- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
Искам да опърдя всички метъли
6te se ozori6, pi4.Първоначално написано от The furt
Sinister_Doll
мноу ти здравеПървоначално написано от The furt
Leleee stana mi jal kolko bob 6te trqbva da izqde6 za da izvur6i6 taq procedura...Първоначално написано от The furt
Pojelavam ti kusmet
![]()
Първоначално написано от The furt
Ха! Ама дали ще посмееш, ако има момиче наблизо? Нали чалгарчетата се правят на много културни, ако има някоя путка с къса пола около тях...
Temata e jiva no typite gosti q razvaliha![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
satanas_daughter ti na kolko godini si be mome?
kakvo pravi toq evrein La Vei na podpisa ti?v smisul...i men me interesuvat ne6tata koito pi6e v malkata knijka s 4ernata korica i 4ervenata oburnata pentagrama oba4e avtorut si e absoliuten populist...
priemi go prosto kato suvet ot kolega satanist - ne vqrvai na vsi4ko koeto toq kozel e napisal...
![]()
човече това ме разби!Първоначално написано от exploitedteen
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
am ... za kakvo trqbva da se qdosvame v taq tema sus nqkvi tupi postove na o6te po golqmi tapaciima 511451324 takiva temi i seki psuva the other site tva ne e li glupavo
6to po dobre ne si gi ostavime da si zlobeqt ?
случайно някой да знае site,от където мога да си дръпна клипа на Poisonblack - Love Infernal...или някой да го има..?
get off.
Не знамдали са точно метал,но HIM адски много ми харесват :P
от Дарк Лайт насам ли??Първоначално написано от Биби
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
e pa stiga se zaqjda s horata ma-ostavi go da sly6at kvoto iskat ako 6te da e Britney Spears,vse taq-tehen problemПървоначално написано от пор
не бря ... напоследък се навъдиха много "фенове", откакто ХИМ почнаха да ги въртят по МТВ и за това питЪм.Първоначално написано от xandria
ти пък ... аз не съм толкова зла. е*е ме какво слушат другите![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аве някой мойе ли да ми каже пък на мен от къде да си смъкна Lichtgestalt на Lacrimosa ???![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Еййй много мерси аз говорех за албума де ама си върнах директорията и се оправих мерси отново!Първоначално написано от TheNightRider
".... so ... can we move on?!!!"
Click
\_/
Групата ми харесва от доста време,а не откакто ги пускат по MTV![]()
Значи си доста стар/а фен/ка.
Аз първия клип на ХИМ по МТВ го видях преди 6 години.
Никога не бих допуснал такива индивиди в хотела си!
Значи си доста стар/а фен/ка.
Аз първия клип на ХИМ по МТВ го видях преди 6 години
не ме разбра правилно.имах предвид,че ги харесвам от доста време,а не откакто пускат песните от новия им албум по МТВ
Когато бях малка, се кефех на Роб Зомби - "Ливин дет гърл". Пускаха го по ММ.![]()
Хора нищо лично, но поне 80% о т тези дето са писали в тая тема въобще не са метали.Много сте зле, тва, че се депресиран, ходиш в черно е се правеш, че вярваш в Сатаната и други такива музикамни- културо извръщения въобще не те правят метал. Аз слушам такава музика вече, много много време, и мога да ви кажа, че комерсианалното не винаги е стойностно, айде поздрав с нещо, много добро Kulture Shok - Nadjia. Eй това е!
METAL FOREVER!
hell is still overburdened