.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Град
    Norway, Норвегия, Варна

Забранена любов

Гледате ли българският сериал по нова тв, Забранена любов..харесва ли ви и какво мислите че ще се случи по нататък в сериала?

това е мнението ми
    Яжте моркови, да сте здрави!

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Цитирай Първоначално написано от morkofka

това е мнението ми
    да благодаря ти ...

Еми на мене не ми харесва много много...Добре е станал..но можеше и повече

gledam go i mi e mn int

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Поглеждам го някой път САМО защото георите са българи. Иначе актьорската игра е супер слаба и аматьорска на повечето. Особено онази русата...
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от bube7y
    gledam go i mi e mn int
    + 1

ми зяпам го когато няма кво да правя, но е тъп ;d историята е същата (некви не могат да се обичаат, бедно момче, богато момиче иии дрън дрън) като в тия латиноамериканските сериали

Обаче пък Филип е голям пич

Ооо аз участвам в този филм :P Щото съм най - яката. Накрая аз ще се оженя за всички и така ще свърши филма. А иначе преди това ще си загубя два пъти паметта си и ще се омъжа по три пъти за всеки от братята и сестрите си и ще разбера, че съм осиновена от баща си, който пък всъщност е брат на сестра ми от първия брак на майка й.

НАЙ- ЯКАТА!!!!!!

e,vqrno,4e govorqt nqkak izkustveno,ama kato se zamisli6,4e ot panti veka nqma filmi ''made in bulgaria'',si e pohvalno,4e horata se opitvat.na4aloto vinagi e nelepo.ako nqkoi mi kaje,4e na purvata si celuvka se e spravil blestq6to...6te mu se izsmeq!i s tova e taka,ako prodaljavat v sa6tiq duh,mojebi sled 10 godini 6te gledame nqkoi superski bg film. ta misalta mi e,4e filma e ok!!!
    DA BUDESH PRAV VAV VSICHKO-
    TOVA E SIGUREN BELEG ZA OGLUPQVANE!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    филма е много хубав

Вие добре ли сте уе..?

Много тЪпа БозА

I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе става. Като за БГ сериал е добре. Като няма какво да правя го гледам, но наистина има някои дето много преиграват, например тази Елица просто като почне с телешката учудена физиономия и направо ме влудява Иначе Филип и най-пич :P
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Аматьорска му работа, а манекенката е много зле с актьорската игра..

Обичам гооо Яко е и според мен е по-добър от "Хотел България" който Нова ТВ излъчи преди време :P

Град
    гр. Варна
    Актьорите не могат да играят добре.Сюжетът на филма е като всички останали, и все пак интересен за мен.Не мисля, че Забранена любов е най-подходящото заглавие за филма-те разследват убийство, говорят за бизнес, някой си търси родителите.За любов почти не става дума-е от време на време....и все пак Като цяло ми харесва.А актриса-най-добра е Анастасия Константинова :P
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Оо филма .. Ем като цяло ми е интересен и то много,нищо че сюжета е познат и изиграван хиляди пъти но все пак е сериал.. Ноо имам забележки към Елица Олелел боже не мога да я търпя (сигурно и аз много се вживявам) но много ме дразни това момиче.. дОкато се изкаже и филма свършва Такава й е ролята или тя самата е такава незнам,но адски противно поведение .. Най-добра актриса и за мен е Анастасия-много добре играе и влиза в ролята си (а Филип пък е страшен сладур ). Другите също ми допадат (без Елица ест. ).. Хубав си е серияла,нямам търпение да видя по-нататък какво следва :P
    btw попринцип сериали не гледам.Това епървия през целия ми живот ..

ами самия сюжет може да се каже че не е лош и го гледам филма,но много личи на актьорите че играят и са много изкуствени ,опитват се да се вживеят в ролята но се получава малко смешно

Винаги съм била скептично настроена към българското кино...и тази продукция само засили неприязъма ми. Актьорите са слаби. Това е факт. Играят изкуствено, сюжета е банален. Самата завръзка е тъпа.

гледам го,интересно ми е обаче актьорите понякога са ми мн смешни [/list]

Град
    en mi habitacion xD ...
    Пускам го от време на време и ще да е интересен .. обаче много изкуствено говорят тея актьори бе ... Елица мн зле - иначе не мога да кажа,че е грозна,ама докато си каже репликите филма минава ... има и дргуги дето мн ме нервят, по начина по който говорят,обаче не им знам имената ... Филипчо ест е дъ бест :P

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Хубавото е че замисълът е много добър и интригуващ , проблема е там че играта е доста слаба.След 5та 6та серия вече не ми прави впечатление ПРЕиграването

Бтв да споделя с вас какво наскоро открих.Чудех се аз от къде ми е позната сестрата на Явор и Филип(Марина най беше) и се оказа че тя е мацката от филма "Ти гониш" за СПИНа а и там накрая със Спенс се вижда и Нора ( на Крис сестра му ).Също видях и Валери в "Тя и Той" беше от техните приятели дето спечелиха от тотото и станаха милионери. (ама от новите серии на Тя и Той щото те ги смениха)
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Имаше таква тема,но кой знае колко страници назад е вече
    Иначе сериалчето на мен ми харесва.В началото актьорите преиграваха повечко,сега забелязвам,че се усъвършенстват
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на Blab
    Жанрът сапунка изисква определена емоционалност, с която един качествен театрален актьор преспокойно може да се справи. В телевизията изразителността на лицето е по-важна от жестикулацията, артикулацията винаги прави впечатление, разбира се.
    Пенко и Илияна са една добра извадка на добри актьори(особено Господинов), които се справят също толкова добре и на малкия екран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си