.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Дрехите

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre

Дрехите

Какво ще кажете? Кои са марките дрехи, които харесвате да обличате? Марката има ли значение?
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Град
    BG , plovdiv
    Markata nqma znachenie :P po vajno e da ti e udobno0 e i da e ModErno za nqkoi :P
    Za sveta moje da si prosto edin chovek,no za edin chovek moje da si celiqt svqt!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxaxa....ami naposledak sam stanala mnogo kaprizna i si kupuvam samo ot opredelni marki kato sabotage,terranova,kookai,kenvelo,enita i mango nai ve4e....ne hodq po drugi magazini za da si haresvam 6toto vsi4kite drehi mi izglejdat super ednakvo a az obi4am da sam razli4na.....

Супер фен
    Град
    sofia
    to v bulgariq ako ima ne6to originalno hahahaaaaaaa , kvoto ima na ilienci tva go ima i v teranova i v sisley, vsi4ko si e 1 dol drenki bokluk, i mnogo qsno 4e ne durja na marka kvoto mi haresva tva si vzimam

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Za men markata ne e vajna stiga da se xaresvam i da mi stoi dobre. Samo za kecovete si imam opredeleni predpo4itaniq kato vans
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Po drehite posre6tat po uma izpra6tat

I men me kefqt qki dre6ki ama kat sam prost ko nqma da mi pomognat edin priqtel si zima ot pazara ama pi4a e mn to4en i umen tai 4e ko mi razpraqte za drei koito kakvato vazmojnost ima tva si zima
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

[bebo]
    Guest

i za men e taka :)

poprincip ...i az sam na tfa mnenie 4e ..drehata ne e nujno da e ot nqkoi markov magazin..vajnoto e ti da q nosi6 i da ti haresva da e udobna.. i nai vajnoto e da e v krak s modata...vijdala sam dori i po hubavi drehi po obiknovenite magazini otkolkoto po markoite... ...taka 4e ...stiga da te kefi vsi4ki drehi ..sa super

Не си купувам дрехи от Витошка или Пиротска всеки случай....щото майка ми и баща ми не работят само за мен. Купувам си дрехи от магазини с що годе прилични цени....щото качеството е едно и също...дето Илиянци там и Витошка...
    Марката изобщо не я гледам...щом ме кефи дрешката си я взимам....за мене всички марки са еднкви...
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Повече от фен
    Важното е дрешките да стоят добреИначе съм се оръсвал и доста кинти за нещо по-яко ама аз си падам леко олигофрен(лекаря каза така).Обаче иначе си е гъзария да се носиш с маркови кецове))Ся сбирам пари за Globe и дано успея си ги зема

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Devilkin
    Не си купувам дрехи от Витошка или Пиротска всеки случай....щото майка ми и баща ми не работят само за мен. Купувам си дрехи от магазини с що годе прилични цени....щото качеството е едно и също...дето Илиянци там и Витошка...
    Марката изобщо не я гледам...щом ме кефи дрешката си я взимам....за мене всички марки са еднкви...
    Примера според мен не беше точен, защото на Пиротска цените са приемливи ( на Витошка е друг въпрос де). Аз, дето съм от Свищов идвам в София специално да си купувам дрехи и купувам точно от Пиротска, точно, защото цените са същите като в Свищов, но с тази разлика, че има по-голямо разнообразие. Сега например до 2-3 седмици пак ще съм на София за дрехи и сестра ми ще ме води точно на Пиротска да пазарувам (е ще я накарам и на Витошка да отидем да си купя очила, че напоследък това ми станало фикс идея).
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi az obicham da nosq markovi drehi ili ako ne markovi to pone po skapi4ki taka a ne nqkvi evtini boklutziNai lubimite mi marki sa Miss Sixty..Terranova..Benetton i o6te mnogo drugi

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Много пъти съм чувала, че цената отговаря на качеството? Не е ли така?
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    moj ei da otgovarqt ama o6te ne sam na mnenie 4e 6te si kupq potni4e za 300lv

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    hm,za mene markata nqma zna4enie,stiga ne6to da mi haresa
    no naskoro sam nablegnala stra6no mnogo na Terranova ...

no po princip kato si haresam ne6to sladko si go vzimam,ne me ebe markata
    markovo ili ne,kefi li me,vzimam go
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    mi az obicham da nosq markovi drehi ili ako ne markovi to pone po skapi4ki taka a ne nqkvi evtini boklutziNai lubimite mi marki sa Miss Sixty..Terranova..Benetton i o6te mnogo drugi
    Мале, мале, по-полека моме, че ще разориш мама и тате.
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    markata nqma golqmo zna4enie za men! vajnoto e da mi haresva i da mi e udobno.. (:
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Голям фен
    Mi vajnoto e neshto da mi haresva i nqma zna4enie kakva marka e!Oba4e nqma da si krivq dushata mnogo si padam po markovi neshta!Vse pak ka4estvoto si e drugo!Oba4e koftito e 4e markovite neshta sa mnogo skupi!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    na men syakvi drehi mi stoyat dobre hahahaha...bez zna4enie kakvi sa
    we'll die alone like a stone ^^

izsulen s kecove
    Guest
    Mi men me kefqt predimno skaterskite marki imat super qki dre6ki da sa po 6irok4iki de :]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Много пъти съм чувала, че цената отговаря на качеството? Не е ли така?
    Taka e

ave ko ste se zarebili s taz typata terranova !???
    liubimiq mi magazin e stones&tiffany , za6toto drehite ne sa skypi, oba4e ne sa kato ot dr magazini... nz , prosto ma kefi
    a ina4e ako imah pari!!!!!! - samo markovi drehi 6tqh da si kupuvam. samo!
    ne 4e sa po-ka4estveni - gluposti, prosto sym... bolen mozyk na taq tema

Най-разнообразни, най-често D&G и Diesel, но разбира се не са маркови Марката до някъде е важна за качеството, но в БГ няма много маркови дрехи, така че...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Za men markata ima zna4enie, 6toto vsqka marka si ima svoq linia, koqto izgrajda opredelen stil. A kato ima opredelen stil, koito ti dopada, zna4i i markata ti dopada. Az nai haresvam Kenvelo. No ako si namerq drehi, koito da mi stoqt dobre ida sa v stila mi, nezavisimo ot marka ili cena gi kupuvam.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi 4estn0 da vi kaja mama kat0 ima pari 6t0 da ne se vyzp0lzvam? ?? P0 princip predp04itam drehite k0it0 si kupuvam da sa mark0fi! 0ba4e imam i drug kapriz! Da imat sam0 edna br0ika m0i n0mer! K0et0 6te re4e 4e predp04itam nqkfi dizainerski magazini kadet0 si4k0 e p0 edini4n0! Sy6t0 me kefqt Enita i Elina , Terran0va , T0m Tayl0r (edinstveniq mark0v magazin v stz 0sven t0q na Addidas!) Sisley, United Colors of Beneton sy6t0 mn0g0 uvajavam! I sqkfi drehi k0it0 sa 0t drug grad! haha p0 princip kat0 6te si kupuvam drehi 6te e 0t drug grad! Sy6t0 me kefqt i LittleBig :}
    A za ubuvkite - Marat0nki -Addidas i Atletika , Ejednevni - 0t kydet0 mi padne ama nai-ve4e 0t Gianni

Супер фен

:)

si4ko na ADIDAS i nekoi ne6ta na PUMA tva e no ADIDAS sa nai dobrite !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си