- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
ми.. като изключим Гънс, Рамщайн и Найтуиш и ... въх и ХИМ(дето са леко поп и не знам за какъв метъл говорим, но нали ги харесвам.), то другите са бах го в метъла. Дъ Размус са си направо срам за Финландия- мястото, където се раждат едни от най-добрите групи. ако сама не се сещаш по-зле за теб. плюс това Размусите и Ебънесънсите се правят на големи даркъри и готи. така комерсиализират този стил и всеки втори пъпчасал пубер, довчера рапър, става гот или метъл ... псевдо. а Линкин Парк не са метъл, а някво неопределено с жалки китарни скърцания. пък и къде в метъла има рап!? да, нео-метъл ... ама метъл е прекалено силно за ЛП. миш-маш.Първоначално написано от Violent_Girl
а не знам кой е толко ... хъ ... глупавичък (), че да говори за Nightwish- не били метъл.
ama ste ot tupi po-tupi!!!bahti ako vsichkite metalisti biaha kato vas..sram i pozor! po-dobre chalgari stanete..immortallity,satanas_daughter i tem podobni!
puk za onova leke tedo_davis dumi niamam.to goth li ne beshe,che punk posle,che i metalist.are skinar ne si bil.ama mai si ciganin a?!
shto ne izmrete vsichkite,a?ili pone da prestanete da se pravite na takiva,kakvito ne ste.pone malko da razbirahte ot muzika.pulni poziori.
ми добре, мастър!
просвети невежите!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Оф, кво толкова се ръфате кой бил истинки метъл и кой не. Важното е как се усеща човек, е и музиката, де. За мен метълът си е направо начин на живот, и затова със си метълка
Иначе слушам много и различен метъл, но повечето са си в бруталната сфера - както ме кефят разни песни на металика, така и съм дива фенка на Дистракшън и Кенибъл Корпс, харесвам неща на Кредъл оф филт, както и на Диму Бпргир, но пък Абис или Горгорот, Слейър, Сепултура, Пантера, че дори и Деймидж Плейн после - велики, велики....като и още много, много имена
AaaAaaAaA Kokoша глава са мноууууу яки ... Време е да заколим ченгето със една бутилка "КС"...защото всички ченгета са копелетаПървоначално написано от mAdn3ss_
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Абе интересно ми е тия гости, които само псуват и
разправят кой бил метъл и кой, под какъв критерии казват кои какъв е. Инетерсно, да не би вие като се мислите за метъли, да признавате за метъли само тези които слушат същия стил като вас, и същите групи като вас. Всеки има право да се определя сам какъв е, и това определено не е ваша работа. Примерно аз не харесвам хеви, не слушам хеви, и не се определям като метълка отдавна, но ако се определях като такава, ако не слушам хеви това прави ли ме по-малко метълка. Харесвам определени групи и стилове, и само това слушам. Определено не е ваша работа да лепите етикети на хората, ако толкова ви се лепят етикети лепете си ги сами. И определено не е нужно да псувате, какво точно демонстрирате по тоя начин, висока езикова култура, и способност за нормална дискусия или спор. Като не ви изнася това което пишат другите, или трайте, или изразете възрженията си и възмощението си по някакъв човешки нормален начин. И за мене вие не сте метъли, ама кво? Ето са слушам Годсмак, леки са, но ме кефят.
Give me your best shot motherfucker!
Ухх, хора, тия дни слушах песни на CLaw Finger и страшно много им се накефих. Някой знае ли откъде мога да си дръпна нещо тяхно?
"Hominem te esse memento"
http://mm.gen.wazzzup.net/music/
горе пише search- цъкаш там и после си пишеш името на групата.
az nai se kefq na Heavy metala..
mnogo qka muzika..priznavam q!
obache tyka f nashiq typ grad ima mnogo smotanqci
i kazvat che vsichki koito slushali metal bili idioti
lainari i oligofreni..neznam na kfo se
dulji tva tqhno mnenie..no mnogo me draznqt
ako se oblichash po po razlichen nachin ot tqh
kakto se oblichat povecheto metali ti lichi che
si metal i veche si boklyk f tqhnite ochi..
tva e adski typo![]()
ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я! що пък рапърите и чалгарите не ги изкараха психопати ... тъпоПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
Абе айде не се изкарвайте толкова отхвърлени от света.Не е съвсем така. По същата логика много хора мислят,че чалгарите са тъпи, повърхностни и т.н. Много е глупаво според мен да лепваш етикет на някой - тоя е чалгар, метал, рапър, пънкар, рокер и нищо друго! всякаш се обезличава самият човек като личност, а влиза в едно общо цяло...Първоначално написано от пор
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
wow pro4etoh v taq tema nqkoi be6e zaqvil 4e nirvana sa heavy?!? i otkoga lollol..sigurno otkakto kurt se grymna i sprqha da praqt muzika?
![]()
за етикетите добре го каза. няма какво да допълня. само към чалгарите имам предубеждения, ама кво да правяПървоначално написано от Elberet
но другото ... ми честно казано, ако съдя по себе си, доста хора си правят погрешни изводи за мен (пък и не само за мен). просто за хората слушащи такава музика се носят невероятни митове и легенди. за тези, които живеят в по-малките градове, където хората, може би, нямат чак такова "свободно" мислене или де да знам си е същински ужас.уверила съм се в това, защото е редовно явление. не само в българия.
впрочем едно момиче спомена как наричали в учебник по психология (на английски) привържениците на подобен стил - изроди![]()
Еее, страшно ти благодаря!Първоначално написано от пор
{p}
"Hominem te esse memento"
Uff, kvo se obijdate teq deto slu6ate linkin park, 4e ne vi priznavame za metuli! Mi ne ste! Kvo da se pravi? E, az ot LP zapo4nah, no sega slu6am muzika, koqti bi proglu6ila nejnite u6i na nqkoy linkin parkovec... Razbira se ne sum 4ela vsi4ki 20 i nz si kolko stranici, no ot poslednite nqkolko vidqh mn mn mn ot grupite, na koito sum mega Fenka! Az slu6am metul ot po4ti vsi4ki raznovidnosti (nesumneno ne gi znam vsi4kite okolo 3925...), no glavno si padam po po- hard ne6ta... Tva e porednata muzikalna tema, v koqto stana duma za tva, 4e metulite bili izvrateni, otka4eni i nz si o6te kvo, koeto sa pulni gluposti spored men! Poznavam i mn normalno metuli, no vse pak, ako si normalen, kude e trupkata?[Automated by GetSmile]
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
dam nameri se nqkoi da vi obqsni za kakvo stava dumaПървоначално написано от Sinister_Doll
ama to si e taka vseki e pone Malko lud
neznam kakvo razbirate pod normalen - 4ovek koito ne pushi,ne pie i slusha 4alga? ili moje bi komersialna muzika ?Da vi kaja fen-4eta na LP ... ve4e e kusni4ko da im se kefite tolkova ... predi bqha gotina grupa ... vadeha albumi,pari,fenove a sega moje bi sled par4eto s Rapar4eto Jay-z na koito ne bqhme 4uli svqsna pesen 1 god. ... preminaha ot stil New-Metal kym ... KOMEPC!![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
само, ако ми позволиш да вметнаПървоначално написано от tedo_davis
![]()
LP винаги са си били комерс или поне след като излезе HB.
и стига вече с това "аз съм метъл". не бива тъй да се губи личността на даден човек ... като се определя за някакъв. все едно всички са некви клонинги. отвратително е![]()
на мен не ми е приятно да ме наричат "метълка". аз съм си аз ... просто пор.никви метъли и глупости ...
но, на който му харесва ... негова си работа.
<edit> PARADISE LOST ще идват в БГ на 9 октомври. 20 лв., в деня на концерта 25. зала Христо Ботев.
поне това прочетох във вестника. някой желаещ??
аз все още не знам дали да ходя. всъщност пари няма. първо билета за корн, после новото CD на COB, пък и други работи ... ще я видим таз![]()
Дълбоко ме съмнява да мога да отида. Особено след последните гафове с родителското тяло...Първоначално написано от пор
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
az syshto ama nqma da hodq ne mi se slusha tva na korn ina4e mai shte sam tam nz :PПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Aaam az bqx trygnal da 4eta si4ki post-ofe ama nqkade okolo pysfnite i karanicite tip "tfa e leko-ne ni zanimafai" mi pisna nqkak si...az 6a otbeleja kfo sly6am i 6si mlykna da ne me ytrepqt s domati (6ot mn mrazq domati)- Ill Nino, Drowning Pool, Mudvayne, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Pleymo (edna mn neizfestna frenska banda(btw frenskiq ezik mn dyre zfy4al za metal =])), Mushroomhead, Spineshank...ima i mn drygo...za sq tolkoa
![]()
Kefq se!Първоначално написано от Lucifer4o
Samo deto avatara ti ne mi e mn lubim...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
аз всъщност не се смятам за метълка и следователно не трябва и да пиша тук, но....искам да споделя кво слушамта: Iron Maiden, Marilyn Manson, HIM, Metallica, Helloween, Sepultura, Sonata Arctica, Avantasia, Annihilator.....и мн други....
dam ... Lu znae kakfo da slushaПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Admin-Coki: