.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Ivo_fenka
    Guest

Kakvo e stanalo sus Star academi

abe hora tozi ponedelnik ima6e koncert na star academy,ama dakato pee6e moq liubimec ivo mi spqrqha televiziqta.KAKVO E NAPRAVIL 4E VSI4KI GO OBSUJDAHA?!!kakvo tolkova se e izlojil

Голям фен
    Град
    DreamLand
    mi nalli imashe nominacii za koi da izgonqt i toi e ediniq ot nominiranite pyk kvo to4no e napravil nz :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi ne pomnq to4no kakvo kazaha,ama kazaha,4e e peel mnogo fal6ivo,burkal tonalnostite(ili ne6to ot tozi sort )
    4e se e izlojil,ne e izpql pesenta ,taka kakto trqbva i mai e tova b ob6ti linii ...
    jalko,4e e nominiran,dano izlezne drugata .. 4e mi e mnogo antipati4na
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мисля,че малко е объркал текста.
    Темата за Star Academy!!!! : http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=8599

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Макар да има тема за Стар Академи аз ще пиша тук, защото тук се разисква нещо, а там темата позамря (все пак ще е по-добре да се пише само в една тема де). Продуцентите са си направили много добре сметката - номинират се един атрактивен и двама неатрактивни, за да може който и да спасят талантите един от антитата да е в номинациите. В случая за жалост това ще е моята съгражданка Аксиния, която не е най-атрактивната, но ако не друго е най-умната (поне от това, което съм гледал). А на идея даже си нямате тая Клавдия колко е проста и колко е анти. Въобще моята фаворитка отпада още в самото начало, но това е положението.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^TeguTo^
    Темата за Star Academy!!!! : http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=8599
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си