- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
http://www.nuclearblast.de/band_show...ideo&artist=15
Sorgens Kammer - Del II , тегли се само с Flashget, иначе не става![]()
justinsfhc, наистина както каза ти, тези групи не представляват интерес за мене, за това не съм в състояние да изкажа компетентно мнение. Слушала съм само на Trivium една песен (Like light to the flies) и горе-долу ми хареса, но като цяло стилът не е мой тип![]()
Kaто човек слушал доста блек метъл бих казал че не съм чувал нещо по-яко от Khold.
Khold са много добри, тъкмо щях да питам дали някой ги е слушал. Харесват ми с това, че песните им звучат примитивно и сурово и в същото време има няква мелодия, която можеш да си я припяваш дори.Интересното при тях е, че се водят от новото поколение black metal групи, но всъщност музиката им е съвсем различна от тази на новите групи. Докато повечето от тях се опитват да копират старите си идоли(и се правят на tr00) или пък се насочват към симфоничния звук(което стана адски изтъркано), Khold си имат своя ниша и бих казала, че доста добре се справят.
Аааааааааааа.....копелетааа а.....хахах.....знаете ли от къде се връщам......мухахах!![]()
Ходих на концерта на Helloween!![]()
Ебати лудницата беше! Просто няма толкова як концерт! Тия пичове колко много време пяха просто не е истина! Супер жесток концерт направиха! Два пъти на бис ги викаха, абе просто беше такава лудница ама съм лекинко пияна, та друг път ше разправям! Хаахах
Парчетата, които пяха на "биса" си бяха от сетлиста...Иначе беше... оф, нямам думи и емотиконки да го опиша!
Saatana vittu perkele hate crew!
Е, к'во бе мацка, теб не те ли изкефи!Първоначално написано от Boot
Според мен концерта беше размазващ!
![]()
Страхотен си беше концерта, аз се разпльоках от кеф. Просто не исках да давам някфи определения, защото вчера, точно след концерта, нито едно не ми се струваше подходящо. Иначе беше..........(фуцк пак не ми идват подходящи определения) абе много се накефих азПървоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ми харесвам нео метъл, но слушам понякога и heavy
Ам.. Anorexia Nevrosa?? Би трябвало да ги слушате... Здрави са :P Симфоничен се водят...Или аз съм объркал нещо из сайта...
Ай, след 1-2 дена пускат неограничения нет и тегля на воля \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
E anorexia рулират от всякъде.Малко ми е странен факта че са французи.Тези добри хора французите а такава брутална музика да правят.
Anorexia-A doleful night in thelema.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
da pogovorim za jenite v taqmuzika![]()
![]()
Тая ше и праим тризнаци (първото е безплатно![]()
![]()
).
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
hah,druga pesen po4na mai da pee6...![]()
Само едни цици трябва да си направи че нещо са и дефицит и вече е готова да върти гюбеци. \/
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.