.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Тема: PUNK

izsulen s kecove
    Guest

PUNK

Iskam da znam kolko ot vas qko dynqt PUNK i mu se kefqt,kakto ako iskate spodelete kfi grupi slu6ate aiiii piece!!!

ami ppunka ne e losh az ne che sum mnogo naiasno de ama sex pistols kefiat

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Аз пък незнам какво е пънк. Незнам слушал ли съм...

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Punkut opredeleno e edno ot malkoto te4enia v muzikata, koito ne haresvam. Oba4e bravo na tebe, 4e si nameril ne6to koeto da te kefi, ami ne si kato pove4eto perni6ki pe4ki, deto kvoto im pusnat v diskoto i se kefqt bezumno.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    lek pynk - blink 184 ... sum 41 ... ei te tiq ...
    hmmm Ne 4e se kefq na pynk-a ... ama prili4am na neshto sredno mejdu Pynkar i REivyr (kogato ne sam v 4erno ) pyk i tiq moi shantavi pri4eski ... !!!
    ina4e me kefqt. --> :

btw pynkarite hodqt s edni dreshki ... malko OLD SCHOOL .Moje bi se seshtate onezi karirani 4erveni pantalon4eta ili poli (tipi4no pynkarskite) ... ... riza s 4erep4eta ili nqkakvi po-okylcani bluzki/qketa.Kubinki & 6antava pri4eska sa zydaljitelni.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    zabravih da dobavq - > 4uval sym 4e Avril Lavigne si e Pynk-4e ... no ne vqrvah - nqkoi moje li da me svetne?4e spored men tq si sviri 4ist ROCK!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    zabravih da dobavq - > 4uval sym 4e Avril Lavigne si e Pynk-4e ... no ne vqrvah - nqkoi moje li da me svetne?4e spored men tq si sviri 4ist ROCK!
    Хмм, да. И аз съм чувала, че свири пънк.

Преди бях запалена по този стил, ама нещо манията ми си отиде.

"Hominem te esse memento"

Guest
    avril nit e punk nit e rock a si e naprao pop
    ...po temata-az se kefa na punk shot nqkfa
    vesela muzi4ka takaa bati qkoto)staa za napivane:P~

....и те пак почнаха да спорят за музика...кое какво било... не разбрахте ли че колкото и да спорите до единство няма да стигнете...повечето от вас имат доста ограничен музикален запас .. не казвам че аз съм мноо светнат ама за разлика от някой не изразявам тъпи мнения...и пак простотиите на Дейвис ... Аврил била пънк...човеко като знаеш отговора и като знаеш че това което казваш ше прозвуч тъпо,смешно и нелепо защо го казваш...да се смее ли човек да плаче ли .... той бил между пънк и рейв....аха....интересно ... може би слушаш пънкав рейв...или рейвав пънк....не знам но на мен ми изглежда смешно като почнете да спорите за стилове музика...секи път едно и също ... всеки е права а останалите грешат и всеки знае по-добре от другия...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ami az sum si punkar4e poprincip no slu6am i metul...
    liubimite mi punk grypi sa:
    Good Charlotte,Simple plan,Blink 182,Linkin park(te poprincip ne sa punkari,no imat nqkoi takiva pesni naprimer One step closer)

TVYRDO AZ!!!
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Поп-пънка не е пънк!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me = Child Of Bodom \m/
    Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Niilo
    Поп-пънка не е пънк!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me = Child Of Bodom \m/
    em sygrajdanino pozdravqvam te togava s : Children Of Bodom - Bodom After Midnight ... sq si q pusnah.
    Admin-Coki:

Супер фен

:)

dam ima hubavi pesni osobeno na ska punk ... mu hahahaha teq sa prosto egati izrodite !

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Пънко мачка!!И най-вече Murderdolls,The Ramones,The Police
    П.С. Абе е_л_и_ц_а Линкин парк не са пънк и нито Уан Степ Клоузър,нито която и да е друга тяхна песен е пънк!!Моля ти се,недей така,че ще колабирам

Punk rock

Охх, нищо няма да казвам на никого, не сте виновни, че не знаете след като няма от къде. Не знам защо държите да наричате модерната нова генерация пънк. Модерен рок и това е, има различни елементи от различни стилове в нея, но това не я характеризира към тях
    A и Murderdolls като ги чух се уплаших :P по-скоро са като Слипнот, така че няматмясто при пънка

Иначе като най-основно се дели на 2 части пънк рокът (пънкът е друго нещо - той е политическо движение) oldschool и newschool.

Към Oldschool-а (например) - Ramones, Blondie , Sex Pistols, The Clash, Crass, UK Subs, Toy Dolls и още доста.
    Към Newschool-а (например, те биха могли сполучливо да се отнесат и към модерната рок генерация де) NoFX, Millencolin, H20(маи любимци), Rancid, Pennywise, Green Day, Blink 182, MXPX и още доста.
    You think you know me - but you just don't have an idea

Guest
    A и Murderdolls като ги чух се уплаших по-скоро са като Слипнот, така че няматмясто при пънка

Tc tc Murderdolls sa si smesica ot hardcore i punk !Kyde gi maha6 ot spisuka Murderdoll^ q da 4uq mnenie po vuprosa!

Guest
    Баш пънк са ще знаете...

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Linkin park(te poprincip ne sa punkari,no imat nqkoi takiva pesni naprimer One step closer)
    KUV PUNK, KVI 5 LEVA poprincip sum suglasna s teb, ama sq qko se izduni
    PUNK RULLZ! SEX PISTOLS RULLZ! THE RAMONES RULLZ! i nai ve4e...THE EXPLOITED RULLZ

Любовта е най-висшата степен на омразата

Пънкът си е чиста монета фе. Слушам само като се съберем с една компанийка...т.е. рядко. Падам си по по-депресиращи неща.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Guest
    охх щях да получа инфаркт като прочетох
    ки сте ги изписали тука....
    Мърдърдолс НЕ са пънк бе хораааа
    нито са като Слипкнот
    Murderdolls are tha best
    и НЕ СА ПЪНК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a da i LP sy6to ne sa punk i nikoga ne sa imali
    ni6to ob6to s punka
    Sex Pistols, Exploited, The Vibrators, Kokosha glava(ot BG grupite)
    ei tfa e punk...kfo obshto imat LP ili pyk Murderdolls

gotina muzika e.. a i horata koito slu6at takava muzika
    sa6to me kefqt (pone pove4eto de)

Фен
    Град
    sofia
    blink 184 [/color]
    Awwww neee kolko ste zle!!! abe kato ne otbirate ot nqkva muzika zashto vuobshte se probvate da davate mnenie??? momchence go kaza mn dobre! nai se draznq ot nqkvi 13-16 godishni lapeta deto chuli nqkva pesen i veche sa fenove na nqkuv si stil muzika ili nqkva grupa ili izpulnitel , a ne sa slushali neshta ot sorta na bon jovi - always! za kvo li vuobshte vlizam?? da se nerva samo..
    Your love is one in a million

Цитирай Първоначално написано от so mazy!
    blink 184 [/color]
    Awwww neee kolko ste zle!!! abe kato ne otbirate ot nqkva muzika zashto vuobshte se probvate da davate mnenie??? momchence go kaza mn dobre! nai se draznq ot nqkvi 13-16 godishni lapeta deto chuli nqkva pesen i veche sa fenove na nqkuv si stil muzika ili nqkva grupa ili izpulnitel , a ne sa slushali neshta ot sorta na bon jovi - always! za kvo li vuobshte vlizam?? da se nerva samo..
    Секи е по-наясно от другия всеки е по-светнат и знае най-добре кое какво и коя музика ТОЧНО какъв стил е да знаеш освен че е "много" важно да определиш стила на музиката и да убедиш всички че си прав е много "важно" да покажеш колко много рабираш и колко много знаеш за музиката....само аз ли си мисля че сичко е една голяма смешка? Дееба аз знам че не съм наясно по въпроса и че не разбирам и си го признавам и не ме е срам но за ралика от другите не се опитвам да изказвам мнение...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аз пък незнам какво е пънк. Незнам слушал ли съм...
    Хахахахаха
    да та имам във нацито!

Е да, малкия ти нацистки акъл не може да проумее, че вашия nazi oi и не само той, ами oi-я като цяло произлиза от пънка... хахахах
    Ама, че си глупак, тя главата ти е skrewd от толкоз много skrewdriver, които са смешни продажници.

HARDCORE PRIDE! X X X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си