.
Отговор в тема
Страница 17 от 19 ПървиПърви ... 713141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 464

Тема: temata za metali

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    koito mi nameri link za Electro-Goth stil pesni4ki - shte go cherpq bira
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Guest
    tedo tolkova si tup che niama nakude poveche.. zle si !!

Повече от фен
    Град
    hah gost ti pyk si tolkova sramejliv 4e ne posmq da se pokajesh koi si ... mnogo se draznq taka
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Абе да ви питам аз харесвате ли Norther? Вчера си изтеглих новия им аблум и много ме изкефи, по мое мнение е супер добър, ако искате може да си го дръпнете от http://store1.data.bg/cmk/music/Norther/ , където има и другите им албуми.

Който харесва готик може да надникне на този адрес http://store3.data.bg/bluesoul/Gothic%20Rock/. Има 9 интересни компилации! В предната директория също има интересни неща!

Както може би знаете немската група Helloween ще изнесе втори концерт в България на 29 януари, та мисълта ми е някой от тук харесва ли ги и ще отиде ли?

Любопитно ми е да чуя мнението ви и по следния въпрос - кои според вас са най-добрите албуми за доста успешната в метъл отношение 2005-та година?

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Който харесва готик може да надникне на този адрес http://store3.data.bg/bluesoul/Gothic%20Rock/. Има 9 интересни компилации! В предната директория също има интересни неща!

Както може би знаете немската група Helloween ще изнесе втори концерт в България на 29 януари, та мисълта ми е някой от тук харесва ли ги и ще отиде ли?

Любопитно ми е да чуя мнението ви и по следния въпрос - кои според вас са най-добрите албуми за доста успешната в метъл отношение 2005-та година?
    Yeah ако някой помни Nobodies -> бивша потребителка на форума - вчера беше в залата и намери точно този сайт с компилацииките ... злобен е ей!Супер готинки песни - като изключим еванесънс
    ама т'ва все пак има вътре трайл оф тиърс, тристаниа, епика ... лудо лудо лудо!
    за концерт-а на хелоуийн не мисля че ще ходя ... спестявам пари за август месец за каварна
    Най-добър албум за 2005 ... мисля че няма такъв ...
    ама с радост очаквам албума на Менсън през 2006 (тъпото е че жули на комерс в него )

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    АЗ аз аз аз!! Аз харесвам Norther. Не са ми особено любими, но имат много яки неща. Парчето, което мен ме смазва е Day Zero!!! Даже сега смятам да си сваля още нещичко от тфа линкче дето даде.

За Helloween, аз имам мераци да ходя, почти имам и организация. Май ще се ходи, дамз. Даже си мислех темичка да пусна, но реших, че няма смисъл

Saatana vittu perkele hate crew!

xDON CORLEONEx
    Guest
    Разбира се че албума на дет метъл боговете - Bolt Thrower - Those Once Loyal.

Велик албум за 2005 разбира се на любимците ми Darkest Hour - Undoing Ruin.

Мега фен
    Моите съболезнования...

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Абе да ви питам аз харесвате ли Norther? Вчера си изтеглих новия им аблум и много ме изкефи, по мое мнение е супер добър, ако искате може да си го дръпнете от http://store1.data.bg/cmk/music/Norther/ , където има и другите им албуми.
    Mnogo mi haresvat-Liubimata mi e Nothing sq neq si q vvrutkam non stop

Мега фен
    Как ще се успокоява! Да им счупИ каските на всички подобни!

Мега фен
    За съжаление се навъдиха адски много такива...сещам се за един познат, който слушаше пауър и разни такива, но все пак...с жица. Първо си отряза косата...зле! После се събра с чалгари и започна да се облича адски чалгарски. И последният път, когато го видях, започна да пуска някакви дискове с хаус май. Ето това е - с каквито се събереш, ставаш такъв много лесно.
    Както и се сещам мнението на една: "Ами, не можеш да отидеш в метълско заведение с чалгарски дрехи, трябва да се съобразяваш...". Чалгарско мислене...

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Хилоу на всички.I'm back! Гледам, че вече и тема за метъл си имате...та викам и аз нещо да напиша в нея. Направих си труда да прочета всички страници и честно казано видях малко смислени неща написани и то главно заради гостите многознайковци, но това е съвсем нормално.Има ги във всички форуми и този не е първият и няма да е последният, където ще се навъртат такива индивиди.
    Единственото, което ще кажа за музикалните ми предпочитания е: DIMMU BORGIR !!! Други не ми трябват.Ако някой друг се интересува от тях или има въпроси, ще се радвам да си полафя с него.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Guest
    И какво точно рулира? Просто не мога да разбера, к'во толкова ги хвалите тия Боргир. Има къде къде по-стойнотсни блек метъл групи, но както и да е.

NOKTURNAL MORTUUM OWNZ YOU!

Голям фен
    Град
    SF
    abe nqma takuv barabanist tako 4i4o Parker...

Голям фен
    Град
    SF
    ako nqmat eni6to protiv da vkaram malko thug murdercore v temata "za metali" - nqkolko grupi koito ne e zle da 4uete

100 Demons
    36 DEADLY FiSTS
    50 Caliber
    All Shall Perish
    Arkangel
    All Out War
    Agnostic Front
    Angel Crew
    Bad Luck 13
    Born From Pain
    Bloodclot
    Boxcutter
    Bleeding Through
    Bloodlet
    Bloodshoteye
    Blood Has Been Shed
    Bury Your Dead
    Backfire
    Bleed The Sky
    Beatdown Fury
    Clenched Fist
    Cold As Life
    Cold Breath
    Captor
    Children Of Gaia
    Caliban
    Denied
    Donny Brook
    Dead To Fall
    Die...my demon
    Disrespect
    Do Or Die
    Death Before Dishonor
    Embraced by Hatred
    Enemy Ground
    Elysia
    End Of Days
    Full Blown Chaos
    Folsom
    Fullsize
    Five Point O
    Gryn
    Hatebreed
    Hoods
    Heaven Shall Burn
    Indecision
    Irate
    In Flames
    In Blood We Trust
    Iniquity
    Knuckledust
    Kickback
    King Of Clubz
    Lamb Of God
    Madball
    Merauder
    Most Precios Blood
    Miozan
    NJ Bloodline
    Onfall
    Out To Win
    Poison The Well
    Proud'z
    Personal Vendetta
    Ragmen
    Ryker's
    Retaliate
    Shattered Realm
    Sinister
    Six Feet Ditch
    Stampin'Ground
    Sworn Enemy
    Sworn Vengeance
    Slumlords
    Slapshot
    Sick Of It All
    Six Reasons To KIll
    Suffokate
    SubZero
    Terror
    Throwdown
    The Killer
    The Red Chord
    Walls Of Jericho

...........................ima o6te.....

Голям фен
    Град
    SF
    be az nego imah predvid ama qvno sum napra`il lapsus

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    И какво точно рулира? Просто не мога да разбера, к'во толкова ги хвалите тия Боргир. Има къде къде по-стойнотсни блек метъл групи, но както и да е.

NOKTURNAL MORTUUM OWNZ YOU!
    Някой тук да е казал, че Dimmu са единствената и най-стойностна блек метъл група
    Dimmu Borgir са на светлинни години над блек метъла.Затова сравнението ти е нелепо.
    Иначе Nokturnal Mortum хич не са зле. Мн ме кефят на In the fire of wooden churches женските вокали.

Голям фен
    Град
    SF
    izli6en spor se zaformq.dimmu borgir e grupa koqto zaslujava uvajenie,az im se radvam stra6no mnogo,vupreki 4e kato cqlo sum orientiran v drug stil,koito edva li ne ne dopuska slu6aneto na black metal.tva bi trqbvalo da govori dostatu4no.i specialno enthrone darkness triumphant i puritanical euphoric misantrophia sa brutalnite album4eta!
    btw v data.bg ima mnogo qk koncert na DB.to4no 700mb mpg file.ne moga da se setq samo kude svireha na toq live ama na fail4eto si pi6e.

Фен
    Град
    Хей, споко, нямам никакво намерение да споря с xcasey jonesx.....поредният troll.Само трябваше да му разясня някои неща.Повече нямам какво да му кажа по темата за Диму

Ам тва дето казваш за концерта в датата - pls кажи името на файла или дай линк да му хвърля едно око! Аз имам няколко техни концерта ама точно този, ако съдя по размера на файла, го нямам.Я пак виж това да не е някоя част от DVD-то World Misanthropy?

Guest
    Абе дали са над блек метъла според мен е спорен въпрос, това че са ДАЛЕЧ от блек метъла, обаче е факт. Не ща повече да ги обсъждаме тия Бургери.

п.с. Troll e доста яко обръщение, чувствам се по-блек от всякога!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Абе дали са над блек метъла според мен е спорен въпрос, това че са ДАЛЕЧ от блек метъла, обаче е факт. Не ща повече да ги обсъждаме тия Бургери.

п.с. Troll e доста яко обръщение, чувствам се по-блек от всякога!
    dimuto ne e nikav black metal za men

Фен
    Град
    Незнам, аз също не ги възприемам като блек. Dimmu са си Dimmu и тва е :P

ПС: Определение за troll за тези, които не знаят: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Ако става дума за black SUMMONING - The Best просто ебаси яките неща дет имат тез хора иначе страшно се кефя на димму обаче последния им албум - новия стормбласт е ебасииии комерсиалното вече и...аве стария стормбласт е по як!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Голям фен
    Град
    SF
    Covenant

секаф метал слушам ама най ме кефи нео-то :P
    Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си