A BE VIE MALOUMNI LI STE?!?!?! KFO SEKI SE PRAI 4E RAZBIRA..?
NAI MNOGO EDIN DVAMA 4OVEKA DA KAJAT NE6TO SMISLENO I
DRUGITE VEDNAGA PO4VAT DA SE IZTUKVAT KOLKO SA PRAVI I KAK DRUGITE NI6TO NE RAZBIRAT.. BASII OTIVAM SE GRUMNA NQKUDE..
p.s. v prednoto mi mnenie ne vi bqh pro4ela prostotiite![]()
1.Zadyljitelno 1 pynkar trqbva da ima KECOVE.ZADYLJITELNO.
2.Za mom4etata - samo edin gerdan na vrata.
3.Punkarite sa Anarhisti (koito ne znae znaka da mi vidi podpisa.Za anarhiq se govori v smisyl pravish kakvoto si iskash bez da ti puka.
4.Ne trqbva da si gnusliv - sqdash kadeto si iskash i pravish kakvoto si iskash.
5.Trqbvat Piyrsing-i
6.Ne e zadaljitelno - no 6antava pri4eska e dobre.
7. Trqbvat po-izsuleni dreshki (ne govorq da prili4at na rapyri).
8. zadyljitelno RANICA - nadraskana s kakvoto si iskash.
9..... ima i oshte no dryg pyt.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ok 6tom kazva6Първоначално написано от tedo_davis
me too se kefi na punka i slu6am nirvana,sex pistols,Blondie verno nqkude pro4etox i se podsetix 4e su6to me kefi,samo 4e pak nikude ne vidqx nqkoi da spomene Guns'n'Roses ?! pone mi se struva6e 4e te sa ot po izvestnite ili ne6to sum se oburkal i te ne sa punkari neznam....
Beat The Bastards!!!
Ц, Guns n' Roses = част от хард рок вълната в края на 80те.
Имат един кавър на The Damned - New Rose, ама си е във въпросно споменатия стил.
You think you know me - but you just don't have an idea
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH AHAHAHAHAHAHAHAH!Ne,az prosto nqaaaaaam dumi.Blink 182,punk?!Avril Lavigne,punk?!hahahah,ami LP?!na tva poslednoto umrqh ot smqh!Ami i poslednoto mnenie na Tado_Devis...Abe ei,samo vunshniqt ti vid li e ot zna4enie.Verno i toi ima zna4enie,daje golqmo,no ako ne se durjish kato punkar,i ne slu6a6 punk,ama se obli4ash taka,punk li shte si?!
Sex Pistols i Green Day naistina sa mn dobri.I naistina sa punk.No lubimci sa mi Kokosha Glava.![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
ne samo vynshniqt vid .... no ako slushash PUNK trqbva da izglejdash kato Punk.Az sym si punk-4e no ne 4ak tolkova otvyrdeno ... slusham Green day (koito sa lek punk) da ti kaja i Blink 182 sa punk - no samo nqkoi tqhni pesni.Първоначално написано от Resident_Evil_f
P.S. Kokosha Glava rulz - gledah edno klip-4e ... super qki4ko Pogo imashe))
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Не защитавам Tеdo_Devis, защото смятам, че не това е външният вид на пънкарите. Но определено, ако си истински пънк има значение как се обличаш, а не само какво мислиш, изповядваш като философия в живота и музиката, която слушаш.
Както вече казахме, пънкът е политическо движение. Като такова то цели да се отличава. Понеже е възникнало сред работническата класа във Великобритания през 70те на 20ти век, то свързва именно такива хора - недоволни от положението, в което живеят. Те имат характерен аутфит (който няма да описвам, ако се интересувате, не само ще се запознаете с историята, която разказвам накратко като причинно-следствена връзка, за да се аргументирам в мнението си, но ще разгледате и доста снимки), който има за цел да ги отличава от останалите и да ги свързва помежду им, за да са по-сплутени. Не случайно точно от това движение малко по-късно се разклоняват skinheads.
Колкото за "новите" надежди в пънк рок музиката, все още не мога да реша дали вярвам в тяхното съществуване или те са си чисто и просто модернистично течение в съвременния рок... Ще мисля по въпроса, а ви си се подигравайте взаимно щом ви харесва![]()
You think you know me - but you just don't have an idea
Sujalqvam, 4e 6te te razo4arovam, oba4e The Police opredeleno ne sa punk!!!Първоначално написано от FeitiCeiRa
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Пънкари=деградета.
Само в последно време кораджиите са по-зле и от пънковете.
чакай малко, умникоПървоначално написано от it's_not_me
нещо се пообърка малко...
пънка НЕ Е политическо движение.
пънка е просто СТИЛ МУЗИКА
това за което говориш, МУ ВИКАМЕ АНАРХИЗЪМ![]()
пънкар не е равно на анархист!!!
еййййй, баси разбирачите![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Усещате ли се кви простотии дрънкатеСеки гледа да покаже че знае повече от другия
![]()
baaa kolko temi za punk 6te pyskte e eee![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Аз харесвам тази музикаИ то много...
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Първоначално написано от DespaiR
E tfa be6e nai-smislenoto mnenie dosega.Respect
![]()
PuNk RuLeZzZ I naI VeChe The ExPlOiTeD RuLEZZZInaChe I bLiNk 182 , Millencolin , PeNnYwIsE , KoKosHa GLaVa , The OffsPrInG .. i Te KeFaT MaXiMaLnO
![]()
YoU LiEd To Me , YoU LiEd BeFoRe aNd NeXt TiMe YoU`LL Be OuT ThE dOoR .. PaCk YoUr BaGs AnD GeT To FuCk , YoU`LL NeVeR LiE To Me No MoRe !! -> ThE eXpLoiTeD RuLeZzZz ;]
ахахахахахахахаххахахахха хахахахахахаПървоначално написано от tedo_davis
не не не, ще падна от стола от смях
тедо, само да те светна
анархия е да си против всякакви политици и правителства и всякакви такива. да, горе долу да правиш каквото искаш, НО ДА ОТГОВАРЯШ САМ ЗА СЕБЕ СИ И ДА НЕ ВРЕДИШ НА ДРУГИТЕ! и БДУ анархията не е никфо беззаконие. абе що не прочетеш малко за анархията и тогава да говориш, а? ае плс не прави такива кухи изказвания
Любовта е най-висшата степен на омразата
PUNK IS DEAD, MAN!
Не, не, неПървоначално написано от exploitedteen
Г-н Експлоатиран Юноша...Пънкът наистина умря. FBI се погрижи за смъртта му. Цялата пънк сцена беше деградация и унищожение на младежта. Ние сложихме край на това
![]()
шибай се.Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Az ne slu6am samo punk, daje slu6am glavno metul, ama sum dostatu4no zapoznata. Ne6to mn me burkat s punkarka, ama tva go pravqt samo teq nrezapoznatite sladuri... Ako punka umre, tva e 6toto Blink 182, Avril Lavigne, Simple Plan (mama mu stara, tva puk kak re6ihte, 4e e punk ne moga da razbera!), Green Day i poziorite kato vas sa go ubili! Takiva vsevuzmojni shits pro4etoh, 4e nakraq za malko da padna ot stola ot smah- glavno pri4astta za mo6tnite punkari LP (!?!?). Fenovete na gorespomenatite grupi nema da e zle da 4uqt malko The Ramones, Sex Pistols, Exploited... Abe nema da gi izbroqvam. Teq deto ne ste gi 4uvali! I az se kefq na Koko6a Glava.
P.S.: Lili Ivanova Rulzzzz! Tva e nay- divata punkarka.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
да бе, мнооо ясно, че слушаш яко пънк и не можеш да кажеш нито една групаПървоначално написано от lina15
/освен може би тия, които са повторени 528958925932 път като exploited; ramones; sex pistols; верно е че тфа са групите, дето цепят паркета, но нещо не виждам да се споменават rancid, bad religion, casualties......които също са доста добри разбира се, и misfits яко къртят...../
а, и как се обличат пънкарите ? с кецове може би ..?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не с кецове пънкарите се обличат зле!Първоначално написано от chupacabra:)
Death gotta be easy, 'cause life is hard
пънк обличането си е истинско изкуство!
ти нищо не разбираш от изкуство!!!![]()