Току що станах почесвайки се с мисълта че оттдавна съм изпил всичката бира и изведнъж поглеждайки в хладилника ме обвзе най слакото чувство на света, гледам чистак бърсак неотворена студена запотена бутилчица с надпис Кю-Пак![]()
Урааа, да са живи и здрави майка ми и баща ми или който я е купил защото сега съм най щастливия и безпроблемен тийн в целия град
.
hehe i mene me kefi ama ve4e ne piq mn0g0 sled edna zl0p0uka! Am sq me kefi taq n0vata Guiness
Оооо обожавам бира......предпочитам Tuborg...ама и други си пийвам де![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Има ли бира всичко е наредПървоначално написано от HaPpY_GiRl
![]()
Няма страшно...още малко ще издържиш и после пак няма да пускаш бутилкатаПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
![]()
![]()
Направо ще цитирам една песничка на Хиподил:
Бира, бира, бира всеки ден
сядам да запивам с касата до мен
касата се свърши
ей сега ще си купя нова сигурен съм в т'ва
Днес ще се напия пак като дъска
и ще легна нейде драйфайки при т'ва
А иначе наблягам предимно на Загорка и ШШШШуменско![]()
![]()
![]()
и Интер
ako ima ne6to, bez koeto ne moga to tova e birata! obojavam bira! ne moga da izlqza na diskoteka,na kafe ili nqkoi bar bez dasi vzema bira!
Burgasko-to e strahotna bira,sa6to Ariana. a ot 4ujdite Becks i Hainiken za jestoki! da jivee birata![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Бирата - мехлем за душатаПървоначално написано от monka
![]()
Аз мразя бира!![]()
Левски шампион але але!
absoliutno pravilno!!!! po-to4no ne moje da byde kazanoПървоначално написано от [b
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
много обичам лятото като сме на капанчетата тука по плажа да си пийвам биричка , да си хапвам картофки и цаца![]()
![]()
a mene mnogo me kefi, super si lubima mi e zagorka i stella![]()
ooo lubimo pitie s "k" kasa birahahahahaha
kat si zema 6umensko i se pravq na druv4e
![]()
hm do polovin godina ne blizvah bira ama da me viditq sega![]()
аа от всичко за пиене най-много мразя бирата ! Ужас...ляхх..Гадна е![]()
![]()
![]()
Бекса е може би малко приемлива но като цяло мразя
Becks, Stela or Tuborg квот има тва наливам, бирата рулз. То и без друго ако близна водка ми се повдига. Мноо е яко да се надрънкаш с бира хахаха страхотно е) Бирата е нереалното питие само че не е оферта като е студено обикновено ако пия когато е студено и започвам да се чувствам леден отвътре ама лятото по време на жегите се е утепало просто....
Ооо много обичам Бира) Много! Но никога не мога да се напия от нея :P
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Бира пия насила. Пак си я пия, нема проблеми...ама нещо не ме блазни...Иначе сядаме лятото по капанчетата, насам, натам. една бира, втора бира, трета ира, няма не обичам и някакви такива. Абе всичко що е алкохол си пийвам. Няма начин![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!