- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Българско знаме?
Ако имате къде стои и колко е голямо?
Аз имам едно 140х90см на прозореца, едно малко по-голямо или по-малко (незнам точно) е навито на един прът зад вратата на стаята ми и едно над вратата което е 15х9см. А да и едно пак толкова малко зашито на камуфлажа.
Извинете ме, ако мислите, че тази тема не е за този раздел !!!
mi nqmam
![]()
Don't worry, be happy
da imam edno ... kym 2-2 metra v nas ... na stenata.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
нямам си..не ми и трябва
az imam nqkvo super ogromno...na 6iro4ina e golqmo po4ti kolkoto mene (1.75)pak na daljina e nqkvo ibasi dalgoto ne mi se misli prosto mn e golqmo
Ами аз нямам сложено някъде,но по принцип си има вкъщи ...Мисля,че няма лопо във всяки дом да има
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
imam edno malko v garderoba![]()
Ц...само на Ливърпул имам знаме на стената.
Имам на терасата см го закачил.Не см го мерил ама си е бая голямо.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
nqmam ....
v tazi 6ibana durjava seki sam re6ava na koi kakvo 6te dava ....
![]()
нямам![]()
имам..нямам си представа за размерите му,но е големичко![]()
emi bi trqbvalo da ima nqkade v nas![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
mi nqam
Любовта е най-висшата степен на омразата
Baba mi nameri ot nqkude edin plat za znamena i napravi edno zname. Baq e golqmo de, ama nz kolko to4no. I ne mislq, 4e razmera ima zna4enie de, vuprosa e da si go uvajava6. Nie na6to po praznici go izkarvame na prozoreca na terasata, 4e da se vijda ot ulicata.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Имам!На картата на БГ
Шегувам се...
За съжаление нямамИмам само на две малки флагчета от панаира си ги взех, пазя си ги
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
az imam,poneje sum v chujbina i mi e mnogo muchno za bg sum si zakachila edno ogromno bulgarsko zname ot vunshnata srana na prozoreca mi taka che vsichki da mi go gledat:P
abe i az mai nqmam...e dobre de nqmam![]()
ami az pak imam dvei dvete sa golemi4ki... baya- ednoto e 100cm 6iroko i 200 dalgo i sam si go slojila na stenata v moita staya- nad glavata mi, a pak drugoto e o6te po-golyamo i go slagame da visi na terasata po koleda, nova godina- do mart... i kogato ima ma4ove na bulgaria :P ... i az sam v 4ujbina za tva mnogo si ta4a darjavkata
no dori i v bg kato si byah imahme tradiciya da ni stoi edno golyamo i koprineno zname na terasata
...ne tryabva da si zabravyame korenite dori i na nyakoi hora da ne im haresva- Bulgari sme !
we'll die alone like a stone ^^
Imam go na PCto i himna imam, ako se broi![]()
Имам две знамена, сравнително големички, които обикновено развяваме с брат ми, като ходим по мачове.Иначе сме ги оставили в килера и само на 3-ти март ги закачаме на балкона.
"Hominem te esse memento"
Това ще се опитам да не го коментирамПървоначално написано от Murderdoll^
![]()
А иначе аз е повече от ясно, че имам!! Даже две!!![]()
Едното ми е на "Сите българи заедно"![]()