- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- temata za metali
ami daПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
disturbed sa mnogo mnogo dobri
slu6am gi pove4e ot godina i vokala (david Draiman) ima super dobyr glas, na mene osobeno mnogo mi dopadat stupify, liberate
no i mnogo drugi... bravo disturbed sa malko izvestni sym zabelqzal no opredeleno ne sa za ispuskane
![]()
Добре щи обясна като на малоумна щото явно съм останал неразбран.....да тфа е форум и всеки трябва да си изказва менението но аз не говора за форума а за темата...темата е за музика...хубаво....няколко човека си казаха мнението за музиката...хубаво....и след това се появиха няколко разбирача които почнаха да сопрят ... после другите да се обясняват ... идват и нови и нови хора всеки с различно мнение по въпроса...и аз отрпавям критиката си точно към тези хора..като виждат че преди това хората са се карали достатачно и не са стигнали до особен резултат да си казажт логическото "тази тема е обречена...различни хора различни интереси ралични мнения защо да казвам и аз нещо различно за енти път и да породя нови спорове като мога просто за този въпрос по изклучение да си замълча за добро" много е трудно....и аз имам мнение за музика...ма като виждам че всички ше се "изпоколят" просто си казах...по-добре едно мнение по-малко.....дано този път съм се изказал ясно....и не ми чети лекции кфо трябва и кфо не трябва да се прай във форум.....карайте си се бе дреме ми на пишката...явно само аз тука мисля логически и разумно...Първоначално написано от bogicata
![]()
аз като на малоумен ще обясна че не съм момиче![]()
ебаси дори на аватара ми съм си сложил моя снимка и пак ли не можете да разберете че не съм момиче, уф писна ми
![]()
![]()
![]()
ми колкото до темата...............................
Аз не виждам аватар ... сори бели братко![]()
ae stiga de daite neshto po temata![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Само метъл, това е музиката !!
какво да ви кажа друго по темата???
Слушам почти всякакъв вид метъл, само по-леките нещица не ги уважавам. Просот са ми лигави.
Ако ще е метъл, да е истински!!!!![]()
Kfo vi e mneieto za Doro?ako izobshto niakoi ia e chuval...
Доро Пеш...бездарна е.
ne me kefi osobeno.......stila nemi dopada
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
доро.... тия бяха някак готик, май един път им слушах песен по ММ ама не ми харесаха особено въпреки че водещия Наско доста ги похвали преди това
uaaaa![]()
![]()
napravo me depresirahte a az taka da se kefia na Doro...
![]()
![]()
![]()
hahaha az ne znam...ama tva avatar4e si go bqh haresal![]()
![]()
![]()
![]()
Ако позволите ще върна темата малко в началото на вълна Нирвана. Според ваС те метъл ли изпълняват или грънч? Четох спорове на тази тема скоро и искам вашето компетентно мнение
ami, ako spokoino moje da se kaje , 4e metallica sa metalto nirvana sa po-skoro grunch... ama sya pak 6te doidat razbira4ite i 6te ima voina na interesite, tai 4e naprao me e strah da kaja ne6to podobno
![]()
we'll die alone like a stone ^^
az li4no ne znam kak zvu4i to4no grun4a...no vinagi sum znael (za6toto taka sym 4el i 4uval ) 4e Nirvana sa Grun4![]()
![]()
Не вие просто ме закопахте!!! Къф е тоя стил...ГРЪНЧ??!?!?!?
Бахти тъпите злета дето сте! Казва се ГРЪНДЖ!
Гост ti ima6 problemi v semeistvoto...nali...nqma ni6to..sigurno ne si edinstveniq koito ne moje da govori normalno s horata..nali sa se6![]()
![]()
![]()
хахахахаха от кога Bon Jovi стана хеви?Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
лигави,лигави ама от там идва всичкоПървоначално написано от Метълката
![]()
И тия гости които мноол знаят, да не си отварят устата толкова мноол, едва ли има изобщо някои който може да каже точна история на метъла и кой какъв стил свири, защото теорий и мнения както ясно се вижда има много.
хах интересна позиция,мн жалко че не е потвърдена с факти..в случая явно не си достатъчно информирана,защото относно историята на метъла се се написали томове:>пък за стиловете...като не си сигурна в някои стил проверявай,така няма да изпадаш в неловки ситуаций![]()
хаха това си беше подигравка,хубава шведска групичка:>аз съм много доволна от тях,меолодичния блек винаги ме е впечатлявал:>аз лично мога да се похваля че имам цялата дискография:>ами ти?Първоначално написано от bogicata
![]()
какво по-точно за тия американци??Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
аз съм го слушала,но не съм им фенка,баща ми им е по-голям привърженик
![]()
Баща ти значи разбира от музика.
abe hora stiga ste se systezavali koi e naizustil pove4e ne6ta 6toto ste sram za metal-kulturata!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Umrq cigankata deto te hvaleshe,ta pochna sam a? :P
I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...