.
Отговор в тема
Страница 3 от 19 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 464

Тема: temata za metali

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    ahhhh Me4tiiiiiiii to i az iskam pri lady_bird v sofiq ama kvo da napravq ?
    i az iskam da zeme6 da spre6 da luje6 i da si vidi6 podpisa
    ahum taka si e!!!amm da ama danito bez grim e daje oshte po sladuk :P

Guest
    опаа прибирам се и кво виждам темичка
    за метъла)
    дъщеричке на сатаната, влюбих се в тебе
    особено на първата снимка....суууупер яко
    изглеждаш!!!!не че не съм ти виждала снимки и преди
    ама тия са просто...върха
    p.p. e tfa ne beshe mnou za metula ama she
    se revanshiram...use6tam 4e dosta strani4ki she izpishem

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^
    опаа прибирам се и кво виждам темичка
    за метъла)
    дъщеричке на сатаната, влюбих се в тебе
    особено на първата снимка....суууупер яко
    изглеждаш!!!!не че не съм ти виждала снимки и преди
    ама тия са просто...върха
    p.p. e tfa ne beshe mnou za metula ama she
    se revanshiram...use6tam 4e dosta strani4ki she izpishem
    liubovta e spodelena moe milichko murderdoll-che

iuhuhu 3:30 i sum sam samichka v toia bezliuden forum i poneje sum super tujna shtoto si izplakah ochite po edin kreten toku shto shte vzeme da si poplacha i tuka malko

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    ahhhh Me4tiiiiiiii to i az iskam pri lady_bird v sofiq ama kvo da napravq ?
    i az iskam da zeme6 da spre6 da luje6 i da si vidi6 podpisa
    Shhhh q Mekiq!
    Neshto mai ne 4etesh mejdu redovete - kazah "me4tiiiiiiiiiiii" Tova e moq me4ta ... nqma kvo da si gledam podpisa - mnogo si mi e gotin daje.Pyrvo pomisli zashto sam go napisal tova - posle pi6i.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hiiii...dnes izbyagah ot u4ili6te za tva pi6a ami... mnoo got 4e ima nyakva temi4ka i za nas...4uvstvam se v svoi vodi (da ne kaja v sladka krav ) ta zna4i predi okolo sedmica popadnah _E taka slu4aino na edna grupi4ka- Sonata Arctica se kazvat... i naprao sam razcepila tonkolonite ot slu6ane prepora4vam vi gi are sas zdrave... i ne miataite mnogo 4e onya den si seknah pak vrata
    we'll die alone like a stone ^^

Guest
    оу да Соната имат една песничка Мери Лу
    се казва или нещо такова ей тфа си заслужава
    да се чуе...иначе като цяло не са в моя стил...
    ся слушкам Сепултура-Територи поздрафчи :P

Голям фен
    zdraveite,sladki metul4eta
    iskam da popitam ne6to: tuk ima li o6te nqkoi,koito da se kefi na queen i iron maiden? istinskiat rock
    obojavam gi tezi grupi! brat4eda me zapali po tqh...mnogo sa qki!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami queen i iron sa klasika pomnya 4e mi podariha parviya mi CD na queen kat byah na5 godinki...lubimata mi grupa byaha i o6te im znam tekstovete na izust
    Murderdoll^.... Sepultura Ruuulz... k?vo 6te kaje6 za Cradle ???

cdradle sa vurhovni ama az ot vechra vecherta sum zaciklila na bon jovi-always i po stoiano go vurtia

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Сега ше си кажете какво по дяволите прави THE_GANGSTA_GIRL в метъл темичка....е да вярно това не е моя стил, но има някои неща на които се кефя все пак. Обожавам HIM. По цял ден мога да седя и да ги слушам. Тяхните песни са ми на сърцето и са единствените, които могат да ми оправят настроението. Този Виле само като го видя и се разтапям! Та искам да питам какво мислите за тях и кои от вас им се кефят?

Az gi haresvam,raztapiat surceto,edno ot kum textove drugo ot kum muzika i treto che vokala e mnogo gotin,az lichno strashno mnogo gi haresvam mnogo mi haresva parcheto Join Me

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Az gi haresvam,raztapiat surceto,edno ot kum textove drugo ot kum muzika i treto che vokala e mnogo gotin,az lichno strashno mnogo gi haresvam mnogo mi haresva parcheto Join Me
    Напълно съм съгласна!
    Join me е най-страхотното парче! Никога не може да ми омръзне да го слушам. The funeral of hearts и Poison girl също ме побъркват от кеф, както и всички останали де!

Между другото наистина снимките ти са страхотни!

SA
    Guest
    Satanas_daughter..napravi me vpe4atlenie,4e nosi6 oburnat krust,no pentagramata ti e pravilna.Interesno mi e znae6 li izob6to kakvo ozna4avat te/izkliu4vam otgovori ot tipa"tova e znaka na dqvola",tova i baba mi go znae/.Po-dobre e ako niama6 predstava kakvo simvolizirat te da ne se ki4i6 naprazno s tiah.

P.S. vseki ima pravo da slu6a kakvato music-a iska/za razli4nite stilove metal govorq/ i e hubavo,4e i tuk ima takiva hora,koito se interesuvat ot tova-nqkoi poveche, drugi po-malko, ot postovete li4i, 4e edni 70-80% ot vas tuk opredeleno nqmat predstava kakvo naistina e metal,a da ne govorim za gothic-a,koito izglejda za vsi4ki predstavlqva osoben interes,no grupi kato him,nightwish i t.n. sa na svetlinni godini ot nego

P.S2. Satanas_daughter ni6to li4no kum teb,dori smeq da tvurdq,4e izglejda6 dosta prili4no i 4e opredeleno ima6 potencial da se razviva6 o6te.Ot drugi tvoi mneniq,razbrah,4e si na 15ako ne se luja/ili16/,koeto opravdava nekompetentnostta ti po nqkoi vuprosi,no ne se promenqi,a produljavai vse taka, vse pak ve4e sa malko horata kato teb,interesuva6ti se i cenq6ti hubavoto vuv va6eto pokolenie.
    fire_of_satan: teb moga samo da te pozdravq,ti si 4ovek,koito znae kakvo haresva,dori i tova da ne e samo metula,koeto ne vseki uspiava da napravi i si 4ovek otkril sebe si v muzikata i to znaeiki pri4inite za tova, a ne samo "tova mi haresva;tova ne mi haresva,komers e" i t.n.
    Za ostanalite,poseshtavashti tazi tema predpo4itam da ne govorq,tui kato mneniqta im govorqt sami za tqh, a i nai-malkoto pove4eto biha kazali,4e nqmam pravo da go pravq i zatova 6te se vuzdurja.

Izvinqvam se ako nqkoi se e po4uvstval obiden,vupreki tova produljavaite,radvam se,4e vse o6te ima hora kato vas.

Аз слушам всякакъв метал (без нео).
    Кефя се на Disturbed, HIM, Lacuna Coil, Nirvana(ммм, Кърт е мн сладък).
    Преди две-три години не я понасях тази музика, но изведнъж много почнах да й се радвам.

"Hominem te esse memento"

Цитирай Първоначално написано от SA
    Satanas_daughter..napravi me vpe4atlenie,4e nosi6 oburnat krust,no pentagramata ti e pravilna.Interesno mi e znae6 li izob6to kakvo ozna4avat te/izkliu4vam otgovori ot tipa"tova e znaka na dqvola",tova i baba mi go znae/.Po-dobre e ako niama6 predstava kakvo simvolizirat te da ne se ki4i6 naprazno s tiah.

P.S. vseki ima pravo da slu6a kakvato music-a iska/za razli4nite stilove metal govorq/ i e hubavo,4e i tuk ima takiva hora,koito se interesuvat ot tova-nqkoi poveche, drugi po-malko, ot postovete li4i, 4e edni 70-80% ot vas tuk opredeleno nqmat predstava kakvo naistina e metal,a da ne govorim za gothic-a,koito izglejda za vsi4ki predstavlqva osoben interes,no grupi kato him,nightwish i t.n. sa na svetlinni godini ot nego

P.S2. Satanas_daughter ni6to li4no kum teb,dori smeq da tvurdq,4e izglejda6 dosta prili4no i 4e opredeleno ima6 potencial da se razviva6 o6te.Ot drugi tvoi mneniq,razbrah,4e si na 15ako ne se luja/ili16/,koeto opravdava nekompetentnostta ti po nqkoi vuprosi,no ne se promenqi,a produljavai vse taka, vse pak ve4e sa malko horata kato teb,interesuva6ti se i cenq6ti hubavoto vuv va6eto pokolenie.
    fire_of_satan: teb moga samo da te pozdravq,ti si 4ovek,koito znae kakvo haresva,dori i tova da ne e samo metula,koeto ne vseki uspiava da napravi i si 4ovek otkril sebe si v muzikata i to znaeiki pri4inite za tova, a ne samo "tova mi haresva;tova ne mi haresva,komers e" i t.n.
    Za ostanalite,poseshtavashti tazi tema predpo4itam da ne govorq,tui kato mneniqta im govorqt sami za tqh, a i nai-malkoto pove4eto biha kazali,4e nqmam pravo da go pravq i zatova 6te se vuzdurja.

Izvinqvam se ako nqkoi se e po4uvstval obiden,vupreki tova produljavaite,radvam se,4e vse o6te ima hora kato vas.
    spored men e dobre che si dade mnenieto nikogo ne si obidil,hora sme vsichki si imat nedostatuci,ne moga da dam oprelenelieto shtoto e znak na diavola,naistina zvuchi banalno.ne sum se osuvurshenstvala oshte kato goth-ka naput sum,horata kazvat che s kakvito se zaberesh takuv stavash.az ne smiatam nightwish za gothic metal nito puk him.a krusta i pentagramata go nosia glavno shtoto vludiavaha gajeto mi,mi taka de da se radva chovekaBTW kak vidia che pentagramata e pravilna.na tia mini snimki?

Ayyyyyyy HIM супер много не ме кефят. Ама нз. Не ми харесват и тва си е. Всеки с вкуса си. А пък Rammstein чак комерс не бих ги нарекла. Аз започнах с тях и със SlipKnoT...My plague...е тва вече е комерсиална песничка, ама много ме изкефи, та така се зарибих. Иначе за Queen абсолютна класика...върха са. И последно време и аз съм зациклила с Бон Джови...не си единствена
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от SA
    apravi me vpe4atlenie,4e nosi6 oburnat krust,no pentagramata ti e pravilna.Interesno mi e znae6 li izob6to kakvo ozna4avat te/izkliu4vam otgovori ot tipa"tova e znaka na dqvola",tova i baba mi go znae/.
    Обърнатият кръст не беше ли един вид потъпкване на християнството и Бог? Ох, не мога да се сетя точно сега определението, но ако ти го знаеш, напиши го, моля те.

"Hominem te esse memento"

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ami poprincip black,heavy,gothik..
    kefq se na Scorpions,Deep Purple,HIM,Nightwish,Halloween,Prodigy,Marylin Manson,Rammstein(malko),........................

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Hard Rock only LED ZEPPELIN!!!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

hihihi te sa iaki,genialni sa!

Супер фен

:)

za men metalla e ne6to koeto me diga na kraka kara me da jiveq da se 4ustvam dobre da se 4ustvam prosto nepobedim tva e muzikata koqto ot napulno skapan moje da me digne na kraka za to4no 5 min purvoto momi4e det me sreza mnogo brutalno... to4no za 5 min q bqh zabravil samo si pusnah pesenta trash na korn i q zabravih i istrih ot du6ata si za 5 minuti nqma i tolkova togava razbrah kakva sila ima v taq muzika ot togava ve4e se zaslu6ah po silno v tva ne6to ot togava tursq malkite ne6ta v taq muzika e primerno koito q znae pesenta alone i break na korn e ami as otkrih 2 melodii v neq skriti osven glavnata prosto kat gi osuznah taka se bqh razbil 4e okolo 2-3 dena vurvqh po ulicata s fizionomiq na umrql 4ovek sled tva v pesenta right now pak na korn pak otkrih edna skrita melodiika si4kite pesni na korn sa psiharski slu6a6 gi i te prosto te zimat taka stana i s men edin den na 16.06.2002 sedq i gledam mm i po edno vreme puskat pesenta here to stay na korn i as togava taka se bqh ubil 4e sedq i maika mi me pobutva i as kat drogiran i otgovarqm sled 5 min ... i taka se po4na si4ko ne sum spal za da slu6am korn taka se bqh pristrastil edno vreme pla4eh sa ve4e ne pla4a edno vreme mrunkah sega ve4e ne mrunkam ami mislq kak da opravq si4ko v men se ispravi i prohodi abe imam pulen kontrol nad tqloto mi i nad umut mi ve4e po4ti ne 4ustvam bolka nikakva nito fizi4eska nito du6evna samo se radvam na jivota bez da mu se qdosvam mnogo !

ei tva e ! nai silnite metalli sa tezi koito imat kontrol nad sebe si i mogat sami da si pravqt 4ustvata ne v omraza ami v lubov!as li4no sum si pravil takuv eksperiment dali go moga tva i po4ti ve4e go vladeq vupreki 4e nqkoi nadali 6te mi povqrva !

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    m brao za tema!Az kato se zamislq nai si padam po KoRn-naprao sa taq musika otkrih sebe si
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

az na korn ne im se kefia mnogo imat niakoe drugo parche no ne sa mi v stila.
    Ave imam edin vupros za Dimmu Borgir kefiat me kato muzika i kato imij ama ne sum mnogo naisano s tiah ta tva narochno li e che dvama ot tiah sa s goli klavi i bradi katinari,dvama sa s dulgi rusi kosi i bradi i dvama s cherni dulgi kosi,tva sluchaino li e ili e ekstra taka?

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami to4no za Dimmu Borgir ni6to ne moga da komentiram ...az ot toya still samo Burzum, Cradle i o6te edna grupi4ka ima- Darkthrone...samo tyah sam imala vazmojnost da 4uya... no sega 6te si svalya ne6to i ot Dimmu.... treba da se raz6iryava horizonta =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си