- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Забранена любов
Гледате ли българският сериал по нова тв, Забранена любов..харесва ли ви и какво мислите че ще се случи по нататък в сериала?
да благодаря ти ...Първоначално написано от morkofka
![]()
Еми на мене не ми харесва много много...Добре е станал..но можеше и повече![]()
![]()
Поглеждам го някой път САМО защото георите са българи. Иначе актьорската игра е супер слаба и аматьорска на повечето. Особено онази русата...
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
+ 1Първоначално написано от bube7y
![]()
![]()
![]()
ми зяпам го когато няма кво да правя, но е тъп ;d историята е същата (некви не могат да се обичаат, бедно момче, богато момиче иии дрън дрън) като в тия латиноамериканските сериали![]()
Ооо аз участвам в този филм :P Щото съм най - яката. Накрая аз ще се оженя за всички и така ще свърши филма. А иначе преди това ще си загубя два пъти паметта си и ще се омъжа по три пъти за всеки от братята и сестрите си и ще разбера, че съм осиновена от баща си, който пък всъщност е брат на сестра ми от първия брак на майка й.
НАЙ- ЯКАТА!!!!!!![]()
e,vqrno,4e govorqt nqkak izkustveno,ama kato se zamisli6,4e ot panti veka nqma filmi ''made in bulgaria'',si e pohvalno,4e horata se opitvat.na4aloto vinagi e nelepo.ako nqkoi mi kaje,4e na purvata si celuvka se e spravil blestq6to...6te mu se izsmeq!i s tova e taka,ako prodaljavat v sa6tiq duh,mojebi sled 10 godini 6te gledame nqkoi superski bg film. ta misalta mi e,4e filma e ok!!!
DA BUDESH PRAV VAV VSICHKO-
TOVA E SIGUREN BELEG ZA OGLUPQVANE!
Вие добре ли сте уе..?
Много тЪпа БозА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
Абе става. Като за БГ сериал е добре. Като няма какво да правя го гледам, но наистина има някои дето много преиграват, например тази Елица просто като почне с телешката учудена физиономия и направо ме влудяваИначе Филип и най-пич :P
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аматьорска му работа, а манекенката е много зле с актьорската игра..
Обичам гоооЯко е и според мен е по-добър от "Хотел България" който Нова ТВ излъчи преди време :P
Актьорите не могат да играят добре.Сюжетът на филма е като всички останали, и все пак интересен за мен.Не мисля, че Забранена любов е най-подходящото заглавие за филма-те разследват убийство, говорят за бизнес, някой си търси родителите.За любов почти не става дума-е от време на време....и все пакКато цяло ми харесва.А актриса-най-добра е Анастасия Константинова :P
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Оо филма .. Ем като цяло ми е интересен и то много,нищо че сюжета е познат и изиграван хиляди пъти но все пак е сериал.. Ноо имам забележки към Елица![]()
Олелел боже не мога да я търпя (сигурно и аз много се вживявам) но много ме дразни това момиче.. дОкато се изкаже и филма свършва
Такава й е ролята или тя самата е такава незнам,но адски противно поведение .. Най-добра актриса и за мен е Анастасия-много добре играе и влиза в ролята си (а Филип пък е страшен сладур
). Другите също ми допадат (без Елица ест. ).. Хубав си е серияла,нямам търпение да видя по-нататък какво следва :P
btw попринцип сериали не гледам.Това епървия през целия ми живот ..![]()
ами самия сюжет може да се каже че не е лош и го гледам филма,но много личи на актьорите че играят и са много изкуствени ,опитват се да се вживеят в ролята но се получава малко смешно
Винаги съм била скептично настроена към българското кино...и тази продукция само засили неприязъма ми. Актьорите са слаби. Това е факт. Играят изкуствено, сюжета е банален. Самата завръзка е тъпа.
гледам го,интересно ми е обаче актьорите понякога са ми мн смешни[/list]
Пускам го от време на време и ще да е интересен .. обаче много изкуствено говорят тея актьори бе ... Елица мн зле - иначе не мога да кажа,че е грозна,ама докато си каже репликите филма минава ... има и дргуги дето мн ме нервят, по начина по който говорят,обаче не им знам имената... Филипчо ест е дъ бест :P
![]()
Хубавото е че замисълът е много добър и интригуващ , проблема е там че играта е доста слаба.След 5та 6та серия вече не ми прави впечатление ПРЕиграването
Бтв да споделя с вас какво наскоро открих.Чудех се аз от къде ми е позната сестрата на Явор и Филип(Марина най беше) и се оказа че тя е мацката от филма "Ти гониш" за СПИНа а и там накрая със Спенс се вижда и Нора ( на Крис сестра му ).Също видях и Валери в "Тя и Той" беше от техните приятели дето спечелиха от тотото и станаха милионери.(ама от новите серии на Тя и Той щото те ги смениха)
![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Имаше таква тема,но кой знае колко страници назад е вече![]()
Иначе сериалчето на мен ми харесва.В началото актьорите преиграваха повечко,сега забелязвам,че се усъвършенстват![]()
Суетата.Моят любим грях.
Жанрът сапунка изисква определена емоционалност, с която един качествен театрален актьор преспокойно може да се справи. В телевизията изразителността на лицето е по-важна от жестикулацията, артикулацията винаги прави впечатление, разбира се.
Пенко и Илияна са една добра извадка на добри актьори(особено Господинов), които се справят също толкова добре и на малкия екран.