- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bihte li zaribili priqtel da pu6i?
Ами аз пропуших покрай мойте приятели те не са ме карали аз сама си реших.Ето там е проблема че ако си в една среда рано или късно пропушваш това е никой не те кара.Трябва да си много стабилен човк а аз не съм лесно се подвеждам.
Много яасно че всеки, каквото и да върсши иска да има съмишленици, това пройзлиза от факта че сме социални същества, тъй че всеки би предложил на приятелите си дори и да не го осъзнава. Обаче дали човек ще пропуши зависи изцяло от него самия, доколко е способен да осмисля реално изборите си, и разбира се волята, и от това до колко е силна личност която може да живее като отделен индивид без да зависи изцяло от средата. Тоест да е водач модата да зависи от него а не той да зависи от модата.![]()
Никой неможе да ме зариби.
Az nebih,te pove4eto men zaribiha.
Определено не,защото те си решават а не аз и това е собствено желание.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ne razbirase..az tolkova iskam ad gi spra kamaoli nqkoi moi fr da propu6i?!!?!?i to zaradi mene!!!NE![]()
зарибя е мръсна,мръсна дума.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Мен ме зарибиха да пуша ...![]()