.
Отговор в тема
Страница 14 от 19 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 464

Тема: temata za metali

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violent_Girl
    Ave hora mnogo mi e 4udno za6to vsi4ki grupi koito haresvam i sa tip metal vie ne gi priznavate za takiva?Osobeno Satanas_daughter.Grupi4kite na koito az se kefq i vie sa Nightwish, Linkin Park, Evanescence,The Rasmus, HIM, Rammstein, Guns N'roses i dr..Za6to ne priznavate Linkin park i Nightwish?
    ми.. като изключим Гънс, Рамщайн и Найтуиш и ... въх и ХИМ(дето са леко поп и не знам за какъв метъл говорим, но нали ги харесвам.), то другите са бах го в метъла. Дъ Размус са си направо срам за Финландия- мястото, където се раждат едни от най-добрите групи. ако сама не се сещаш по-зле за теб. плюс това Размусите и Ебънесънсите се правят на големи даркъри и готи. така комерсиализират този стил и всеки втори пъпчасал пубер, довчера рапър, става гот или метъл ... псевдо. а Линкин Парк не са метъл, а някво неопределено с жалки китарни скърцания. пък и къде в метъла има рап!? да, нео-метъл ... ама метъл е прекалено силно за ЛП. миш-маш.
    а не знам кой е толко ... хъ ... глупавичък ( ), че да говори за Nightwish- не били метъл.

\m/
    Guest
    ama ste ot tupi po-tupi!!!bahti ako vsichkite metalisti biaha kato vas..sram i pozor! po-dobre chalgari stanete..immortallity,satanas_daughter i tem podobni!
    puk za onova leke tedo_davis dumi niamam.to goth li ne beshe,che punk posle,che i metalist.are skinar ne si bil.ama mai si ciganin a?!
    shto ne izmrete vsichkite,a?ili pone da prestanete da se pravite na takiva,kakvito ne ste.pone malko da razbirahte ot muzika.pulni poziori.

ми добре, мастър!
    просвети невежите!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Оф, кво толкова се ръфате кой бил истинки метъл и кой не. Важното е как се усеща човек, е и музиката, де. За мен метълът си е направо начин на живот, и затова със си метълка
    Иначе слушам много и различен метъл, но повечето са си в бруталната сфера - както ме кефят разни песни на металика, така и съм дива фенка на Дистракшън и Кенибъл Корпс, харесвам неща на Кредъл оф филт, както и на Диму Бпргир, но пък Абис или Горгорот, Слейър, Сепултура, Пантера, че дори и Деймидж Плейн после - велики, велики....като и още много, много имена

Ся са кефа на кокоша глава..иначе нон стоп зарибявам систем

Цитирай Първоначално написано от mAdn3ss_
    Ся са кефа на кокоша глава..иначе нон стоп зарибявам систем
    AaaAaaAaA Kokoша глава са мноууууу яки ... Време е да заколим ченгето със една бутилка "КС"...защото всички ченгета са копелета
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Абе интересно ми е тия гости, които само псуват и
    разправят кой бил метъл и кой, под какъв критерии казват кои какъв е. Инетерсно, да не би вие като се мислите за метъли, да признавате за метъли само тези които слушат същия стил като вас, и същите групи като вас. Всеки има право да се определя сам какъв е, и това определено не е ваша работа. Примерно аз не харесвам хеви, не слушам хеви, и не се определям като метълка отдавна, но ако се определях като такава, ако не слушам хеви това прави ли ме по-малко метълка. Харесвам определени групи и стилове, и само това слушам. Определено не е ваша работа да лепите етикети на хората, ако толкова ви се лепят етикети лепете си ги сами. И определено не е нужно да псувате, какво точно демонстрирате по тоя начин, висока езикова култура, и способност за нормална дискусия или спор. Като не ви изнася това което пишат другите, или трайте, или изразете възрженията си и възмощението си по някакъв човешки нормален начин. И за мене вие не сте метъли, ама кво? Ето са слушам Годсмак, леки са, но ме кефят.

Give me your best shot motherfucker!

Ухх, хора, тия дни слушах песни на CLaw Finger и страшно много им се накефих. Някой знае ли откъде мога да си дръпна нещо тяхно?

"Hominem te esse memento"

http://mm.gen.wazzzup.net/music/

горе пише search- цъкаш там и после си пишеш името на групата.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    az nai se kefq na Heavy metala..
    mnogo qka muzika..priznavam q!
    obache tyka f nashiq typ grad ima mnogo smotanqci
    i kazvat che vsichki koito slushali metal bili idioti
    lainari i oligofreni..neznam na kfo se
    dulji tva tqhno mnenie..no mnogo me draznqt
    ako se oblichash po po razlichen nachin ot tqh
    kakto se oblichat povecheto metali ti lichi che
    si metal i veche si boklyk f tqhnite ochi..
    tva e adski typo

Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    az nai se kefq na Heavy metala..
    mnogo qka muzika..priznavam q!
    obache tyka f nashiq typ grad ima mnogo smotanqci
    i kazvat che vsichki koito slushali metal bili idioti
    lainari i oligofreni..neznam na kfo se
    dulji tva tqhno mnenie..no mnogo me draznqt
    ako se oblichash po po razlichen nachin ot tqh
    kakto se oblichat povecheto metali ti lichi che
    si metal i veche si boklyk f tqhnite ochi..
    tva e adski typo
    ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я! що пък рапърите и чалгарите не ги изкараха психопати ... тъпо

Фен
    Град
    On the moon...
    Цитирай Първоначално написано от пор
    ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я!
    Абе айде не се изкарвайте толкова отхвърлени от света.Не е съвсем така. По същата логика много хора мислят,че чалгарите са тъпи, повърхностни и т.н. Много е глупаво според мен да лепваш етикет на някой - тоя е чалгар, метал, рапър, пънкар, рокер и нищо друго! всякаш се обезличава самият човек като личност, а влиза в едно общо цяло...
    Because you know just what to say
    And you know just what to do
    And I want to tell you so much
    I love you

wow pro4etoh v taq tema nqkoi be6e zaqvil 4e nirvana sa heavy?!? i otkoga lollol ..sigurno otkakto kurt se grymna i sprqha da praqt muzika?

Цитирай Първоначално написано от Elberet
    ми какво да се прави ... метълите сме наркомани, психично болни, нечистоплътни (!!!), сектанти, сатанисти и бог знае какво още. но такива глупости няма да ни спират да бъдем каквито сме, я!
    Абе айде не се изкарвайте толкова отхвърлени от света.Не е съвсем така. По същата логика много хора мислят,че чалгарите са тъпи, повърхностни и т.н. Много е глупаво според мен да лепваш етикет на някой - тоя е чалгар, метал, рапър, пънкар, рокер и нищо друго! всякаш се обезличава самият човек като личност, а влиза в едно общо цяло...
    за етикетите добре го каза. няма какво да допълня. само към чалгарите имам предубеждения, ама кво да правя
    но другото ... ми честно казано, ако съдя по себе си, доста хора си правят погрешни изводи за мен (пък и не само за мен). просто за хората слушащи такава музика се носят невероятни митове и легенди. за тези, които живеят в по-малките градове, където хората, може би, нямат чак такова "свободно" мислене или де да знам си е същински ужас. уверила съм се в това, защото е редовно явление. не само в българия.
    впрочем едно момиче спомена как наричали в учебник по психология (на английски) привържениците на подобен стил - изроди

http://mm.gen.wazzzup.net/music/

горе пише search- цъкаш там и после си пишеш името на групата.
    Еее, страшно ти благодаря! {p}

"Hominem te esse memento"

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Uff, kvo se obijdate teq deto slu6ate linkin park, 4e ne vi priznavame za metuli! Mi ne ste! Kvo da se pravi? E, az ot LP zapo4nah, no sega slu6am muzika, koqti bi proglu6ila nejnite u6i na nqkoy linkin parkovec... Razbira se ne sum 4ela vsi4ki 20 i nz si kolko stranici, no ot poslednite nqkolko vidqh mn mn mn ot grupite, na koito sum mega Fenka! Az slu6am metul ot po4ti vsi4ki raznovidnosti (nesumneno ne gi znam vsi4kite okolo 3925...), no glavno si padam po po- hard ne6ta... Tva e porednata muzikalna tema, v koqto stana duma za tva, 4e metulite bili izvrateni, otka4eni i nz si o6te kvo, koeto sa pulni gluposti spored men! Poznavam i mn normalno metuli, no vse pak, ako si normalen, kude e trupkata?[Automated by GetSmile]

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Uff, kvo se obijdate teq deto slu6ate linkin park, 4e ne vi priznavame za metuli! Mi ne ste! Kvo da se pravi? E, az ot LP zapo4nah, no sega slu6am muzika, koqti bi proglu6ila nejnite u6i na nqkoy linkin parkovec... Razbira se ne sum 4ela vsi4ki 20 i nz si kolko stranici, no ot poslednite nqkolko vidqh mn mn mn ot grupite, na koito sum mega Fenka! Az slu6am metul ot po4ti vsi4ki raznovidnosti (nesumneno ne gi znam vsi4kite okolo 3925...), no glavno si padam po po- hard ne6ta... Tva e porednata muzikalna tema, v koqto stana duma za tva, 4e metulite bili izvrateni, otka4eni i nz si o6te kvo, koeto sa pulni gluposti spored men! Poznavam i mn normalno metuli, no vse pak, ako si normalen, kude e trupkata?[Automated by GetSmile]
    dam nameri se nqkoi da vi obqsni za kakvo stava duma ama to si e taka vseki e pone Malko lud
    neznam kakvo razbirate pod normalen - 4ovek koito ne pushi,ne pie i slusha 4alga? ili moje bi komersialna muzika ?Da vi kaja fen-4eta na LP ... ve4e e kusni4ko da im se kefite tolkova ... predi bqha gotina grupa ... vadeha albumi,pari,fenove a sega moje bi sled par4eto s Rapar4eto Jay-z na koito ne bqhme 4uli svqsna pesen 1 god. ... preminaha ot stil New-Metal kym ... KOMEPC!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    preminaha ot stil New-Metal kym ... KOMEPC!
    само, ако ми позволиш да вметна
    LP винаги са си били комерс или поне след като излезе HB.

и стига вече с това "аз съм метъл". не бива тъй да се губи личността на даден човек ... като се определя за някакъв. все едно всички са некви клонинги. отвратително е
    на мен не ми е приятно да ме наричат "метълка". аз съм си аз ... просто пор. никви метъли и глупости ...
    но, на който му харесва ... негова си работа.

<edit> PARADISE LOST ще идват в БГ на 9 октомври. 20 лв., в деня на концерта 25. зала Христо Ботев.
    поне това прочетох във вестника. някой желаещ??
    аз все още не знам дали да ходя. всъщност пари няма. първо билета за корн, после новото CD на COB, пък и други работи ... ще я видим таз

<edit> PARADISE LOST ще идват в БГ на 9 октомври. 20 лв., в деня на концерта 25. зала Христо Ботев.
    аз все още не знам дали да ходя. всъщност пари няма. първо билета за корн, после новото CD на COB, пък и други работи ... ще я видим таз
    Дълбоко ме съмнява да мога да отида. Особено след последните гафове с родителското тяло...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Дълбоко ме съмнява да мога да отида. Особено след последните гафове с родителското тяло...
    az syshto ama nqma da hodq ne mi se slusha tva na korn ina4e mai shte sam tam nz :P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Фен
    Град
    PloFdiF
    Aaam az bqx trygnal da 4eta si4ki post-ofe ama nqkade okolo pysfnite i karanicite tip "tfa e leko-ne ni zanimafai" mi pisna nqkak si...az 6a otbeleja kfo sly6am i 6si mlykna da ne me ytrepqt s domati (6ot mn mrazq domati )- Ill Nino, Drowning Pool, Mudvayne, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Pleymo (edna mn neizfestna frenska banda(btw frenskiq ezik mn dyre zfy4al za metal =])), Mushroomhead, Spineshank...ima i mn drygo...za sq tolkoa

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от Lucifer4o
    Aaam az bqx trygnal da 4eta si4ki post-ofe ama nqkade okolo pysfnite i karanicite tip "tfa e leko-ne ni zanimafai" mi pisna nqkak si...az 6a otbeleja kfo sly6am i 6si mlykna da ne me ytrepqt s domati (6ot mn mrazq domati )- Ill Nino, Drowning Pool, Mudvayne, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Pleymo (edna mn neizfestna frenska banda(btw frenskiq ezik mn dyre zfy4al za metal =])), Mushroomhead, Spineshank...ima i mn drygo...za sq tolkoa
    ей пич ноу яка музика слушаш бе
    ей са шти драсна едно ЛС
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ill Nino, Drowning Pool, Static X, Slipknot, Coal Chamber,Adema, Godsmack, Mushroomhead, Spineshank
    Kefq se!

Samo deto avatara ti ne mi e mn lubim...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    аз всъщност не се смятам за метълка и следователно не трябва и да пиша тук, но....искам да споделя кво слушам та: Iron Maiden, Marilyn Manson, HIM, Metallica, Helloween, Sepultura, Sonata Arctica, Avantasia, Annihilator.....и мн други....

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ей пич ноу яка музика слушаш бе
    ей са шти драсна едно ЛС
    dam ... Lu znae kakfo da slusha
    Admin-Coki:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си