- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
koito mi nameri link za Electro-Goth stil pesni4ki - shte go cherpq bira![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
tedo tolkova si tup che niama nakude poveche.. zle si !!
hah gost ti pyk si tolkova sramejliv 4e ne posmq da se pokajesh koi si ... mnogo se draznq taka![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Абе да ви питам аз харесвате ли Norther? Вчера си изтеглих новия им аблум и много ме изкефи, по мое мнение е супер добър, ако искате може да си го дръпнете от http://store1.data.bg/cmk/music/Norther/ , където има и другите им албуми.
Който харесва готик може да надникне на този адрес http://store3.data.bg/bluesoul/Gothic%20Rock/. Има 9 интересни компилации! В предната директория също има интересни неща!
Както може би знаете немската група Helloween ще изнесе втори концерт в България на 29 януари, та мисълта ми е някой от тук харесва ли ги и ще отиде ли?
Любопитно ми е да чуя мнението ви и по следния въпрос - кои според вас са най-добрите албуми за доста успешната в метъл отношение 2005-та година?
Yeah ако някой помни Nobodies -> бивша потребителка на форума - вчера беше в залата и намери точно този сайт с компилацииките ... злобен е ей!Супер готинки песни - като изключим еванесънсПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
ама т'ва все пак има вътре трайл оф тиърс, тристаниа, епика ... лудо лудо лудо!
за концерт-а на хелоуийн не мисля че ще ходя ... спестявам пари за август месец за каварна
Най-добър албум за 2005 ... мисля че няма такъв ...
ама с радост очаквам албума на Менсън през 2006(тъпото е че жули на комерс в него
)
АЗ аз аз аз!! Аз харесвам Norther. Не са ми особено любими, но имат много яки неща. Парчето, което мен ме смазва е Day Zero!!! Даже сега смятам да си сваля още нещичко от тфа линкче дето даде.
За Helloween, аз имам мераци да ходя, почти имам и организация. Май ще се ходи, дамз. Даже си мислех темичка да пусна, но реших, че няма смисъл![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Разбира се че албума на дет метъл боговете - Bolt Thrower - Those Once Loyal.Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
Велик албум за 2005 разбира се на любимците ми Darkest Hour - Undoing Ruin.
Моите съболезнования...
Mnogo mi haresvat-Liubimata mi e Nothing sq neq si q vvrutkam non stopПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
Как ще се успокоява! Да им счупИ каските на всички подобни!
За съжаление се навъдиха адски много такива...сещам се за един познат, който слушаше пауър и разни такива, но все пак...с жица. Първо си отряза косата...зле! После се събра с чалгари и започна да се облича адски чалгарски. И последният път, когато го видях, започна да пуска някакви дискове с хаус май. Ето това е - с каквито се събереш, ставаш такъв много лесно.
Както и се сещам мнението на една: "Ами, не можеш да отидеш в метълско заведение с чалгарски дрехи, трябва да се съобразяваш...". Чалгарско мислене...
Хилоу на всички.I'm back! Гледам, че вече и тема за метъл си имате...та викам и аз нещо да напиша в нея. Направих си труда да прочета всички страници и честно казано видях малко смислени неща написани и то главно заради гостите многознайковци, но това е съвсем нормално.Има ги във всички форуми и този не е първият и няма да е последният, където ще се навъртат такива индивиди.
Единственото, което ще кажа за музикалните ми предпочитания е: DIMMU BORGIR !!! Други не ми трябват.Ако някой друг се интересува от тях или има въпроси, ще се радвам да си полафя с него.![]()
И какво точно рулира? Просто не мога да разбера, к'во толкова ги хвалите тия Боргир. Има къде къде по-стойнотсни блек метъл групи, но както и да е.
NOKTURNAL MORTUUM OWNZ YOU!
abe nqma takuv barabanist tako 4i4o Parker...![]()
ako nqmat eni6to protiv da vkaram malko thug murdercore v temata "za metali" - nqkolko grupi koito ne e zle da 4uete![]()
![]()
![]()
100 Demons
36 DEADLY FiSTS
50 Caliber
All Shall Perish
Arkangel
All Out War
Agnostic Front
Angel Crew
Bad Luck 13
Born From Pain
Bloodclot
Boxcutter
Bleeding Through
Bloodlet
Bloodshoteye
Blood Has Been Shed
Bury Your Dead
Backfire
Bleed The Sky
Beatdown Fury
Clenched Fist
Cold As Life
Cold Breath
Captor
Children Of Gaia
Caliban
Denied
Donny Brook
Dead To Fall
Die...my demon
Disrespect
Do Or Die
Death Before Dishonor
Embraced by Hatred
Enemy Ground
Elysia
End Of Days
Full Blown Chaos
Folsom
Fullsize
Five Point O
Gryn
Hatebreed
Hoods
Heaven Shall Burn
Indecision
Irate
In Flames
In Blood We Trust
Iniquity
Knuckledust
Kickback
King Of Clubz
Lamb Of God
Madball
Merauder
Most Precios Blood
Miozan
NJ Bloodline
Onfall
Out To Win
Poison The Well
Proud'z
Personal Vendetta
Ragmen
Ryker's
Retaliate
Shattered Realm
Sinister
Six Feet Ditch
Stampin'Ground
Sworn Enemy
Sworn Vengeance
Slumlords
Slapshot
Sick Of It All
Six Reasons To KIll
Suffokate
SubZero
Terror
Throwdown
The Killer
The Red Chord
Walls Of Jericho
...........................ima o6te.....
be az nego imah predvid ama qvno sum napra`il lapsus![]()
![]()
Някой тук да е казал, че Dimmu са единствената и най-стойностна блек метъл групаПървоначално написано от xcasey jonesx
![]()
![]()
Dimmu Borgir са на светлинни години над блек метъла.Затова сравнението ти е нелепо.
Иначе Nokturnal Mortum хич не са зле. Мн ме кефят на In the fire of wooden churches женските вокали.
izli6en spor se zaformq.dimmu borgir e grupa koqto zaslujava uvajenie,az im se radvam stra6no mnogo,vupreki 4e kato cqlo sum orientiran v drug stil,koito edva li ne ne dopuska slu6aneto na black metal.tva bi trqbvalo da govori dostatu4no.i specialno enthrone darkness triumphant i puritanical euphoric misantrophia sa brutalnite album4eta!
btw v data.bg ima mnogo qk koncert na DB.to4no 700mb mpg file.ne moga da se setq samo kude svireha na toq live ama na fail4eto si pi6e.
Хей, споко, нямам никакво намерение да споря с xcasey jonesx.....поредният troll.Само трябваше да му разясня някои неща.Повече нямам какво да му кажа по темата за Диму![]()
Ам тва дето казваш за концерта в датата - pls кажи името на файла или дай линк да му хвърля едно око!Аз имам няколко техни концерта ама точно този, ако съдя по размера на файла, го нямам.Я пак виж това да не е някоя част от DVD-то World Misanthropy?
Абе дали са над блек метъла според мен е спорен въпрос, това че са ДАЛЕЧ от блек метъла, обаче е факт. Не ща повече да ги обсъждаме тия Бургери.
п.с. Troll e доста яко обръщение, чувствам се по-блек от всякога!
dimuto ne e nikav black metal za menПървоначално написано от xcasey jonesx
![]()
Незнам, аз също не ги възприемам като блек. Dimmu са си Dimmu и тва е :P
ПС: Определение за troll за тези, които не знаят: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll![]()
Ако става дума за black SUMMONING - The Best просто ебаси яките неща дет имат тез хора иначе страшно се кефя на димму обаче последния им албум - новия стормбласт е ебасииии комерсиалното вече и...аве стария стормбласт е по як!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Covenant
секаф метал слушам ама най ме кефи нео-то :P
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти