.
Отговор в тема
Страница 5 от 19 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 464

Тема: temata za metali

ti izob6to slu6al li si Bodom?!?!
    i tfa ti prili4a na heavy taka li!?!?
    No coment

hihihi tolkova vreme ne se poiavih i nakraia ste izkarali children of bodom za heavy...hihihihihi,oh koi go iztursi tfa veee???
    taia temichka neshto zamira aide eto vi edno vuprosche
    niakoi diskriminirval li vi e za tfa che ste metali?i kak se durjat s vas v daskalo zaradi muzikata vi???
    men sa me diskriminirvali mnogo naistina mnogo pti ama veche ne mi puka,a v daskalo mi vikat shterkata na satanata ot tam mi idva i nick-a podvikvat mi po koridorite ei Satan... a i daskalite ne sa mnogo drujeliubni kum men, s izliuchenie na daskala mi po frenski na nego ne mu prechat chernite drehi kaishi i taka natatuka

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    predi kato 4e li me diskriminiraha malko ama ne mi puka6 osobeno...sega puk ne 6toto razbraha 4e nqma se promenq a na daskalite ne im puka !E az ne go pokazwam mn de ama se pakm az sam si metyla na klasasa
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    No coment
    ..a ti black metal 4uvala li si ..noooo comment

...ina4e v daskalo nqma kak da me diskriminirat 6toto na men nemi li4i 4e sam metal....samo po tva s 4ip4etata na vrama.. ..ama ne za drugp ami 6toto tuka se hodi s uniforma na daskalo..mnoo shit

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami samo vednaj do sega se poma4iha da me diskriminirat...ama 6tot se praih na idiotka i iskah da se bazikna s bodygarda na edna suuuuper fashion diskoteka i rekoh da se namana vatre ama me fana za yakenceto, vdigname vava vazduha i me izhvarli kat mrasno kote napsuvah go i si prodaljih patya .. a v u4ili6te ne sa men diskriminirali vaob6te, 6toto kazvat 4e sam vdahvala respekt
    we'll die alone like a stone ^^

Guest
    Някой беше написал че Бодом са блек:

1998 - Something Wild - BLACK METAL
    1999 - Hatebreeder - BLACK METAL
    2001 - FOLLOW THE REAPER - MELODIC DEATH METAL
    2003 - HATE CREW DEATH ROW - MELODIC THRASH PUNK DEATH METAL
    2004 - TRASHED, LOST AND STRUNGOUT - THRASH PUNK METAL

Някой друг беше написал, че блека бил само сатанински.

Extol - christian black metal
    Orphaned Land (old albums) - jewsih black metal
    Immortal - просто блек метъл, без капчица сатанински елементи.

Тц тц тц колко сте зле...

Цитирай Първоначално написано от Pe666o
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    No coment
    ..a ti black metal 4uvala li si ..noooo comment

...ina4e v daskalo nqma kak da me diskriminirat 6toto na men nemi li4i 4e sam metal....samo po tva s 4ip4etata na vrama.. ..ama ne za drugp ami 6toto tuka se hodi s uniforma na daskalo..mnoo shit
    mi.. taka kato gledam mai pove4e sam slu6ala ot tebe..

Да дискриминират някой със слаба психика, на който му пука...Мен ми е минало през...че на някой не му харесвало каква музика слушам. пък и вече не се мъкна много с метълски нещица, че да ми личи. Дискриминация, че си има, има си...ама да се спасява...на който не му харесва, ей там е вратата...мога да си правя, каквото си искам...а това, че някой те дикриминира заради музиката, говори лошо за него, говори колко е ограничен и как гледа на нещата от една страна...демек да се спасява, не ми пука за него...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

tva kvo...ti li go kaza.....

are malko smqh vijte http://www.svalki.com/forum/index.ph...ndpost&p=35671
    nekvo interesno e i pe666o bodom kato ne sa black kakvo sa, i koi grupi spored tebe sa black 6tom bodom ne sa

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от bogicata
    nekvo interesno e i pe666o bodom kato ne sa black kakvo sa, i koi grupi spored tebe sa black 6tom bodom ne sa
    t'va si beshe napravo brutalno deto e v toq link METAL RULZ!!!!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    niakoi diskriminirval li vi e za tfa che ste metali?i kak se durjat s vas v daskalo zaradi muzikata vi???
    to4no zaradi muzikata mi ... stila mi na obli4ane i t.n. ...
    kogato se sybera s Friendovete ... i idem nqkade vseki ni gleda ... ujas ... ql sam boi zaradi tova 4e slusham metal ... v staroto mi daskalo klasnata razpravqshe 4e sam pil vodka i sam pushil JOINT (koeto hi4 ne e vqrno shtoto Joint ne sam probval ) po vreme na nein 4as. .. i za tova me izkliu4iha ... sq v tova daskalo seki me misli za narkoman (shtoto si mislqt 4e vsi4ki metali sa narkomani) ... kato vidqt nqkakva pentagrama ili obyrnat kryst na tetratkata mi ... ili nqkade na nqkoq moq vesht vsi4ko se razpishtqva - no na men NE mi puka!Tova sym az!
    stiga sporete za Children Of Bodom v e-net si go pishe eto vi link ... http://www.rockdetector.com/artist,1713.sm
    svirqt Speed metal & Death metal ... k'vo da sporim kato to si go pishe 4erno na bqlo.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ai widqhte li .aide sprete da sporite we4e
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Guest
    Темата е уж за метъли, а не видях досега нито един метъл...освен госта

Guest
    Бодом нямат нищо общо със спийд метъла.

Guest
    Добре, кажете кво мислите за последния албум на Trauma.

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от bogicata
    hahahahha..site-a e zabaven.. ...a ina4e za men Bodom svirqt heavy metal rifove s ditor6yn nastroen malko po basovo za po mo6ten zvuk...+ vokali koito napodobqvat na black metal vokali no ne sa tolkova silni ..v tqh ima prekaleno mnogo muzikanost za da se narekat black
    Black metal Gorgoroth, Borgir, Graveworm, Emperor, Ancient...i t.n v toq red na misli..

Nqkoi moje li da mi dade link za KoRn-Freak on a leash ili da mi q prati na meila pls... Mnogo mi trqbva

`cannibal`girl Eee misi mnogo macka Zlatna si

Добре, кажете кво мислите за последния албум на Trauma.
    az s trauma ne sum naiasno,no sum zabeliazala che niakoi hora deto se misliat za golemi metali mnogo obichat da reshavat che niakoi drugi ne sa metali,kak puk preceniavash koi sa doistoini da sa metali i koi ne???

Бахти! Тва тема за караници ли стана вече? Започна да се спори коя група какъв стил свири и пр., кой бил метъл и кой не. Брехх. Големи разбирачи всички. Както каза Димо, всеки си го възприема по различен начин и единствено този, който е направил музиката, може да каже какъв стил е. Та никой нещо не каза за Shadows fall - Waht drives the week, ама както и да е. Се тая явно. Все повече се убеждавам, че няма смисъл от нищо в тоя форум.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Raziasnenie za black metala
    po vuprosa za black metala toi e glavno svurzan s satanata
    fakticheski vsichko pochva ot niakude 1928 godina do 1979 togava izgriavat Rolling Stones,Led Zepelin(kato golemi rok grupi koito sushto za vuzpiavali satanata vupreki che niamat nishto obshto s blacka) i Widow-te sa bili purvite koito sa pravili jertvoprinushenia na scena.black metala se zarajda prez 1980-1989 togava izgriavat Venom,te sa ot anglia tri momcheta,vuzpiavashti satanata,s misulta che tova shte dovede do loshia imij prez 1982 godina izliza albuma im Black Metal i sled tova kogato stavalo duma za podzemen zvuk i mrachno ocharovanie vsichki zapochnali da kazvat "tova prilicha na black meta".Eto ti dokazatelstvo che black metala e daje otkrit ot hora vuzpiavashti satanata.posle se zarajdat Mercyful Fate te sa purvata grupa koiato kombinira murteshkia grim ekstemnoto show i satanizma.prez 1984 godina King Dimond zapochva da se razhojda s oburnat krust na cheloto i da razkazva navsiakude che e povlian ot satanistkata bibla na Anton Szandor LaVey(1930-1997).Prez sushtata godina 84 izgriavat prevlechenite teenove ot undergrounda Bathory(koi blacker ne gi znae) krusteni na ungarskata grafinia Erszbeth Bathory koiato e imala strannite higieni navici na se kupe v kruvta na sluginite i.-Prez 1990-1993 iznikva gadnoto otnoshnie kum curkvite i ubiistvata na iave..Cherno-belia grim,oburnatete krustove kurvishta po scenata,vuzpiavaneto na satanata,tejkite kitari i skorostrelnite barabani i samoto ime black metal-vsichki sustavni chasti sa izmisleni.Eto vijdash che black metala e otkrit ot satanisti i e vuzpiavan ot satanisti,pisha s dokazatelstva imena i godini iztochnika mi e pro rok,edno ot malkoto bg metak spisania,zaslujava si da mu viarvame,tfa che ima i hristianski black bandi e moje bi za da dokajat che za da si blacker ne e nujno da si satanist,no black metala i satanata vurviat ruka za ruka oshte ot otkritieto na tozi metal

Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Бахти! Тва тема за караници ли стана вече? Започна да се спори коя група какъв стил свири и пр., кой бил метъл и кой не. Брехх. Големи разбирачи всички. Както каза Димо, всеки си го възприема по различен начин и единствено този, който е направил музиката, може да каже какъв стил е. Та никой нещо не каза за Shadows fall - Waht drives the week, ама както и да е. Се тая явно. Все повече се убеждавам, че няма смисъл от нищо в тоя форум.
    oo neshtastnata mi tia, az shadows fall daje i ne sum gi chuvala kaji kvi sa ,raziasni mi gi malko!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си