- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bihte li zaribili priqtel da pu6i?
Tai kato pu6a sig edna sedmica v godinata moje da nakaram nqkoi priqtel da mi pravi kompaniq...no mislq 4e priqtelite mi sa hora s dostata4no akul i sigurno 6te mi otkajat![]()
pone pove4eto de..
![]()
Не бих! Аз не пуша, ама и да пушех не бих зарибила никой. Всеки е свободен да прави каквото си иска, аз ли ще му казвам?!![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ами не бих!
да пуши не.
ама като правя курабиййки или кекс си ги правя както си знам, пък после предупреждавам какво има въре, а който иска- яде, който не иска- се бори със изкушението и калява волята си![]()
Не бих, освен ако не поиска да му дамНяма смисъл просто... за кво да ми прави компания ли?
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
ne bix,daje 6te mu zabranq![]()
Не небих го направила но много хора го правят моя добра приятелка зариби полвината ми клас за какво говориме вобще![]()
![]()
![]()
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Ахаха те приателите ми ако слушат аз кфо им казвам...
Ама иначе закфо да не...0пределено бих го напраил.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Не, не бих. Едно, че самата аз не пуша, друго, че никога не бих карала истински приятел да се сдобива с вредни навици.
az sum go pravela nevolno primerno izlizam s nqkoi koito ne pu6i i se polo4avat 2 situacii:
ako e pu6i predi
6te mu se izka da probva pak i moje i da ne spre
ako nikoga ne e pu6il
lubopitstvoto 6te go grize i nakraq hop
Bih zaribil ako vida e 4e e stra6no nerven...daje bih zaribil 2-3
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
Ninikoga dori i da pu6ex nqma 6e da go storq.Taka vse edno mu pri4inqvam bolka,a az neiskam da napravq tova
![]()
никога не бих го направила ..това е егоисти4но и подло ....просто аз кат гледам маина как по някои пат умирам да изпу6а една цигара ...и не ми се иска и другите да са така ... едно е да трожи6 себе си а други приятелите си !
ъъъ ква е тая глупос?!![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
НЕ!В никакъв случай!Аз се старая всички мои приятели дето пушат да ги отказвам,пък камо ли да тръгна да ги зарибявам![]()
Izklu4no!Kogaato i az ne pu6a...
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
да го зарибя силно казано,той ако неще няма да пропуши сериозно...въпреки че вече го направих и са тя пуши повече от самата мен![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
absolutno ne,daje me draznqt takiva xora![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
аз страшно много държа на приятелите си и никога не бих ги накарала да направят нещо което е срещу тях но все пак предполагам че малко или много може да се повлиаят от мен.но никога не бих ги накарала.
mnogo qsno,kvo mi dreme..ako iska negov si problem,ako neiska nqma da probva,na men ne mi prechi
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway