- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
Мога да ти извадя 5 сайта и в 5-те ще пише различно нещо....Първоначално написано от tedo_davis
П.С. Ти си от жабите дето си знаят гьола...тъп момче с тъпи съученици![]()
Не съм казал, че блек метъла не е открит от сатанисти.Първоначално написано от Satanas_daughter
Казах, че не ВСИЧКИ блек метъл банди са сатанисти.
А и историята на блек метъла мисля че я знам много по-добре от теб, съдейки от поста ти, а и бтв ПРО-РОК е най-некомпетентното списание на българския пазар. Списание, което ще ми говори, че Korn били hardcore въобще не засужава четене.
Shadows Fall са една от най-яките групи на земята...и факта, че не ги знаете, просто говори зле за вас!
за мен лично най-якия им албум е THE ART OF BALANCE (2002)!
hubavo,ne sum nai-goliamata razbirachka,no i ne sum tolkova zadrustena,vse pak black bandite sa osnovno satanisti, ah spored teb v immortal niama nishto satanistko taka li???
pro-rok si gi biva v pisaneto nia niakoi statii,verno ne na vsichki no v niakoi opredeleno sa dobri.hubavo moje i da ima hristianski i drugi blackari no s purvia ti post edva li ne se izkaza che v black metala niama nishto satanistsko.a po vuprosa za raziasnenieto mi,beshe na bazata ne samo na pro rock,no vse pak niama da sedna da ipisha 4 stranici za black metala sled kato znam che veski si ima svoia versia i smiata che negovata e nai velikata.kakto i da e...
oh i az moga da ti kaja niakoi strahotni bandi koito moje i da ne si chuval i da ti kaja che sa vurhovni,ne mojem da znaem vsichki grupi prestavi si...Първоначално написано от Анонимко
ohhhh a az vinagi sum mislila che metalite triabva malko ili mnogo da se podkrepiat tui kato sme tolkova po razlichni ot ostanalite i malko li mnogo bi triabvalo da ni subere muzikata.A vie kvo prevurnahte temata v zaiajdania, i obidi kak drugite sa nikfi metali.metal si shtom muzikata ti haresva,uvajavash ia i viarvash v neia i vmesto da se podkrepim malko,obsujdaiki na spokoino,izslushvaiki drugite i proshtavaiki greshki kato tazi che bodom sa heavy...no neee vsichki znaem prekaleno mnogo i triabva da se pokajem( v tova otnoshenie moje bi i az) i da se zaiadem s drugite che sa nikfi metali...strashno sum razocharovana,az se otkazvam ot temata ako neshtata ne se podobriat malko ot malko...
Имортал имат 2 сатанински албума - Diabolical Fullmoon Mysticsm и Pure Holocaust, обаче след тези албуми в текстовете им остава само почита към природата, и в частност зимата! Няма текстове от сорта на "шъ изколим християнитеее, АВЕ САТАНА!". Просто възпяват природата, студа, зимата и тъмнината, което не значи че са сатанисти!
Първо на първо, аз не съм метъл, за това не ме интересуват приказките ти за тва как тряя се подкрепяте. А за Shadows Fall, просто ми е чудно как не си чувала, като са една от най-известните групи в момента и са в Century Media, надявам се че поне това име ти говори нещо.
dobre razbrahme 4e vsi4ki razbirate ot black metal..
ae stiga ste sporili!! kfi sa tiq bezmisleni mneniq?!
nqma smisal da sporite 6toto nikoi nqma da kaje 4e
drugiq e prav... basii ima nekolko 4oveka v toq forum
det uj slu6at nqkfa po svqsta muzika i te trqbva se izpokarat![]()
ARE DRUJTE SI MNENIQTA ZA SEBE SI, dea maika mu dea!!!!
Ами и аз това се опитах да кажа с предния си пост. Че го обърнахте на караница и заяжданка, ама явно не бях достатъчно ясна... А за Shadows fall госта си го каза. Наистина са велики. И стига каранци наистина...хипер тъпо е.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Някой кефи ли се на DIO.![]()
Dobre we kato te drazna shto ne si zatvorish ustata?Ne e nujno sled vsqko moe mnenie da me narejdash i da puskash postove sreshtu men!Първоначално написано от Momchenceto
Rainbow in the Dark slushal sam samo edna pesen na DIOInvisible ot albuma "HOLY DIVER" ... haresa mi
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Yooooo da vi se pohval...mai 6te hodq na Bloodstock![]()
![]()
..mnogo se kefq...vapreki 4e ne sa mnogo izvesnite bandi
![]()
Bravo BRavo radvam se za teb dano si prekarash got!Първоначално написано от Pe666o
bloodstock??
Оф, слушайте кво....темата е тема за метъли, което означава че спрямо
фактите, че всеки разбира метъла по свой собствен начин (нормално) значи пишат хора които мислят себе си за метъли, или за нещо такова поне, което означава че вски може да пише тука. И тия гости които мноол знаят, да не си отварят устата толкова мноол, едва ли има изобщо някои който може да каже точна история на метъла и кой какъв стил свири, защото теорий и мнения както ясно се вижда има много. Относно дискриманацията пък...не никога, аз никога не съм се и мъкнала мноол метълски, но ясно изразявам позицийте си когато мога, и повечето в даскалото или където и да било са наясно, но никога не са ме закачали, даже напротив.
п.п. Димо заглъхни, време е, няма вече човек във форума който да не знае че не харесваш Тедо.
Give me your best shot motherfucker!
i az ne sam 4ula za taq grupaПървоначално написано от Анонимко
![]()
kaji ne6to pove4e.. koga 6te svirqt.. kuf stil sa..
bla bla..
xaxaxaxa...Първоначално написано от `cannibal`girl
![]()
![]()
![]()
tva ne e grupa
www.bloodstockopenair.com
Satan-4e .... q me svetni koi e toq Dimo ?slu4aino da e "momchence"-to ?svetni me plzzzzzzz ?:PПървоначално написано от fire_of_satan
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ауч да не те настъпах по мазолчето....изфинявайПървоначално написано от tedo_davis
![]()
hmm q vijte tazi tabli4ka eto tuk, moje da vi orientira malko http://www.svalki.com/forum/index.ph...ndpost&p=34058
hm kvo drugo i az ne gi znaeh shadow falls vidqh gi pi4ovete oba4e mi prili4at malko tip korn, pone kato viziq, moje i da byrkam..... q da vidim kato obijdate horata koito ne znaqt "edna ot nai velikite bandi na sveta" znaete li edna druga ot nai nai velikite blek metyl bandi na sveta - Siebenburgen![]()
По-комплексарско мнение едва ли може да има...каза доста вярни неща по-надолу ама като цяло нямам думи .. пише с едни изречения от типа "вижтеме колко съм различна и готина и как не ми пука и колко разбирам от музика" извадила някфа картинка от metalbg.com и вече е много важна...като цяло чатка момичето няма си крива душата ама и че доста се превзема и изтъква...един истински разбирач на музика няма да тръгне да се обяснява на някфи лапетии кое какво било...тея дето най си траят те обикновенно се оказват най-правите...еми видях че тука се разнасят големи спорове за метъла ... аз лично слушам предимно блек и дет метъл ... обличам се както ми е кеф , даже си направих пиерсинг на устата , ама вече не нося обецата .. както и да е видях че има хора с много негативно отношение ... мога да кажа че донякъде са прави , защото повечето привърженици на този стил музика са някакви супер дебили , които си мислят че като слушат метъл , значи трябва да слушат само и единствено метъл , трябва да правят мизерии , да не се къпат , да пият като свине и тн ! аз лично също съм обръщала кръстове , носех най-различни пентаграми , но пък едва ли ще ида да подпаля някоя църква ей така за спорта ... повечето неща си зависят от характера на човека и до каква степен му е лабилна психиката ...
Абе изобщо всичко е една голяма смешка като почнете да се карате за музика....защо подяволите не си запазите мнението за себе си ... защо го натяквате на другите ше кажете "не го натяквам просто се изказвам" извинявай ама като напишеш 5 страници с обяснения как си прав а другите грешат си е чисто натякване, има разлика между просто казвам и натякване, не предположихте ли за момент че може да грешите и че някой друг е прав най-малкото...загубена кауза...до каде бяхте....Бодом са хеви ... следващия...
ami ako vsi4ki praveha kakto kazva6 "pazi si mnenieto za sebe si" togava izob6to nqma6e da ima forumi nali takaili pyk ne vlizai po forumi kato ne iska6 da si izkazva6 mnenieto
tuk sme za da obsydim, za da poglednem temata ot vsi4ki gledni to4ki, za tfa sa forumite, a ne da pazime mneniqta si za sebe si i vsi4ki da si myl4ime po razni temi
a za linka po gore deto go dadoh imah predvid tabli4kata.... na neq da obyrnete vnimanie
vsy6tnost nqma 4ak takova zna4enie taq tabli4ka s temata ama ne e lo6a
![]()
![]()
![]()
![]()
taaaa dokyde bqhme stignali.... aaa da.... bodom sa black! sledva6tiq......
същия...."милият" ми брат.Първоначално написано от tedo_davis
Тва надявам се че поне го знаеш![]()
Give me your best shot motherfucker!
:}}}}}} znaeh siПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Admin-Coki:
Някой слушал ли е Disturbed? На мен много ми допадат, особено песента Down with the sickness.
"Hominem te esse memento"