.
Отговор в тема
Страница 4 от 19 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 464

Тема: temata za metali

i vse pak se nadiavam da iznikne niakoi fan na Dimmuuuuu i da mi kaje shto tia pichove sa takaaaa!!!!!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hihihih...tuk sammm....
    we'll die alone like a stone ^^

a poznavame li se,ia si dzakni za posledno lichnite pls!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    pak sme tuk dvete s bezsunie a... ami taka e... mortalkovcite spat- nie ne :P

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    pak sme tuk dvete s bezsunie a... ami taka e... mortalkovcite spat- nie ne :P
    ahahahaha Vimpires obichame noshtaaaaaa

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hihihihih....e sega 6te litna kam nyakoi heavy club are s men... otvori prozoreca4e 6te doida parvo do vas i ne iskam da ima problemi s prizimyavaneto... az kanya na bira !!!!

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    hihihihih....e sega 6te litna kam nyakoi heavy club are s men... otvori prozoreca4e 6te doida parvo do vas i ne iskam da ima problemi s prizimyavaneto... az kanya na bira !!!!
    gotovaaaaa summm slagam si pentagramata i otlitameee

Повече от фен
    Град
    Amityville
    бах тоз флууд...
    Боргир кат см мн изнервен ми дейстфат ина4е си слушам рап.Тфа м4е Шаграт(вокала) има адския глас просто напрао ми пълни душата.
    Satanas_daughter кат искаш да разбереш нещо за тях просто флез ф сайта им бе моме
    http://www.dimmu-borgir.com/

И метала кефи по някога ама Рапа си РУЛИРА !!!

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Опазил ме господ от метали като вас

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    za men metalla e ne6to koeto me diga na kraka kara me da jiveq da se 4ustvam dobre da se 4ustvam prosto nepobedim tva e muzikata koqto ot napulno skapan moje da me digne na kraka za to4no 5 min purvoto momi4e det me sreza mnogo brutalno... to4no za 5 min q bqh zabravil samo si pusnah pesenta trash na korn i q zabravih i istrih ot du6ata si za 5 minuti nqma i tolkova togava razbrah kakva sila ima v taq muzika ot togava ve4e se zaslu6ah po silno v tva ne6to ot togava tursq malkite ne6ta v taq muzika e primerno koito q znae pesenta alone i break na korn e ami as otkrih 2 melodii v neq skriti osven glavnata prosto kat gi osuznah taka se bqh razbil 4e okolo 2-3 dena vurvqh po ulicata s fizionomiq na umrql 4ovek sled tva v pesenta right now pak na korn pak otkrih edna skrita melodiika si4kite pesni na korn sa psiharski slu6a6 gi i te prosto te zimat taka stana i s men edin den na 16.06.2002 sedq i gledam mm i po edno vreme puskat pesenta here to stay na korn i as togava taka se bqh ubil 4e sedq i maika mi me pobutva i as kat drogiran i otgovarqm sled 5 min ... i taka se po4na si4ko ne sum spal za da slu6am korn taka se bqh pristrastil edno vreme pla4eh sa ve4e ne pla4a edno vreme mrunkah sega ve4e ne mrunkam ami mislq kak da opravq si4ko v men se ispravi i prohodi abe imam pulen kontrol nad tqloto mi i nad umut mi ve4e po4ti ne 4ustvam bolka nikakva nito fizi4eska nito du6evna samo se radvam na jivota bez da mu se qdosvam mnogo !

ei tva e ! nai silnite metalli sa tezi koito imat kontrol nad sebe si i mogat sami da si pravqt 4ustvata ne v omraza ami v lubov!as li4no sum si pravil takuv eksperiment dali go moga tva i po4ti ve4e go vladeq vupreki 4e nqkoi nadali 6te mi povqrva !

emi da ti kaja ne6to podobno e pri mene ..ne se 4uvstvam to4no taka po vsqko vreme ama po4ti vyv vsqka pesen na koqto i da e grupa(ama da e dobra naprimer HIM ili KoRn)i otkrivam mnogo melodii koito sqka6 govorqt na razli4ni ezici oba4e zaedno zvu4at dobre...

Am niakoi da e chuval za grupichkata Inkubus Sukkubus,strahothi gothici sa,super sa
    fakticheski imeto idva ot Inkub-demon muj koito se iaviava prez noshta na jeni do kuto spiat s cel sex
    a sukkub e sushtoto samo che jena demon
    Grupichkata e vurhovna preporuchvam ia na vsichki fenove na goth
    Io Pan spored men im e edno ot nai-iakite parcheta

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    известно време мина от както писах
    та прегледах какво сте писали, и както каза брат ми хахахаха "опазил ме господ от метъли като вас"
    в интерес на истината малко "малки" метълчета съм виждала които да са ориентирани като хората
    хехе и честно казано мноол се учудих че дъщерята на сатаната харесва ХИМ, ц ц докато стигнахме, почвам наистина да се чудя накъде е тръгнал тоя свят хехе, позволете ми да се изразя по следния начин. ХИМ за Бритни спиърс или чалгата в метъла. Те не са метъл, те са лов метъл което на мен лично адски смешно ми звучи. Ами лов- грамата (пентаграма ама като сърце) хахаха. Добре не отричам имат няколко хубави песни. Но са толкова нетипично лигави и бозави, че дори за рок не може да мине.
    А иначе за готик, мога да ви препоръчам Theater of Tragedy

Give me your best shot motherfucker!

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    та прегледах какво сте писали, и както каза брат ми хахахаха "опазил ме господ от метъли като вас"
    в интерес на истината малко "малки" метълчета съм виждала които да са ориентирани като хората
    хехе и честно казано мноол се учудих че дъщерята на сатаната харесва ХИМ, ц ц докато стигнахме, почвам наистина да се чудя накъде е тръгнал тоя свят хехе, позволете ми да се изразя по следния начин. ХИМ за Бритни спиърс или чалгата в метъла. Те не са метъл, те са лов метъл което на мен лично адски смешно ми звучи. Ами лов- грамата (пентаграма ама като сърце) хахаха. Добре не отричам имат няколко хубави песни. Но са толкова нетипично лигави и бозави, че дори за рок не може да мине.
    te sa gotini ama nameri si neshto ot sukkubus golemi satanisti sa kurtiat ot kum textove i vokalistkata ima angelski glas

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    te sa gotini ama nameri si neshto ot sukkubus golemi satanisti sa kurtiat ot kum textove i vokalistkata ima angelski glas
    Грешката ти според мене е че се опитваш всичко да определиш с точен стил и то по твойте разбирания...първото което е много малко неща си имат точен стил, който да спазват и да не криват от него ... не можеш да кажеш тоя е такъв а оня онакъв....една песен може и да може да се определи със стил ама нито аз нито ти нито форумците са хората които да го правят...първото защотото колкото и да ни се иска не разбираме толкова добре от музика второто което е изпълнителя има право да си определи музиката....и ако секи почне да определя всичко със стил по свойте разбирания ... никога ама НИКОГА няма да стигнете до едно решение....та така

Хммм и при мен мина време откакто за последен път писах... Що се отнася до Боргир, фенка съм им, да. Супер музика правят. За НIM си казах вече, че не ги харесват. Никога не съм ги и харесвала. А тва за стиловете, съгласна съм с Димо.
    А какво ще кажете за Shadows fall - What drives the week... За жалост това е единствената песничка, която съм слушала като се замисля.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Hmmm fire_of_satan haresa mi kak se izkaza za ... H.I.M.
    Horca kakvo shte kajete za Children Of Bodom?Tipi4no Black Metal-4e ... ot skoro gi slusham no pyk pri tova mi dopadat.nqkoi ako moje da me svetne pove4ko za tqh Nali me znaete - ne sym mnogo navytre po teq neshta.
    specialno edno sait-4e koito se nervi 4e nemoje da si nameri nqkoq druga mp3-ka --> http://ftlbg.com/Ivomaster1/download/mp3/
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Horca kakvo shte kajete za Children Of Bodom?Tipi4no Black Metal-4e ... ot skoro gi slusham no pyk pri tova mi dopadat.nqkoi ako moje da me svetne pove4ko za tqh Nali me znaete - ne sym mnogo navytre po teq neshta.
    specialno edno sait-4e koito se nervi 4e nemoje da si nameri nqkoq druga mp3-ka --> http://ftlbg.com/Ivomaster1/download/mp3/
    Сейтънс додър, сподели името си с мен, щото всеки път ако тряя ти
    пиша ника....ако не ми го кажеш ше измисля нещо кратко и лесно сама . Та това което исках да ти кажа е че тая групичка дето каза че била готик, на мене не ми звучи на готик. За мене готика тряя да те кара да се чувстваш някак си от друг свят....мене тва нещо не ми въздейства въобще.
    Тедо аз щА светна за Бодом, добре си се ориентирал....ъхъ бодъм са блек, обаче всъщност са по тежки от "типичния блек" както каза. Защото са си смесица от два основни стила според мен. Тва си е мое лично мнение разбира се, но те са с инструментал на блек и вокал на дед. Аз лично мноол мноол ги харесвам. Класика в жанра както се казва.
    Я са да ви запитам за Crematory. За мен също са ток. Особено по-старите им песни на немски....аз нещо не мога да им определя стила, но имат страшни вокали. Иначе са леки сравнително.

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    neshto pozamrq taq tema..burzo se iz4erpahte "metali"...

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Сейтънс додър, сподели името си с мен, щото всеки път ако тряя ти
    пиша ника....ако не ми го кажеш ше измисля нещо кратко и лесно сама . Та това което исках да ти кажа е че тая групичка дето каза че била готик, на мене не ми звучи на готик. За мене готика тряя да те кара да се чувстваш някак си от друг свят....мене тва нещо не ми въздейства въобще.
    Тедо аз щА светна за Бодом, добре си се ориентирал....ъхъ бодъм са блек, обаче всъщност са по тежки от "типичния блек" както каза. Защото са си смесица от два основни стила според мен. Тва си е мое лично мнение разбира се, но те са с инструментал на блек и вокал на дед. Аз лично мноол мноол ги харесвам. Класика в жанра както се казва.
    Я са да ви запитам за Crematory. За мен също са ток. Особено по-старите им песни на немски....аз нещо не мога да им определя стила, но имат страшни вокали. Иначе са леки сравнително.
    ammm...az 6te posporq s tova 4e Bodom sa Black....spored men sa si 4ist Heavy Metal s vokal4eta koito napodobqvat na Death..ama malko...az li4no sam im golqm fen....samo 4e ne mislq 4e vokala im e ot nai-spolu4livite... ne mi haresva kak vika....nai-dobriq vav vikaneto si ostava Shagrath..(dimmu borgir) i Burzum (zabraih mu imeto)....ta ina4e Bodom sa mnogo muzikalni i par4etat im se svirqt trudno.. (li4en opit :P )...za Crematory..hmmm...ami i te sa spored men nqkva stranna smesica mejdu Gothic i Death...no tva si e moe mnenie.....vttoriq im vokalist mnogo hubavo pee oba4e...mnogo me radva..:P
    Ina4e az slu6am vsi4ko..ama vsi4ko..samo trqbva da ima nqkvi za4enki na melodiq i stava.. ...na posledyk oba4e In Flames sa mi lubimi...kvo 6e kajite..a?

Guest
    bodom sa si black, ne sa nikuv heavy metal, hahaha

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Gorgoroth, Burzum, Mayhem, Dummu Borgir, Ancient tva e black ..puk i v Bodom nqma ni6to sataninsko

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    emi sega kato vi 4eta mneniyata za stilovete se se6tam 4e predi ba6 teya grupi4ki - Gorgoroth, Burzum, Mayhem, Dummu Borgir, Ancient, Cradle mi se struvaha napravo brutalni, death metal det mu se vika ama tva be6e kato po4nah da slu6am ne6to po-razli4no ot baladi na U2 ili Queen (11godi6na) sega kakto si padam po takava muzika napravo moga da gi nare4a- metal...zavisi si ot 4oveka...

da be kak moja da kaje6 bodom i heavy metal koito otiva kym death, nekak si heavy i death ne mi se vryzvat, dimmu borgir verno si pee dobre a burzuma ne me kefi tolkova, samo dunkelheit e mn dobra govoreiki za black metal vokali na men est si mi haresva toq na cradle, danito filth ama o6te po lubim mi e vokala na Siebenburgen sigurno nikoi ot vas ne gi znae, a tova e golqma gre6ka povqrvaite mi, syvsem spokoino mogat da se konkurirat i na cradle i na dimmu ako ima jelae6ti moga da im dam link kym albumite im, ka4val sym gi v internet s cel da gi razprostranqvam za6toto sa naistina mnogo dobri i si zaslujavat

Моля ви спрете още малко изкарахте Bodom dance музика...само едно ше кажа не е heаvy ... извинявам се ама между ManoWar, Hammerfall, Stratovarius примерно i Children of Bodom няма абсолютно нищо общо...не знам да плача ли да се смея ли ... както казах по горе и явно излезнах прав....никога няма да стигнете до едно решение за някоя група какъв стил е .... всеки знае повече от другия и всеки е по-наясно....спрете се хора става тъпо...запазете си мнението за себе си както права аз ... няма смисал просто...

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Моля ви спрете още малко изкарахте Bodom dance музика...само едно ше кажа не е heаvy ... извинявам се ама между ManoWar, Hammerfall, Stratovarius примерно i Children of Bodom няма абсолютно нищо общо...не знам да плача ли да се смея ли ... както казах по горе и явно излезнах прав....никога няма да стигнете до едно решение за някоя група какъв стил е .... всеки знае повече от другия и всеки е по-наясно....спрете се хора става тъпо...запазете си мнението за себе си както права аз ... няма смисал просто...
    ...prav si 4e vseki 6te si pee (kre6ti svoeto)...i vse pak...Bodom i black ..hahahha nqma takava kombinaciq..ole vzemete pro4etet ne6to za black-a we hora

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си