.
Отговор в тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 464

Тема: temata za metali

Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    Някой слушал ли е Disturbed? На мен много ми допадат, особено песента Down with the sickness.
    ami da disturbed sa mnogo mnogo dobri slu6am gi pove4e ot godina i vokala (david Draiman) ima super dobyr glas, na mene osobeno mnogo mi dopadat stupify, liberate no i mnogo drugi... bravo disturbed sa malko izvestni sym zabelqzal no opredeleno ne sa za ispuskane

Цитирай Първоначално написано от bogicata
    ami ako vsi4ki praveha kakto kazva6 "pazi si mnenieto za sebe si" togava izob6to nqma6e da ima forumi nali taka ili pyk ne vlizai po forumi kato ne iska6 da si izkazva6 mnenieto tuk sme za da obsydim, za da poglednem temata ot vsi4ki gledni to4ki, za tfa sa forumite, a ne da pazime mneniqta si za sebe si i vsi4ki da si myl4ime po razni temi a za linka po gore deto go dadoh imah predvid tabli4kata.... na neq da obyrnete vnimanie vsy6tnost nqma 4ak takova zna4enie taq tabli4ka s temata ama ne e lo6a taaaa dokyde bqhme stignali.... aaa da.... bodom sa black! sledva6tiq......
    Добре щи обясна като на малоумна щото явно съм останал неразбран.....да тфа е форум и всеки трябва да си изказва менението но аз не говора за форума а за темата...темата е за музика...хубаво....няколко човека си казаха мнението за музиката...хубаво....и след това се появиха няколко разбирача които почнаха да сопрят ... после другите да се обясняват ... идват и нови и нови хора всеки с различно мнение по въпроса...и аз отрпавям критиката си точно към тези хора..като виждат че преди това хората са се карали достатачно и не са стигнали до особен резултат да си казажт логическото "тази тема е обречена...различни хора различни интереси ралични мнения защо да казвам и аз нещо различно за енти път и да породя нови спорове като мога просто за този въпрос по изклучение да си замълча за добро" много е трудно....и аз имам мнение за музика...ма като виждам че всички ше се "изпоколят" просто си казах...по-добре едно мнение по-малко.....дано този път съм се изказал ясно....и не ми чети лекции кфо трябва и кфо не трябва да се прай във форум.....карайте си се бе дреме ми на пишката...явно само аз тука мисля логически и разумно...

аз като на малоумен ще обясна че не съм момиче ебаси дори на аватара ми съм си сложил моя снимка и пак ли не можете да разберете че не съм момиче, уф писна ми
    ми колкото до темата...............................

Аз не виждам аватар ... сори бели братко

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ae stiga de daite neshto po temata
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Само метъл, това е музиката !!
    какво да ви кажа друго по темата???

Слушам почти всякакъв вид метъл, само по-леките нещица не ги уважавам. Просот са ми лигави.

Ако ще е метъл, да е истински!!!!

Kfo vi e mneieto za Doro?ako izobshto niakoi ia e chuval...

Guest
    Доро Пеш...бездарна е.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ne me kefi osobeno.......stila nemi dopada
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

доро.... тия бяха някак готик, май един път им слушах песен по ММ ама не ми харесаха особено въпреки че водещия Наско доста ги похвали преди това

uaaaa napravo me depresirahte a az taka da se kefia na Doro...

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    hahaha az ne znam...ama tva avatar4e si go bqh haresal

Ако позволите ще върна темата малко в началото на вълна Нирвана. Според ваС те метъл ли изпълняват или грънч? Четох спорове на тази тема скоро и искам вашето компетентно мнение

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami, ako spokoino moje da se kaje , 4e metallica sa metal to nirvana sa po-skoro grunch... ama sya pak 6te doidat razbira4ite i 6te ima voina na interesite, tai 4e naprao me e strah da kaja ne6to podobno
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    az li4no ne znam kak zvu4i to4no grun4a...no vinagi sum znael (za6toto taka sym 4el i 4uval ) 4e Nirvana sa Grun4

Guest
    Не вие просто ме закопахте!!! Къф е тоя стил...ГРЪНЧ??!?!?!?
    Бахти тъпите злета дето сте! Казва се ГРЪНДЖ!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Гост ti ima6 problemi v semeistvoto...nali...nqma ni6to..sigurno ne si edinstveniq koito ne moje da govori normalno s horata..nali sa se6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    аз съм основно на balck и death
    най- омразния метъл ми е heavy- то и neo metal- a
    zashto puk da ne ti haresva heavy-tto kazvash mi che ne se kefish na klasici kato bon jovi i kiss motorhead king dimond???
    хахахахаха от кога Bon Jovi стана хеви?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Метълката
    Само метъл, това е музиката !!
    какво да ви кажа друго по темата???

Слушам почти всякакъв вид метъл, само по-леките нещица не ги уважавам. Просот са ми лигави.

Ако ще е метъл, да е истински!!!!
    лигави,лигави ама от там идва всичко

Guest
    И тия гости които мноол знаят, да не си отварят устата толкова мноол, едва ли има изобщо някои който може да каже точна история на метъла и кой какъв стил свири, защото теорий и мнения както ясно се вижда има много.

хах интересна позиция,мн жалко че не е потвърдена с факти..в случая явно не си достатъчно информирана,защото относно историята на метъла се се написали томове:>пък за стиловете...като не си сигурна в някои стил проверявай,така няма да изпадаш в неловки ситуаций

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bogicata
    hmm q vijte tazi tabli4ka eto tuk, moje da vi orientira malko http://www.svalki.com/forum/index.ph...ndpost&p=34058
    hm kvo drugo i az ne gi znaeh shadow falls vidqh gi pi4ovete oba4e mi prili4at malko tip korn, pone kato viziq, moje i da byrkam..... q da vidim kato obijdate horata koito ne znaqt "edna ot nai velikite bandi na sveta" znaete li edna druga ot nai nai velikite blek metyl bandi na sveta - Siebenburgen
    хаха това си беше подигравка,хубава шведска групичка:>аз съм много доволна от тях,меолодичния блек винаги ме е впечатлявал:>аз лично мога да се похваля че имам цялата дискография:>ами ти?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Бахти! Тва тема за караници ли стана вече? Започна да се спори коя група какъв стил свири и пр., кой бил метъл и кой не. Брехх. Големи разбирачи всички. Както каза Димо, всеки си го възприема по различен начин и единствено този, който е направил музиката, може да каже какъв стил е. Та никой нещо не каза за Shadows fall - Waht drives the week, ама както и да е. Се тая явно. Все повече се убеждавам, че няма смисъл от нищо в тоя форум.
    какво по-точно за тия американци??аз съм го слушала,но не съм им фенка,баща ми им е по-голям привърженик

Guest
    Баща ти значи разбира от музика.

Guest
    abe hora stiga ste se systezavali koi e naizustil pove4e ne6ta 6toto ste sram za metal-kulturata!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe hora stiga ste se systezavali koi e naizustil pove4e ne6ta 6toto ste sram za metal-kulturata!
    Umrq cigankata deto te hvaleshe,ta pochna sam a? :P
    I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си