.
Отговор в тема
Страница 2 от 19 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 464

Тема: temata za metali

Определено съм ЗА...и за Металика и за Нирвана. "Nothing else matters" u "Smells like teen spirit" са две от най-преуспяващите парчета. Мисля, че всяка група си има такива де. "From the cradle to the enslave" също си е супер парче. Но при по-горните две..дори и заклетите неметъли значт за какво става дума. Съгласна съм, че Нирвана не го харесват...и че мразят комерса...те са го казвали не един път. Обаче нима не всеки знае коя е тази песен? Нима повечето не са запомнили групата с нея? ...Каквото и да става...тя си остава...най-известната им песен и най-преуспяла...а че Нирвана не харесват комерса и не е това целта им...тука съм съгласна.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Hey ima edno mnogo gotino par4e "Ressurection" no ne se seshtam na koi beshe ... nqkoi moje li da help !?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Hey ima edno mnogo gotino par4e "Ressurection" no ne se seshtam na koi beshe ... nqkoi moje li da help !?
    niamam ideia

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    niamam ideia
    Хммм и аз не се сещам...

Az puk slu6kam samo LP i LB

btw diesel girl4eto toia tvoia podpis e mnogo gotin mnogo me radva curt-cho tam a i kartinkata s kuklata izglejda mnogo mrachno mefi me mejdu drugoto KOI se kefi na Dani Filth ako se suberat hhorica shte napuskam malko negovi iaki snimki,az lichno go namiram mnogo sexy

Излъгах. Сетих се. На Venom e.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Излъгах. Сетих се. На Venom e.
    venom venom ama tuka to4no tva par4e ne mi go namira vyv www.warez.ru
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

btw diesel girl4eto toia tvoia podpis e mnogo gotin mnogo me radva curt-cho tam a i kartinkata s kuklata izglejda mnogo mrachno mefi me mejdu drugoto KOI se kefi na Dani Filth ako se suberat hhorica shte napuskam malko negovi iaki snimki,az lichno go namiram mnogo sexy
    Meрси. И аз много се кефя на Кърт. На тази и още една снимка е най ама най хубав излязъл според мен поне. А тази картинката от ляво супер много си ме кефи също. Неква мрачна е наистина. И твоя подпис е хубав. Туй момиче на него голяма симпатяга
    Що се отнася до Дани...пускай, пускай! Супер ще се радва. Хипер фенка съм му. И изобщо на групата. Имам им всички албуми и няма песен, която да не ме кефи. А Дани наистина е много секси. Признавам си! Жалко, че е женен, че и дъщеричка си има...(която м/у другото бях чела, че е кръстена в църква...възможно...ама и хипер странно...не мислите ли?)
    А за песента на Тедо. Албума се казва също както и песента и от 2000 година.

ae stiga tolkova

Хммм показва ми некви като рекламки...ама не и снимки

super stranno az vijdam vsichki snimki ama eto ti saita tam sa mnogo poveche az prosto slojih tia det nai mi haresvat http://www.angelfire.com/in2/Vampyres/images/dani

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Sam ... gotin podpis - ima 1 pi4 ot moq blok - beshe zaklet 4algar - sq go svetnah po vaprosa - ze da slusha i po-tejko dori ot men
    Admin-Coki:

hihihi svurshil si si rabotata az do sega ne sum prosvetliavala bila sum samo prosvetlena

ave vie kvo mislite za parcheto na Poduene Blus Bend-kucheto na krainia kvartal men mnogo me kefi ne e heavy ama texta e razbivasht mnogo me kefi tva parche
    i niamam poroda
    rodoslovno durvo
    no imam priroda
    i nabito oko
    ne stavam za izlojba
    pomiar ne nedaren
    dori i kotkite ne gi e mnogo strah ot men
    Az sum kuchetoooooo na krainia kvartaaaal lq lq lq lq lq

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Gotina e sq si q svalih BG METAL do sq ne bqh slushal
    Admin-Coki:

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    нещо май на флууд го обърнахте, но както и да е
    са видях една тема за Рамщайн, в която няколко човека казах че Рамщайн са комерс, което ме изуми....честно казано
    не мога да разбера как така ше са комерс, тва че са леки е факт, аз обаче от тях почнах да слушам метъл и минах вече към по тежко, но в тях няма нищо комерсялно подяволите. Тъпо е да мислите че са комерс защото се появяват по Мтв, мога да ви кажа че тука през уикенд има предаване за Нирвана и Металика, и съм сигурна че ако имаха нов албум и т.н. щяха да се появят и те. Обосновете се по някакъв начин
    а бтв кто ше кажете и за Static X не са никакъв метъл за мене ама пак ме кефят
    .

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Static X dori ne sam 4uval 4e svirat metal!Stranno!
    Admin-Coki:

AZ he rocks
    tedo, verno li nz za static?

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    AZ he rocks
    mmm daaaa mechta mi e edna strastna nosht s nego

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    нещо май на флууд го обърнахте, но както и да е
    са видях една тема за Рамщайн, в която няколко човека казах че Рамщайн са комерс, което ме изуми....честно казано
    не мога да разбера как така ше са комерс, тва че са леки е факт, аз обаче от тях почнах да слушам метъл и минах вече към по тежко, но в тях няма нищо комерсялно подяволите. Тъпо е да мислите че са комерс защото се появяват по Мтв, мога да ви кажа че тука през уикенд има предаване за Нирвана и Металика, и съм сигурна че ако имаха нов албум и т.н. щяха да се появят и те. Обосновете се по някакъв начин
    а бтв кто ше кажете и за Static X не са никакъв метъл за мене ама пак ме кефят
    .
    Static X gi biva me rammstein me drazniat a az imam loshia navik neshto kato ne mi haresva da go naricham komers izviniavam se!e che sme go oburnali na flood ta goliama rabota to i bez tva malko phora pishat v taia tema

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    K'vo vi puka 4e floodim!?!?!?Az sym KING OF THE FLOODERs shte vi poveda napred Flooder4eta moi.Ole stava 00:00 az nesam se pribral - a sym v 1 zala na 500 metra i pove4e ot nas i trqq da mina prez raionnoto.Btw ... kakvo shte kajete za Drowning pool?
    Admin-Coki:

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    AZ he rocks
    mmm daaaa mechta mi e edna strastna nosht s nego
    a bez grim ako go znae6 kuv sladur e...auu

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ahhhh Me4tiiiiiiii to i az iskam pri lady_bird v sofiq ama kvo da napravq ?
    Admin-Coki:

ahhhh Me4tiiiiiiii to i az iskam pri lady_bird v sofiq ama kvo da napravq ?
    i az iskam da zeme6 da spre6 da luje6 i da si vidi6 podpisa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си