Здравейте

Той е на 21, а аз съм на 16. Излизахме близо месец като приятели, но най накрая той намери сили да ми каже, че ме харесва и иска нещо повече от приятелство. Станахме УЖ официално гаджета. Но си говорихме преди това и той ми сподели, че разликата в годините го била леко притеснявала...нямал опит с толкова по-малки от него и не знае как точно да постъпи. Разбирам го и аз нямам опит като цяло- той изглежда голям мъж до мен и на мен малко или много ми е притеснено и даже неловко. И явно това е проблема заради които нещата не вървят..
Още преди като бяхме приятели излизахме всеки ден заедно, ходих в тях (той ме запозна с тяхните), идваше да ме взима от училище..но бяхме само приятели! А сега уж сме гаджета, а си е същото... Нищо по- различно не е. Е вярно, е че ходим официално от 1 седмица, но много рядко се случва той да се сети да ме целуне, да ме прегърне.. Сякаш пази някаква дистанция от мен, сякаш му е неудовно, неловко.. . А иначе не сме спряли да излизаме.. Но незнам защо така се получава. Пиши ми на skype, на телефона едни неща, а на живо е съвсем различно...сякаш се притеснява.
Защо така се получава? Дали защото ходим едва от седмица, или ?