.
Отговор в тема
Страница 8 от 19 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 464

Тема: temata za metali

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ohhhhhhhh vtrysna mi da vi slusham" gostenskite " gluposti.Awe hora q daite neshto da lafim tuka taq tema ne e za "nai govorqsht gost" za METYLI E!

nqkoi slushal li e "DRS" ? kakvo shte kajete za tqh ?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    ohhhhhhhh vtrysna mi da vi slusham" gostenskite " gluposti.Awe hora q daite neshto da lafim tuka taq tema ne e za "nai govorqsht gost" za METYLI E!

nqkoi slushal li e "DRS" ? kakvo shte kajete za tqh ?
    Ехехе точно диарес са мнооооого тежка жица Не бе Прости напушалки,ако питаш мене.Само Рагаскит 2 и Знак ми дай ме кефят,другите са зле...

Guest
    Абе NECRO, ILL BILL и MR.HYDE са хората! Истински GORE HIP-HOP!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе NECRO, ILL BILL и MR.HYDE са хората! Истински GORE HIP-HOP!
    ami taya temi4ka mai ne e za hip hop...
    we'll die alone like a stone ^^

Guest
    E, той последния албум на НЕКРО си е доста тежък. Като се има в предвид, че там гост участие имат величия като:

DAN LIKER (NUCLEAR ASSAULT)
    JAMEY JASTA (HATEBREED)
    AWAY (VOIVOD)
    SEAN MARTIN (HATEBREED)
    JOHN TARDY (OBITUARY)
    SID WILLSON (SLIPKNOT)
    TREVOR PERES (OBITUARY)
    DANNY DIABLO (SKARHEAD)

Имах предвид, че не понасям неща от типа на ЛП и ЛБ....Еле пък Хим..лелее. лов метъл...хахахаха. е не, няма такова животно.
    Метълът е музика, която се гради върху агресия, те ще ми правят лов метъл. Думи нямам колко са зле. Да не говорим за тъпата, ТЪПАТА та вдлъбната идея за сърце + пентаграма....
    А ЛП са твърде лекички и лагавки, но не това е основния проблем - НЕ НАМИРАМ ДРУГО ПОСЛЕНАНИЕ В ПЕСНИТЕ ИМ, ОСВЕН :
    Дайте ни още пари, че Джей Зи много пие.

Но комент.

Лонг лив на истинските творци!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Метълката
    Дайте ни още пари, че Джей Зи много пие.
    tova nai mi haresa
    btw da ti kaja .... ne samo HIM mi se struvat typi4ki ... e imat i gotini pesni ... kakvo shte kajesh za Bon JOvi ? V edno interviu koeto gledah negovo beshe kazal 4e negoviq stil na peene bil HAPPY METAL ....!?!?
    znaesh li zashto ? zashtoto na klipovete si ... se usmihval - t'va bilo glavnoto
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Хепи метъл, хахахахаха
    По тая логика следните групи творят в следните стилове:

Кредъл са мейк-ъп метъл
    Слейър са скери - метъл - Кери Кинг не прощава ....
    тъпотии.

А на Бон Джоуви все пак не може да се отрече , че са легенди. Можеи и да пускат разни бисери, но някой групи са вечни, независимо дали съм им фенка или не

Цитирай Първоначално написано от Метълката
    Хепи метъл, хахахахаха
    По тая логика следните групи творят в следните стилове:

Кредъл са мейк-ъп метъл
    Слейър са скери - метъл - Кери Кинг не прощава ....
    тъпотии.

А на Бон Джоуви все пак не може да се отрече , че са легенди. Можеи и да пускат разни бисери, но някой групи са вечни, независимо дали съм им фенка или не
    в интерес на истината има нещо такова като хепи метъл,понеже доста хора вече взеха да употребяват това наименование на стил в метъла,но аз не съм наясно за какво става въпрос,дори 1 група представител на тоя стил незнам
    I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...

Guest
    are pishete be

Guest
    ne6to mnogo burzo se iz4erpahte be,"metuli"

Град
    Hadji Dimitur Sofia
    Mmmmmmmmmmda to4no tova si misleh i 4e 6te namera v forum na teenove pa nedaisi boje i metali! S risk da obidq 2-3-4-5 i da ne pohvalq nikoi 6te izkaja mnenieto si!
    1vo - Pove4eto ot vas trebe ili da pro4etat malko knijki ili sait4eta(tam kakto vi e po udobno) za da se opitvat da opredelqt stilovete na grupite za koito govorqt(tipi4no za 6terkata na satanata)!!! Prosto ne opredelqite stilove osven ako ne ste 100% sigurni v tova koeto pi6ete!
    2ro - Molq neka razli4avame METAL grupite ot soft/hard rock/pop rock/ tam neo geo i si4kite bozi deto izlizat posledno vreme! Nito LP nito LB nito Korn nito HIM nito Jovi sa metal bandi! Da v osnoata na muzikata im ima kitari 4esto zvu4a6ti s rock rifove ma tva ne gi pravi metal!
    3to - 1 edinstven 4ovek v slu4aq ot jenski pol mi napravi vpe4atlenie 4e znae za kakvo govori i ob6to vzeto znae makar i nai izvestnite bandi(govorq za fire_of_satan)! Znae za kvo ide re4 samo deto otri4a heavy metala no sepak seki si ima vkus!
    4to - Hubavo evala 4e ste napravili tema za metali ama koi ot vas se 4uvstva metal?????? Osnovno se govori za bandi koito dori i negrata i 4algarite gi slu6at prosto za6toto za ne klasika ami neznam i az kakvo......
    Nirvana/JBJ/HIM/LP/LB e wtf po dqvolite!!!! kade gi slagate tiq bandi tuka v taq tema!!! Da ne govorime za Apocalyptica(moje da pravat coveri na metal bandi ama...)
    Ne iskam tova da izglejda kato kritika no 6tom 6e e tema za metal muzika neka govorime za METAL!!!
    I pak kazvam - - - - EVALA NA fire_of_satan
    Kill 'Em All

Нещо и ти ми звучиш объркано, или наричаш Бон Джови нова група?!
    Още, не знам защо си мислиш, че метълът обезателно трябва да е заровен в дълбока мъгла и ъндърграунд ,за да бъде ЯК.
    Това че да дени групи са по-популярни , говори достатъчно само по себе си. Или и ти си от тея странни типиве, които твърдят, че никой не оценява гения на еди-кой си, затва той има само едно демо записано??

Guest
    Духайте бе нещастници. Ако вие сте метъли, то аз трябва да ида до магазина да си купя най-яката примка и да се обеся. ХАБЕР СИ НЯМАТЕ ОТ МЕТЪЛ! Да го духате скапаняци такива! МОДЕРАТОРА ЩЕ ТИ ЕБА МАЙКАТА АКО МИ ИЗТРИЕШ ПОСТА!

Духайте бе нещастници. Ако вие сте метъли, то аз трябва да ида до магазина да си купя най-яката примка и да се обеся. ХАБЕР СИ НЯМАТЕ ОТ МЕТЪЛ! Да го духате скапаняци такива! МОДЕРАТОРА ЩЕ ТИ ЕБА МАЙКАТА АКО МИ ИЗТРИЕШ ПОСТА!
    eii 6ibanqk pisnlo mi e ot takiva kato tebe!! Ti 6e nikaje6 dali si imame
    haber ot metul ili ne ot takiva maloumni "гости" kato tebe mi ide da se grumna!!! are pone se registrirai i togava si izkazvai 6ibanite mneniq!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    haber ot metul ili ne ot takiva maloumni "гости" kato tebe mi ide da se grumna!!! are pone se registrirai i togava si izkazvai 6ibanite mneniq!
    ДА МИ ЛАПАШ ПАТКАТА БЕ АНАЛ' ГЪРЛ! КВО СИ МИ СЕДНАЛА ТУКА, А?
    ЕПА СЯ ДА ТИ Е ГАДНО НЯМА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ! ГАДНО ЛИ ТИ Е???
    ГАДНО ЛИ ТИ Е КУЧКО??? ОТИВАЙ ДА СЛУШАШ КОРН, ЛИМП БИЗКИТ И ПОДОБНИ "МЕТЪЛ" ГРУПИ!

Guest
    [quote]ot takiva maloumni "гости" kato tebe mi ide da se grumna!!! [/
    quote]
    АРЕ ГРЪМНИ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА!

Murderdoll^^
    Guest
    buahahahah ei duhai samo tfa moa ti kaja 6tot
    `cannibal`girl razbira ot metul baq poveche ot tebe
    i ako nekoi tuka slusha LP i LB tfa nai veroqtno si
    ti kompleksar4e malko

Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    ДА МИ ЛАПАШ ПАТКАТА БЕ АНАЛ' ГЪРЛ! КВО СИ МИ СЕДНАЛА ТУКА, А?
    ЕПА СЯ ДА ТИ Е ГАДНО НЯМА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ! ГАДНО ЛИ ТИ Е???
    ГАДНО ЛИ ТИ Е КУЧКО??? ОТИВАЙ ДА СЛУШАШ КОРН, ЛИМП БИЗКИТ И ПОДОБНИ "МЕТЪЛ" ГРУПИ!
    LAPAI SI Q SAM WE NE6TASTNIK!! ZNAE6 LI KOLKO MI E ZOR DA LI SI REGISTRIRAN ILI NE?!? I V DVATA SLU4AQ SI SU6TIQ BUKLUK! A TFA KFO SLU6AM NE TE BURKA, NO ZA RAZLIKA OT TEBE NE SLU6AM NEKFI BOZI,moje6 da si sigoren!! ДУХАЙ!!!

Guest
    СИГОРЕН СЪМ! СИГОРЕН СЪМ ЧЕ СИ ЕДНА МАЛКА ПИКЛА НА ОКОЛО 14 ГОДИНИ И МИ ГОВОРИШ ЗА МЕТЪЛ! ДА ТИ ЕБА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ДА ТИ ЕБА! ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КАТ ВАС! КАТО ГЛЕДАМ КАК ПИШЕШ МАЙ ОЩЕ СИ В ПЪРВИ КЛАС! КАЖИ КОЯ Е НАЙ-ТЕЖКАТА ЗА ТЕБЕ ГРУПА??? - НИРВАНА??!?!?! НЕ! ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ТЕЖКО ЗА ТЕБ! ЧАКАЙ ДА ПОМИСЛЯ - ЯВНО БОН ДЖОУВИ СА СУПЕР ТЕЖКИ ЗА ТЕБЕ КАТО ГЛЕДАМ! А И БТВ. АЗ НЕ МОГА ДА ДУХАМ, НО ТИ КАТО ГЛЕДАМ ВЕЧЕ СЕ СПРАВЯШ СУПЕР ЯКО. С ТВОИТЕ ПОСТОВЕ ТОКУ-ЩО МИ НАПРАВИ НАЙ-ЯКАТА ДУШЕВНА СВИРКА!

СИГОРЕН СЪМ! СИГОРЕН СЪМ ЧЕ СИ ЕДНА МАЛКА ПИКЛА НА ОКОЛО 14 ГОДИНИ И МИ ГОВОРИШ ЗА МЕТЪЛ! ДА ТИ ЕБА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ДА ТИ ЕБА! ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КАТ ВАС! КАТО ГЛЕДАМ КАК ПИШЕШ МАЙ ОЩЕ СИ В ПЪРВИ КЛАС! КАЖИ КОЯ Е НАЙ-ТЕЖКАТА ЗА ТЕБЕ ГРУПА??? - НИРВАНА??!?!?! НЕ! ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ТЕЖКО ЗА ТЕБ! ЧАКАЙ ДА ПОМИСЛЯ - ЯВНО БОН ДЖОУВИ СА СУПЕР ТЕЖКИ ЗА ТЕБЕ КАТО ГЛЕДАМ! А И БТВ. АЗ НЕ МОГА ДА ДУХАМ, НО ТИ КАТО ГЛЕДАМ ВЕЧЕ СЕ СПРАВЯШ СУПЕР ЯКО. С ТВОИТЕ ПОСТОВЕ ТОКУ-ЩО МИ НАПРАВИ НАЙ-ЯКАТА ДУШЕВНА СВИРКА!
    MI NE NA 15 SAM ELA MI EBI CELOTO SEMEISTVO, AMA SE SAMNQVAM 4E S TVOITE RAZMERI NEMA DA USPEE6! BTW AKO MI VIDI6 PODPISA I NICKA 6TE VIDI6 NA KFO SE KEFQ, NO SIGORNO DNESKA MAIKA TI E ZABRAILA DA TI PO4STI O4ILATA TA NE6TO NEMOA6 DA SKIF
    p.s. takiva kato tebe moa samo da gi sajalqvam
    p.s. ae begai legai dokat maikati ne e do6la pred pc-to da se samozadovolqva.. da da ti4kai.. spravq6 se 4udesno

Guest
    И ПО ДЯВОЛИТЕ ЩЕ МИ ГОВОРИШ ЧЕ СЛУШАМ БОЗИ! ОТКЪДЕ ЗНАЕШ КВО СЛУШАМ БЕ??? ГЛЕДАМ ТУРИЛА СИ ПОДПИС НА DEICIDE! И ТОВА БИЛО ЯКО! ТИЯ НЕ СТРУВАТ. ВОКАЛА ИМ Е ТЪП. ДЕРЕ СЕ ЗЛЕ. ЧУЙ I SHIT ON YOUR FACE ИЛИ FUNERAL RAPE! ТОГАВА ЕЛА И МИ ГОВОРИ ЗА МУЗИКА РАЗБРА ЛИ!!??! ДА ВИ ЕБА СИЧКИ ! И ДА И МОДЕРАТОРИТЕ СЪЩО!

Guest
    ДА ГО ДУХАШ. ПОЧНАЛА СИ ДА СЛУШАШ ТЕЖКА МУЗИКА ОТ ВЧЕРА И СИ СЕДНАЛА ДА МИ ГОВОРИШ! УМРИ! DEICIDE, БОЖЕЕЕЕ....

ТОГАВА ЕЛА И МИ ГОВОРИ ЗА МУЗИКА РАЗБРА ЛИ!!??!
    ELA I 6TI POGOVORA ZA MUZIKA BE ZADRUSTENQK!!!

ДА ГО ДУХАШ. ПОЧНАЛА СИ ДА СЛУШАШ ТЕЖКА МУЗИКА ОТ ВЧЕРА И СИ СЕДНАЛА ДА МИ ГОВОРИШ! УМРИ! DEICIDE, БОЖЕЕЕЕ....
    btw "госте" ti po tfa vreme ne trqbva li da si na rabota?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си