- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в София през ваканцията!
може и да успеешПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Първоначално написано от etrusca
Еми тогава да ходим заедном?
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
лол ще видим човека който го свалят 7 момичета...ех,че сме късметлийкиПървоначално написано от dj_mix_pro
![]()
![]()
а иначе-ок,ще взема фотоапарат![]()
IDVAM!!!
JIVOTA E GOTIN - IZJIVEI GO !!
ami zna4i nie s deathrow_rec_f (mai taka se pi6e6e) sigurno 6te doideme zaednoi kyde mislite da hodim, sigurno v nqkoe kafe nali, ma po dobre da izmislim ne6to po interesno a?
6te se opitam da doida,no ne obe6tavam!![]()
jiveq za obi4am!obi4am za da jiveq!
Ako az idvam i coki i ceco shte doidat s men :P
v takuv slu4ai idva6, i bez da mi vuzrazqva6Първоначално написано от Aia
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Да да да браво на Ая....нещо май се е вразумила...и ми е изтрила мнението да бравооо колко съвестно си вършим работата...още веднъж браво...
Махнахме голямата снимка от подписа и сложихме още по-голяма...Страхотна си миличка![]()
после Модераторите били равни с всчики ...
П.С. и аз ши дойда на срещата!!!!!!!
Аз мисля , че трябва предварително да решим къде ще ходим, тъй като все пак ще сме около 20 човека, което не е малко и да не стане така , че половин ден да обикаляме като мухи без глави да търсим подходящо заведение :P Та, някакви идеи? :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
mi ne znam koe zavedenie..
moje v tova,deto bqhme minalia put.. ama to tozi put nqma kak da se suberem 20 4oveka na edna masa![]()
6te bude po zle i ot minalia put![]()
moje ,ako iskate da otidem v Galaxy(do NDK e)da vrutnem bowling,bilqrd ne6to i posle da otidem na kafe ili i az nz mqtaite predlojenia nasam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
hmm nadqvam se i az da doida .. no ne zavisi ot men
a ot otva s kfi kinti 6te sam![]()
hm, mi hora za6to ne napravite edna rezervaciq v pizariq da re4emvqrno 4e e malko kysno ama tiq ne6ta se organizirat navreme
mene ako pitate vzimame si 5 kasi bira zasqdame v nqkoq gradinka i se napivame koi kakto si znae
ama edva li 6te ima mnogo naviti
zatova vi kazvam 4e edna naistina mnogo dobra oferta e predvaritelno da se rezervirat mesta v nqkoq pizariq
![]()
az predpo4itam kafe pred pizaria![]()
ne znam drugite na kakvo mnenia sa..
qvno pak 6te se motkame 30-40 min kato muhi bez glavi,dokato izmislim ili namerim nqkakvo kafene![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
тогава направо да дойдеме в някое кафе тука в дружба..те сички са празни аьххахьахаьх
![]()
..But why?...
ама разберете че трудно ще намерим кафе в което да отидем 20 човекапък и какво и е на пицарията? почти като кафето е, не е нужно да ядеме пици, може да пиеме бира да речем
или кола, но работата е там че в пицарията можем от рано да направим резервация и да не се чудим в последния момент къде да ходим и дали ще се съберем
а пък и план Б е мн добър
взимаме яко бира и се напиваме в близката градинка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edin vupros:1vi ne e li Velikden?az nqma da moga da doida-ne zaradi tva(moje bi malko i zaradi nego),no i poradi drugi pri4ini,ama ne mis e opisva.ok priqtno prekarvane i da si napravitre snimki i da mi gi pratite
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
zna445i minaliq pyt bqh tam oba4e minah pokraj horata koito se bqha widqli tammm
Немам Подпис...
яяя тфа вече ми харесфа като идеяПървоначално написано от bogicata
)))
hehehe mnogo se radvamПървоначално написано от Murderdoll^
moje da pusneme anketa i da go glasuvame
ama tfa 4ak na jivo
ina4e q kajete koi 6te nosti aparat vse pak
![]()
![]()
az mislq 4e moje i da vzema
и аз мога...Първоначално написано от bogicata
![]()
i AZ MOGASAMO4E ZAKVO NE MI PI6E6 ?
4a0 all
deeba!!!!!!!!!!!nema da idfam....
6to ne mi kazahte 4e 1 mai e velikden
f*ck f*ck!!!!sq trqq cql den da stoq s \nashte...
ako iskate mini-sreshta f ponedelnik)
![]()