- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
e 100% е било яко..
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
Абе някой ще ходи ли в Каварна на концертите на DIO или Deep Purple? И чули ли сте въобще за тях...
ami i az 4uh, 4e 6te sa tam... a prez avgust 6te hodyat i scorpions ama mai nyama da moga da opra da gi vidqПървоначално написано от a roaming light
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Аз чух за Purple (т.е. прочетох). Мисля да ходя, но не съм сигурна още. Но за Scorpions нищо не знам. А то не е много метъл(баш пънк си е), но някой от вас да знае за някакво идване в Берковица ... казаха ми, че май Sex Pistols...ама нз и за това да попитам
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
http://metal.best.bg/index.php?news=1
eto...az ot tuk se orientirah![]()
4e Scorpions sa punkahahaha...nedeite taka
tova e 4ist Rock... istinski rock... nepovtorimi sa
![]()
sy6to taka i Dio 6te izpusna....![]()
Още незнам дали ще ходя, ама има предложения от приятелите. Мяйко мила, кой каза че Scorpions са punk ве, лелеееееее.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Ей, все ще се намери някой неразбрал, който да ти изкриви думите до неузнаваемост. Изречението за Scorpions сие съвсем отделно от пънка, Pistols u Exploited. Нови абзаци ли искате да отделям?Дори и баба ми знае, че Scorpions си е чист рок. А за пънка...питах за феста във Берковица...разбрах вече за какво точно става дума...човек да поиска инфо, вие ще го нападнете...Браво. Бива си ви. Признавам!
Пу несъм аз с грешката, несъм изчел всички постове, верно е (изчел съм първа и последна страница, рядко чета повече, освен ако наистина не ме заинтригува и/или не се налага да ги чета, за да разбера аджаба за к'во става дума)Първоначално написано от Immortality
emi az sa popadam na taq tema, 6toto sym ot skoro vyv foruma i da si kaja 4e nema opredelen stil koito da me kefi smisyl zavisi si ot par4eto, ot grupata;az se kefq na Godsmack, HIM, metallica osnovno, ma me kefqt i nqkoi par4eta na Cradle of filth, crematory i dr.; moje na nekoi da ne mu haresvat nqkoi ot tqh, ma seki s vkusa si![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
emi ima edno takova na HIM ma nzn dali za nego govori6Първоначално написано от tedo_davis
(izvinqvam se predvaritelno 4e sega otgovarqm na tolkova stari mneniq, ma kakto kazah ve4e sega popadam na tazi tema)
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
аааа сега ми каза един френд
че KoRn идват в софиа на 08. септемвриииииии![]()
ше сфирят в зала фестивална...
просто не моа да повярвам
и май ше са с Браян
напрао откачих като разбрах..
някой чул ли е нещо такоа?
ако е вярно аз сам там
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
http://m.dir.bg/?go=news&mid=3092
Да. В зала "Фестивална"...Корн. Феновете трее черпите. Мноу невероятно ми звучеше и на мене, ама което си е истина, истина си е.
А дано билета да е 60лв минимум за да не можете да идете на тъпите ви комерсиални нео-метъл бозави лайна! КОРН СА СМЕШНИ!
Абе ако са истински фенове и 100лв да е ше отидат, не се случва често. Мен не ме кефят пък.
Абе ще ги дадат, ако имат откъде. И аз много искам да ид ана концерт на Металика, ама ако нямам пари...само с искането ще си останаПървоначално написано от Spiderm@n
Иначе за Корн и аз няма да ходя. Не съм им фенка.
Aз пък искам CARNIVAL IN COAL да дойдат. или CENITINEX, INSOMNIUM, PURGENT STENCH и NECROPHAGIA. Чакайте малко! ТЕЗИ ГРУПИ НЕ ВИ ГОВОРЯТ НИЩО, НАЛИ? ЩОТО СТЕ ЗЛЕЕЕ! ТОВА Е НАЙ-ПРОПАДНАЛИЯ ФОРУМ!
И аз искам много неща, ама нямаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
И от къде знаеш, че нищо не ни говорят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми щото ви знам кви сте тука ей за туй!
САМО АНАЛНА АТАКА! НАЙ-ВЕЛИКАТА BG GRINDCORE група в света!
ami na men, 4estnio kazano samo nqkolko mi govorqt ne6to...4uvala sym gi kato imena
no ima tolkova stilove metal.... tolkova raznovidnosti 4e sym ubedena, 4e po4ti nqma 4ovek, koito da poznava vsiiiiichkite grupi.
bil 4ovekyt metal, rocker, punk ili kakyvtio i da e... ako ne ti haresva trash-a ... mnogo qsno, 4e nqma da znae6 vsichki grupi, koito da pravqt trash...
za jalost ima toooolkova mnogo dobri grupi i tolkovamalko info, no kakvo da mu se prai...
Траш метъл се пише tHrash!!! Другото означава боклук!
huuu ... az daje i s 6-ica misleh da go napi6a... mno mi dreme kak se pi6e![]()
are pishete be,metuli!!!
zdraveite na vsi4ki ot metal stranata na tozi forum ...... az slusham predimno Old School Rock , malko Heavy , malko trash i dosta se kefq na Death
Cannibal Corpse i Six Feet Under sa mi lubimci!!!
idoli sa mi METALLICA!!!
ponqkoga kato ne se 4ustvam dobre si puskam malko gothic ... mnogo haresvam Lacuna Coil , Bloodflowerz ...
sy6to obojavam Deutsch metala ... +RAMMSTEN+ i Richthofen sa mi lubimci !
kvo drugo slusham hmm ..... Marilyn Manson .. kogato sym mnogo zle - HIM , kogato sym mnogo oteg4ena slusham grind - lubima grupa - GUT ,....
dosta pt priqtelite mi slushat black noo o6te ne sym se zaribila
ne ponasqm punk i neo ...
`ot neoto samo Slipknot me kefqt
Добър вкус. За мен лично Disgorge (Mexico) и Mortician са най-яките.Първоначално написано от mary_jane_666
Ave hora mnogo mi e 4udno za6to vsi4ki grupi koito haresvam i sa tip metal vie ne gi priznavate za takiva?Osobeno Satanas_daughter.Grupi4kite na koito az se kefq i vie sa Nightwish, Linkin Park, Evanescence,The Rasmus, HIM, Rammstein, Guns N'roses i dr..Za6to ne priznavate Linkin park i Nightwish?