.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST

Временна татуировка

Някой дали може да ми разкаже нещо за временните татуировки (не лепенки и т.н.) - ама всичко - цени, къде (ограничете се със София ), как, защо, боли ли, колко време стоят, рискове и т.н. Мисля да си направя.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цените зависят от големината на татуса. В сф незнам къде ги правят. Тая година майка си направи (естествено, че си я прави самичка) Направиха й я за 10мин. и и взеха 2лв. Татуса беше две лапички свяка голяма колкото дъното на мин. вода 0,5л. Не боли. Стоят по 1-2 седмици. МОже да се къпеш, но не и да я търкаш с ръка. Мисля, че няма рискове

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Znam, 4e moje nqkakva alergia kum boite da polu4i6, oba4e zavisi ot ka4estvoto im.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    ми то тфа направо ти го рисуват върху кожата
    с някфо като специална химикалка или де да го
    знам кфо е...не боли, лятото имах един иероглиф
    на гърба...ама няма смисъл да си правиш според
    мен, мойто стоя 3-4 дни и после почна да се бели..
    и го изтрих

Guest
    Готино е, направи си няма нищо особено. Мажат те с нева четка или клечка за зъби и тва е. По принцип седи 2 седмици.

Супер фен
    Това дето рисуват с него се нарича туш.
    Стой 1-2 седмици... Както е ...
    После ти остава едно петно и седи доста време. На мен и на моите приятелки ни седя не два три дена ми три един месец...
    И се грозно!
    Ако ще си правиш си прави истинска ... Няма смисъл от временните

Guest
    be mn e grozno ...nqma smisal
    az sam 4yvala 4e ima nqkvi deto ti gi pravqt s nqkvi boi koito sled 6 meseca izblednqvat ama nz dali sa6testvyva takova ne6to...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
    be mn e grozno ...nqma smisal
    az sam 4yvala 4e ima nqkvi deto ti gi pravqt s nqkvi boi koito sled 6 meseca izblednqvat ama nz dali sa6testvyva takova ne6to...
    Да бе има и дето се избелват, обаче ако знаеш при кого да ходиш няма да маш проблеми...щото като почне да се бели и...на един фр ей така само за оправяне на татус-а му взеха 60лв.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi nie h0dihme pri ba6tata na edna syu4eni4ka t0i sa zanimava 0t d0sta vreme s tfa i t0i napravi na m0ite priqtelki 0ba4e te kat0 se izkypaha i se iztril0! Ne se pravi sam0 s tu6 ! Ima kana i kisl0r0dna v0da i sled tfa sedi nqkf0 siv0 kat0 g0 izmie6 ! Kat0 mrysn0 za tfa nedei si pravi!

Град
    FoReVeR LoST
    AМи проблема е, че първо няма да ми дадат да си направя истинска, защото родителските тела тука са доста консервативни. Като си направих две допълнителни дупки на ухото и дори тогава не бяха доолни. Какво остава за татуировка! Не че ако си направя временна много ще им хареса, но...Ще мога поне да ги успокоя , че по някое време ще се махне. Другата причина поради, която не ми се ще да си правя истинска е, че много бързо ми омръзват разни неща. От 3 години някъде искам да си направя татус и минах през доста идеи - от пепруда, през дракон, скорпион, китайски или някакъв дрвен знак , та до слънце сега. Страх ме е, че ще ми омръзне. Причината поради, която не съм пробвала досега е, защото не ми даваха. Сега обаче съм на 18 и никой нищо няма да ми каже за родителски контрол в студията.
    Тези временни татуси, за които говорите съм ги виждала, но аз съм чувала, че има някакви, които се правят като истинските, само че не с такива бои или не бодат толкова дълбоко в кожата, знам ли и аз и след около 3 месеца се изтриват. Няма смисъл наистина да си правя за 2 седмици и после да ми стои като тъмно петно. По-добре да си лепя лепенки...
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Awe istinska ne si pravi 0sven ak0 si sigurna 4e ne iska6 deca! 6t0t0 k0jata se razpyva t0gava i tsva mn0g0 gadn0 i mahanet0 na tat00-t0 e gadn0!

Супер фен

:)

tva e egati glupoooooooostaaaaaaaaaaaaaaaaa

napravi si ve4na 4erna i tva si e

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami tuk pravyat edni deto stoyat okolo 4 ili 5 godini i posle izblednyatav... az mislya takava da si napravya... ako ti omrazne - do okolo 6 godini savsem ya nyama... gotina ideya e
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Ако татуса ти е някъде на гърба,а бе някъде отзад където няма да я виждаш постоянно мисля че няма толкова бързо да ти омръзне.То и аз искам да си правя татуировка,обаче все нещо ме отказва ..и мен ме е страх,че ще ми омръзне много бързо,ама съм решена да си направя и сигурно тва лято ще си правя на крака[ако до тогава нещо друго не ми е дошло на акъла ]

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Awe istinska ne si pravi 0sven ak0 si sigurna 4e ne iska6 deca! 6t0t0 k0jata se razpyva t0gava i tsva mn0g0 gadn0 i mahanet0 na tat00-t0 e gadn0!
    TИ що си решила, че аз ще си правя на корема или гърдите. Нямам такова намерение. Пък и това, че ти увисва кожата, ала-бала, си зависи от човека и вида кожа. Получават се стрии - това е най-гадното и почти неспираемо мисля, но като цяло с воля човек може да си стегне корема и дори гърдите. Както и да е - аз ще си я правя на гърба, но си мисля пак, че може да ми омръзне. Щом някои идеи ми омръзнаха без още да съм осъществила, какво остава като ги осъществя...Пък било то и на гърба. Ще ми се да е за няколко месеца само. ако ще стои с години - е тогава по-добре иситинска да си направя. За 6 годинки ще свикна така с нея, че няма да се възприемам без нея вече...
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

ReLaX_f
    Guest
    Mi nachi kvo da ti kaja, za vremennite tattoosi i az sym chuvala che stoqt malko vreme, dokato se belqt sa dosta grozni, a i nqma smisyl ot tqh..ne znam Men pyrvo me udari vylnata na piercingite...napravih si dosta Sled tva pyk beshe maniqta za tattoo-site (istinskite). Dylgo se chudeh dali da si napravq, shtoto i az se pritesnqvah da ne mi omryznat...vse pak si napravih - na pleshkata i otvytre na dolnata ustna hah... mi da ti kaja naistina tva sa mesta koito ne mojesh da si gledash po vsqko vreme i ne omryzvat! Osven ako ne si nosish malko ogledalce i ne se oglejdash prez 5 min, ama ne vijdam golqm smisyl v tva...i taka Istinskite tattooscheta sa si dosta qki, pone spored men...a po vyprosa s raztqganeto - PYLNA GLUPOST!!!!!!!!!! Edna priqtelka ima okolo pypa...zabremenq ... rodi...otslabna ...emi da ti kaja tatuirovkata i ne e mrydnala! Taka che za nikvo raztqgane ne moje da se govori!..tva e koeto az moga da kaja...are PEACE !!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Nqma smisel ot iskustveno,no i az sum imala...ne boli,no e tupi4ko.Kato stane6 na 18 si napravi istinska

Град
    varna
    da zapo4na s tova 4e ne sym ot so0fiq, no ytre shte ida da mi napravqt tattoo za 3 godini i shte informiram za pove4e info otnosno bolka i riskove. cenata naistina zavisi ot mqstoto i razmera moqta shte e na kraka i izliza nqkyde 100 lv nai-grubo 150

аз си мисля за истинска, но съм на 15 все още... дали някъде ще се ми направят ... ако може да се ограничите с Габтово и Търново....
    [Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]

Град
    varna
    еми супер искай си
    то стана малко промяна направих си истинска защото ми обясниха че няма смисъл от 3 годишна например защото като се изтрие и ще седи като мръсно [все едно съм си направила с кана] така че който се чуди ако има съгласието на родителите да си направи истинска а не временна

Темата е от 2005-та..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си