesni i shte gi plqsnat za razprodajba.Първоначално написано от xandria
GOSTA ne me karai da se -->hhaah!
Admin-Coki:
та вчера беше концерта на Ози
някой от вас ходи ли?
аз бях там и беше супер с малки изключения
Аз не можах да отида на Ози и съжалявам...я разкажете как беше...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!