нека всеки сподели впечатления и вкусове за тази прекрасна живителна течност![]()
![]()
![]()
![]()
buah...obujavam ya... ne se napiva6 barzo, ne e skapa, razhlajda, vkusa i e strahoten.... nyama bira i sarceto mi napravo spiraa pak i na men ot drugia alkohol mi izlizat edni gadni papki, birata ne mi pre4i hi444....kanya vi na po edna
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Най я обичам ледана в изпотена бутилка на плажа![]()
Ако намеря тоя дето я е измислил, ще го черпя една бира
Това и нещо велико
uhaaaa... az pak - studena, sabota ve4er, slu6aiki muzika s priyatelite mi ili gledaiki ma4![]()
Та ти каде казваш, че си? Че нещо ти и "щерката на сатанчето" (мале ако Satanas_daughter види к'во написах) не сте ми ясни къде стеПървоначално написано от Immortality_
Ще ме светнеш ли?
Не я пия, ужасна ми е![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Пример:
- лятото на 1989 къмпинг "Лес" - с връзки уредени 2 каси "златна Загорка" (ако някой си спомня тогавашната най-луксозна бира, по 80 ст. в супермаркета)
и там ни надушват група чехи и за тази бира дават мило и драго... бяха готови да си плащат по 3 лева за бройка... - а хората разбират от бира от поне 200 години преди нас.
- 2003 година с приятели чехи в центъра на Прага... припомняме си старите времена и техните думи бяха: "Имахте такава хубава Загорка, ама сега я нямаааа... а защо никой не внася при нас "Болярка" - пробвали сме я и е прекрасна
Stella Artous и Beck's - всеки месец по 2 каси на авантаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
докато пак не дойде октомври-ноември сам на Загорка Reni![]()
Луд ли си бе? '89 съм бил в течно състояние
Ся тъкмо слушам Подуене блус бенд - Няма бира. Както си стоя и тя взе че се пусна(е да де м/у другите беше и е била тя на ред)
Бирата е кофти, понеже горчи. Днеска обаче четох, че Каменица са пуснали бяла бира, която е с по-мек вкус, специално предназначена за жени. Току виж това ми станало любимото питие през лятната жега!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ауеее, остаете ми на бира, пробвайте Шуменко Червено много е приятно, иначе съм заклет Каменица екстремист. Колко ви е рекорда за метър бира, мене ми е час и половина некъде.
![]()
Тъка не се говори за рекорди, а за удоволствъето което ти доставя това божествено питиеПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
има преживявания които не могат да се опишат с думиПървоначално написано от Bimper-ska
![]()
Аз съм БЪЛГАРЧЕami az sam ot edna daleee4na galaxia
nare4ena kanarskite ostrovia za teya deto im gor4i birata- i na men mi gor4e6e katbyah na 6 godinki ama sya ve4e NIET
![]()
Обожавам бира. Много ми е гот лятото да седна и да си пия с френдовете в някоя градинка, парк или пък на плажа. Няма такъв кеф. Много по-гот е да пиеш лятото бира от колкото водка или к'вото и да е там.....биричката те разхлажда и след няколко настоението е на шест!Най ме кефи да се напивам с бира, нек'во готино е, а и на сутринта не ми е гадно като след водка например. Не знам кой не се кефи на бира! Аз много й се радвам!
![]()
Ми кво да кажа за удоволствието, най добре в стихове да го сложа, зиме лете жулим ама лете най се кефим, пред морето синьо под зелените смокини се разхождат гаджета по монокини, небрежно свиркам си с уста и яхта карам край брега, далеч от светска суета с потна биричка в ръка, не искам нищо в този ден да спре покоя сътворен от светла биричка една и бяла яхта край брега, обичам бира ледена, обичам я но не една, за нищо нищо на света не я разменям за жена.
![]()
УРА! спомени мдам.чехи умират за загорка!или не са се прибирали отдавна в чехия или ? та това лято минах съвсем случайно из Чехия и напълнихме микробуса с старопрамен,пилзенер и редки светли пива и после намерихме некъде и козел уаа! та историята беше за група финландци инто дъ езера и вили и гори с техната силна и 330 мили тъпа бира и бам!чееехххиии!и нема енглиш нема финиш бирата отваря цели нощи сауни и бам в езера и много пиятама живи здравирадва ме тази темаПървоначално написано от Oyama-no problem
poezia....e tva e istinataaaa...FernU- s birata nyama mahmorluk
![]()
Некой ден ще отида в Чешко и ще обиколя всички кръчми. Помнете думите ми. Чували ли сте легендата за Старопрамен.
цяла сутрин се набирам
по баира, без да спирам
...
келнера къде се бави?
може би сега я прави?
...
нема бира, а сърцето ми направо спира!
нема бираааа![]()
![]()
![]()
ohhh...tekat mi ve4e ligite- sega 6te si otvorya heineken4eto sas zabki i 6te 4atya do 5 4asa sutrinta![]()
hahahaha shto li tva mi zvuchi poznatoПървоначално написано от Immortality_
нека всеки сподели впечатления и вкусове за тази прекрасна живителна течност![]()